[Prodaja] Prodaja vise komponenti. zaključana tema

poruka: 19
|
čitano: 1.208
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
[Prodaja] Prodaja vise komponenti.

Dakle u drugom postu sam stavio za procjenu moju konfu-  koju trenutno koristim i prodajem od sada:

1.- Kuciste COOLERMASTER HAF 912 Plus, MIDI, crno, bez PS - Jamstvo od 18-02-2011 24 mjeseca. Cijena 450kn. PRODANO - 400kn 

2.- Maticna ploca ASUS P8P67-M PRO, iP67, DDR3, zvuk, S-ATA, RAID, G-LAN, PCI-E, USB 3.0, CrossFire, FW, mATX, s. 1155 - Jamstvo 24 mjeseci od datuma 19.02.2011.  Cijena 700kn. Prodano 700kn

3.- Procesor Intel Core i5-2500K 3.3GHz,1MB/6MB,95W,Socket 1155 Jamstvo  vrijedi 36 mjeseci od 21-02-2011. Cijena 1000kn Prodano 1000kn

4.- Memorija PC-10666, 8 GB, G.SKILL Ripjaws X series, F3-10666CL9D-8GBXL, DDR3 1333MHz, kit 2x4GB - Jamstvo vrijedi 36 mjeseci od 22-02-2011. Cijena 250kn - (prodajem samo 2x4gb to jest zajedno) nisam znao da je cijena rama toliko pala, hvala elina08 za info.  PRODANO za 250kn plus postarina. 

5.- Graficka kartica PCI-E GAINWARD GeForce GTX 460 GS, 2GB GDDR5, HDMI, DualDVI, D-SUB - Jamstvo vrijedi 24 mjeseca od 22-02-2011. Slusam Ponude

GTX460

6.- Napajanje 700W SCYTHE Stronger, SPSN-070, 140mm vent. - - Jamstvo vrijedi 36 mjeseci od 22-02-2011.

7.- Monitor LG Flatron W2343T Full HD 23 Wide LCD - 36 mjeseci Jamstvo vrijedi od 2 mjeseca 2011. Cijena 800kn.

8.- Web Camera Logitech HD WebCam HD 510 - Jamstvo 24 mjeseca od 29-04-2011Cijena 150knProdano 100kn plus postarina.

Artikli su kupljeni u Links-u te u ADM-u.

Konfu koju imam ne prodajem zajedno to znaci da svaki artikl ide posebno osim ako neko kupi vise artikala.

Sto se tice cijena. Cijene su tu ocjenjene od razlicitih ljudi i uzeo sam u obzir vise misljenja kako bi se odredile. Ako netko zeli ponuditi manje novca za neku kompnentu ja cu rado razmisliti o ponudi.

pozdrav

PS 700W Scythe PS 700W Scythe
GTX 460 GS GTX 460 GS
PS 700W Scythe PS 700W Scythe
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 19:48 (Nanixs).
13 mjeseci
Re: [Prodaja] Prodaja vise komponenti.
Većina toga ti je preskupa, btw. dali prodaješ HDD i DVDRW?
2 godine

Necu se sada oko cijena... komp je procjenjen oko 5k - 6k u postu za procjene. ako neko zeli kupiti neki dio cijene su tu. djelovi su ispod originalnih cijena u trgovinama a svi dijelovi su s jamstvom i stari od prilike 5 mjeseci.

HDD za sad nije na prodaji, a DVDRW je prodan vec.

2 godine

Pošto me vec pitas zasto sam ti dao thumbs down,to je zbog cijena naravno,nije zbog nicega drugoga posto te niti ne poznajem,i5 2500k je preskup,eto,LP

eplati.com
2 godine

hvala puno!  sto se tice te cijene tu je za sad. Nova cijena i5 2500k u linksu gdje sam ga ja kupio je sada 1699kn. Moj i5 2500k je star 5 mjeseci. Gore sam naveo da cu rado poslusati ponude. LP.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 21:55 (Nanixs).
17 mjeseci

RAM  459kn

Ako se radi o toj memoriji {#}

2 godine

dakle cijena rama je obnovljena, nisam stvarno znao da je ram toliko pao, ali eto hvala na info! pozz

3 godine

Molim te odgovori na pp, ubi me ova neizvjesnost{#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
2 godine
odgovoriooo sorrry imao sam goste =P
2 godine

Ploča je prva verzija ili je to zadnja revizija bez onih problemčića koje su imale prve ploče?

2 godine
Ploca je prva verzija, kupljena prije 5 mjeseci, meni nije niti jedan problem dala, sve funkcionira super, sto se tice druge verzije mislim da links- gdje sam ja kupio nudi zamjenu ploce ako kupac zeli...
2 godine

Ništa onda, thx.

12 mjeseci
Nanixs kaže...

Dakle u drugom postu sam stavio za procjenu moju konfu-  koju trenutno koristim i prodajem od sada:

1.- Kuciste COOLERMASTER HAF 912 Plus, MIDI, crno, bez PS - Jamstvo od 18-02-2011 24 mjeseca. Cijena 450kn. PRODANO - 400kn 

dobra cijena za ovo kuciste, nije cudo da je odmah otislo.

Jedno pitanje... Zasto si ga isao prodavati? To je super kuciste i ne vidim razloga za prodaju osim ako bas trebas puno vise mjesta

2 godine

Ej, Ne bi ja nista prodavao ali se selim a necu nositi pc pa eto morase prodati, a opcenito sam dosta izgubio novca sada jer sam ja konfu oko 8k platio... Ali sta cu.. A kuciste je super stvarno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 13:10 (Nanixs).
2 godine

evo satvio sliku od PS i od Grafe, ako stignem danas stavim slike od ovoga sto je ostalo... pozz

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 16:40 (Nanixs).
2 godine

nova cijena gtx 460 1300kn

3 godine

Evo dobio ram-ove, sve super upakirano i poslano, dakle prodavač je siguran!

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
2 godine

nova cijea za PS... 400kn

2 godine

zatvaram ovaj post i stavicu novi za grafu i ps... LOCKED

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice