[Prodaja] Prodaja komponenti /moguca zamijena za zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 955
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 mjeseci
neaktivan
[Prodaja] Prodaja komponenti /moguca zamijena za

Prodajem navedene komponente :
RAM: Corsair vengeance blue 2*2 gb 1600 mhz-a Kupljeni 29.8.2011 - 2 godine garancije od tog datuma 150 kn

MBO: As rock m3a UCC am3 socket Kupljena 7.7.2011-2 godine garancije od tog datuma 250 kn

CPU: AMD athlon II X 3 450 - Unlockan u x4 i clockan na 3.6 (radi bez ikakvog problema) dalje nisam išao 450 kn

Cooler: Arctic cooling Freezer 64 pro Bundle, bez garancije 70 kn

GPU: Msi R5770 Hawk 1gb ddr5 Kupljena 16.8.2010 -36 mjeseci garancije od tog datuma 600 kn

PSU: Lc power Office series 500w, ATX v2.2 120 mm vent Kupljeno 3.5.2011 -garancija 2 godine od tog datuma 80 kn

HDD: 80 gb MAXTOR ATA radi cisto solidno naravno.. bez garancije 50 kn

Case: Antec 900 ''Timmy edition'' (moddano) naprijed su 2x 120mm antec vent s plavim ledicama i u case-u su jos 2 obicna 120 mm (Xilence redving120mm silence i Scythe 120mm ) 300 kn
''timmy edition'' http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/procjena-antec-900/87354.aspx napomena: stranica na kojoj je pisalo BBB je sad cijela crna
Dodatna ''oprema'' : potenciometar Scythe kazemaster ace (pokazuje samo rpm od ventova, sonde za ocitavanje temp. nema ) 2 x 120mm vent 150 kn

Periferija:
Headset: Creative Labs 3d Tactic alpha full bundle s racunom, neostecene kupljene 31.8.2011 - nigdje na racunu nepise koliko traje garancija (sutra zovem adm ) 250 kn

Tipkovnica: Logitech g15 stara 2 godine u odlicnom stanju imam racun i bundle- garancija istekla 250 kn

Miš: Genius netscroll(ide besplatno onome tko kupi 2+ komponente)

Podloge: Coolermaster storm weapon of choice m4 ssk (bundle , neostecena ) 60 kn

Coolermaster cs-s (ide gratis onome tko uzme 2+komponente )

Monitor : Philips 191 EL1 star 2 godine, savršeno radi , ocuvan, nema ostecenja nema garancije 300 kn

zvucnici logitech (neki obicni ,crne boje, ocuvani ) 20 kn

Ako netko kupi kompletnu konfiguraciju na poklon mogu dati  Crt monitor 19'' , par  kablova i konvertera  i gratis 4 orginal igre( Dawn of war:dark crusade , Supreme commander, Titan quest i company of heroes )

Oko slanja/ preuzimanja komponenti se dogovorimo

Moguca zamijena za smartphone (moguce uz moju nadoplatu ili uz vašu)
kontakt na pm u temu ili na mail : dakillah6666@gmail.com
Napomena: cijene nisu fiksne i ponudite sto imate u zamijenu
nisam bas upucen u cijene pa ako mislite da nisu u redu samo recite i korigirat cu
Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 20:28 (pr0nStaR).
2 godine

Mogu nac nov venegance 1x4 Gb za 170 kn. Trebas to malo spustit.

BF3 nick: herdjuro
3 godine

Jedan dobronamjeran savjet, ajde bar napravi razmak između svakog reda ili napravi nešto da nebude ovako nepregledno( npr. podebljaj ovo HDD, PSU, RAM, itd.). Lakše će ljudi vidjet šta piše, te ćeš lakše prodat stvari. Jer ovo je stvarno nepregledno.

7 mjeseci
neaktivan

hvala na savjetu :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 20:26 (pr0nStaR).
7 mjeseci
neaktivan
BUMP
6 mjeseci

poslao sam ti tri poruke jos prije tri dana gdje sam te molio da mi odgovoris jer sam zainteresiran za vecinu dijelova koje prodajes i nista mi jos nisi odgovorio a bumpas temu...

19 mjeseci
Re: [Prodaja] Prodaja komponenti /moguca zamijena
kFlo kaže...

poslao sam ti tri poruke jos prije tri dana gdje sam te molio da mi odgovoris jer sam zainteresiran za vecinu dijelova koje prodajes i nista mi jos nisi odgovorio a bumpas temu...

sličan slučaj {#}

7 mjeseci
bobsi kaže...
kFlo kaže...

sličan slučaj {#}

Ista stvar...

19 mjeseci
sLim95 kaže...
bobsi kaže...
kFlo kaže...

sličan slučaj {#}

Ista stvar...

podsjeća me na jednog forumaša {#}

7 mjeseci
neaktivan
sorry decki negledam bas cesto PP-ove
Slusalice su otišle Clanu Ivanjivo96
4 godine
pr0nStaR kaže...
sorry decki negledam bas cesto PP-ove
Slusalice su otišle Clanu Ivanjivo96

Fulal sam :)

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 18:25 (Batista).
7 mjeseci

Ima li hard bad sectore? Par slika kucista, je li u istom stanju kao i kad je kupljeno?

18 mjeseci

Posalo sam ti PM ali ne odg ja sam zainteresiran za rame i tipkovnicu daj mi se javi na pm 

13 mjeseci

evo da i ja spomenem kad se nemrem suzdrzat ovo je goddishov drugi acc pogledajte acc od godisha i ovaj post. too much conicidence.....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice