[Prodaja] P ili M: R.A.T. 5

poruka: 11
|
čitano: 1.523
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
prodajem mis cyborg R.A.T. 5,koristen sve skupa 2 sata,racun i garancija u algoritmu,kupljen 08.04.2011,bez ikakvih tragova koristenja,sa svime sa cime je dosao
razlog prodaje: ne pase mi nikako
cijena 400kn
moguca zamjena za mis tipa g500
3 godine

*delete

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 13:43 (Abomb).
2 godine
prisilni bump sa vaznom obavjesti:

ja saljem svoju robu iskljucivo nakon uplate na racun,saljem uglavnom sa busom,moguce je slati i hp ekspresom ili city ekspresom ali opet nakon uplate na racun i o trosku kupca,iznimka su clanovi sa kojima sam vec trgovao(ima ih i na ovom forumu,ali ja sam trgovao uglavnom na pce forumu)nick mi je isti
tamo se nalazim iskljucivo u postenim i odgovornim trgovcima,a trgovao sam jako jako puno
15 mjeseci
Re: [Prodaja] P ili M: R.A.T. 5
zweitakt kaže...
prisilni bump sa vaznom obavjesti:

ja saljem svoju robu iskljucivo nakon uplate na racun,saljem uglavnom sa busom,moguce je slati i hp ekspresom ili city ekspresom ali opet nakon uplate na racun i o trosku kupca,iznimka su clanovi sa kojima sam vec trgovao(ima ih i na ovom forumu,ali ja sam trgovao uglavnom na pce forumu)nick mi je isti
tamo se nalazim iskljucivo u postenim i odgovornim trgovcima,a trgovao sam jako jako puno

hahaha, to su sad zelje i fantazije. ti kao da prodajes avion. uplati ti meni na racun pa dobijes robu a mozda i ne. Nemoj glumatati posalji robu pouzecem kao i svi normalni ljudi a ne tu sad zahtjeve traziti kao da tenk prodajes a radi se o 400kn, ja sam slao stvari koje su po 5000 vriedne i nikad problema. roba ti nebude propala pouzecem imas garanciju od poste

DJ
20 mjeseci
ako ti ne pasu uvjeti nemoj spamati,ti salji i prodaji kako ti hoces a kolega neka to radi kako on hoce....
2 godine
zivio prvi maj
2 godine
Bump...
2 godine

bump,mogu dati misa pod racun za i7 2600,plocu p67,zamjene za ostalo tipa brkovi od zohara,kelj sa fasirancima,pop nitne,flakserice....me ne zanimaju,nista mi ne treba osim navedenoga

{#}

3 godine
Re: [Prodaja] P ili M: R.A.T. 5
zweitakt kaže...

bump,mogu dati misa pod racun za i7 2600,plocu p67,zamjene za ostalo tipa brkovi od zohara,kelj sa fasirancima,pop nitne,flakserice....me ne zanimaju,nista mi ne treba osim navedenoga

{#}

Pa da dobiješ pristojnu flaksericu nebi bilo tako loše hehe!!

jokaCRO ingame
2 godine

bump,ploca p67 vise mi ne treba,zanima me i gtx580 koja bi obavezno trebala imat garanciju,naravno uz moju nadoplatu kao i za i7 2600k

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 13:03 (zweitakt).
2 godine

cijena za kes 350kn,ako se ne proda bacit cu ga mackama pod prozor...{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice