[Prodaja] Prodajem Radeon HD 5670 zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 723
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
[Prodaja] Prodajem Radeon HD 5670

prodajem navedenu karticu stara godinu i pol  garancija u linksu do 17.08.2012

cijena 350 kn

hitno mi je ali to neznači da ću je dati ispod cijene 

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
4 mjeseca
Re: [Prodaja] Prodajem Radeon HD 5670

ajde, ako me počekaš dan-dva bumo se čuli, nebrem više poruke slati, sve sam izrokal, nisam znal da ima tak malo, novi sam na forumu

evo ti moj mail pa se javi

mariohorvat90@hotmail.com

mariohorvat@velv.hr

mario
2 godine

evo pošto neki i traže da prilikom slanja kartice traži da bude pošiljka označena kao lomljivo, jer se plaše da će se oštetiti što ih u potpunosti razumijem,pa hoće šaljem  pouzećem što dodatno košta  i sl sr{#}a koja dodatno koštaju u prevodu 50 kn poštarine ja to ne mogu tako slati jer mi je ta pošiljka preskupa za ovako jeftinu stvar,ja sam odlučio ovako uzeo sam dva komada stiropora i 8 cm = 16 cm  dimenzija 35X 25 i urezao za kutiju od kartice oba dijela karticu stavio u sredinu i poklopio sa obe strane sa stiroporo nadam se da je to dovoljno zaštićeno ovako se još jedino zaštićuje nuklearni otpad ,šta hoću reći tko god misli kupiti karticu prvo treba novce uplatit i tek tad šaljem pošiljku kao obični paket koji će me koštati 20 kn ako mi ne vjerujete ako mislite da sam nepouzdan prodavač pitajte Spacebleda  njemu sam prodao neke stvari i sve je bilo kako smo se dogovorili bilo je još ljudi koji su kupili od mene ali su protjerani sa foruma iz meni nepoznati razloga , hvala na razumljevanju  to je sve što ja mogu učiniti 

urezan stiropor sa obje strane po 3 cm urezan stiropor sa obje strane po 3 cm
kutija u urezanom stiroporu kutija u urezanom stiroporu
poklopljena kartica sa obje strane poklopljena kartica sa obje strane
prikaz debljine stiropora 16 cm prikaz debljine stiropora 16 cm
iz malo daljeg iz malo daljeg
Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
12 mjeseci
CANABIS kaže...

evo pošto neki i traže da prilikom slanja kartice traži da bude pošiljka označena kao lomljivo, jer se plaše da će se oštetiti što ih u potpunosti razumijem,pa hoće šaljem  pouzećem što dodatno košta  i sl sr{#}a koja dodatno koštaju u prevodu 50 kn poštarine ja to ne mogu tako slati jer mi je ta pošiljka preskupa za ovako jeftinu stvar,ja sam odlučio ovako uzeo sam dva komada stiropora i 8 cm = 16 cm  dimenzija 35X 25 i urezao za kutiju od kartice oba dijela karticu stavio u sredinu i poklopio sa obe strane sa stiroporo nadam se da je to dovoljno zaštićeno ovako se još jedino zaštićuje nuklearni otpad ,šta hoću reći tko god misli kupiti karticu prvo treba novce uplatit i tek tad šaljem pošiljku kao obični paket koji će me koštati 20 kn ako mi ne vjerujete ako mislite da sam nepouzdan prodavač pitajte Spacebleda  njemu sam prodao neke stvari i sve je bilo kako smo se dogovorili bilo je još ljudi koji su kupili od mene ali su protjerani sa foruma iz meni nepoznati razloga , hvala na razumljevanju  to je sve što ja mogu učiniti 

U tome bi prezivila i nuklearni udar {#}

Ofc.
13 mjeseci

Ne košta ti pouzećem neznam koliko. Nije stvar u tome kako ćeš je ti spakirati,svaka stvar koja je označena drukčije,svrstava se sa svim ostalim stvarima(čitaj baca,pretura,izvrće i prevrće). Ako već želiš uplatu na račun,barem osiguraj da to dođe kako treba,ne da se isavija,pukne,ili nešto treće. Tko će tebi dokazati da grafa nevalja (nedaj Bože,ali događa se).

091 518 1424
2 godine
ScarFace007 kaže...

Ne košta ti pouzećem neznam koliko. Nije stvar u tome kako ćeš je ti spakirati,svaka stvar koja je označena drukčije,svrstava se sa svim ostalim stvarima(čitaj baca,pretura,izvrće i prevrće). Ako već želiš uplatu na račun,barem osiguraj da to dođe kako treba,ne da se isavija,pukne,ili nešto treće. Tko će tebi dokazati da grafa nevalja (nedaj Bože,ali događa se).

ok-e ti uplati lovu  i ja kad vidim da je uplata izvršena (na internet bankarstvu)  ja ću reći da označe paket kao lomljivo iako smatram da joj se ništa ne može dogoditi ovako zapakirana 

edit: ne košta ali ja sam prošli i  ovaj tjedan prodao dosta stvari na njuškalu i svaka pošiljka sa pouzećem i nakupi se brate 

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 20:05 (CANABIS).
2 godine

PRODANO

14 mjeseci

Izvini što ovako upadam u temu,ali zar ti neznaš da i primatelj može platiti poštarinu ? Lijepo dođeš u poštu,kažeš lomljivo je,neka primatelj plati poštarinu i mirna bosna :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice