S obzirom da u kutiji imam malo jači proc koji mislim staviti na svoju matičnu odlučio sam se prodati svojeg vjernog suputnika.
Bez ikakvih me problema služio dvije godine, evo još i sada kuca i daje život mojem kompu. I ja sam ga tada bio uzeo rabljenog, tako da nemam službene garancije. U zadnje vrijeme igram samo neke "slabije" (čitaj: manje zahtjevne) igre, tako da je mjesecima već na stock frekvencijama i voltažama. Hladi ga i to vrlo uspješno Scythe Mugen II, tako da se ne morate bojati da su neki elektroni pobjegli na tamnu stranu sile.
Mislio sam učiniti prodaju na slijedeći način, varijante poredane po redu važnosti (inače procesor je obećan kolegi EvilM pred mjesec dana, ali mi se isti već bar 2 tjedna ne javlja, i ako se javi prije nego proc ode, on ima pravo prvokupa):
- klasična prodaja, vi meni peneze, ja vama CPU - 500 HRK, bez coolera
- zamjena CPU za vodeno hlađenje (neki kvalitetniji set, ovisi o tome koji je možda mi dodate još koju kunu ili ja vama)
- zamjena CPU + moja GPU (XFX 5850 1GB, referentni model, ima još koji mjesec garancije), za neku 6950 2GB, ali boljim hlađenjem ili neku GTX480/GTX570 sa boljim hlađenjem +- minimalne doplate
Evo, pišite, javljajte mi se na PM, popljujte mi cijenu (eh, to nisam ni morao spomenuti). 
Najlakše bi mi bilo da je netko iz ZG, da vidi kod mene da proc radi, kako ne bi bilo nismo znali. Ako ne ide drugačije, poštarina na teret kupca.
*Edit: Nova, niža cijena