Mijenjam navedeno kućište za neko novije (obavezno sa montažom napajanja na dno kućišta); naravno može moja nadoplata, ovisno o ponudi.
Kućište je u dobrom stanju, staro sigurno 3 godine, ima par ogrebotina što se vidi na slikama. Donji dio nosača poklopca za 5,25" utore je u jednom trenutku pukao te je zalijepljen super ljepilom; ovo se ne vidi niti primjeti pri korištenju i ja ga koristim tako već godinu dana bez ikakvih problema.
Uz kućište idu svi originalni nosači za diskove i šerafi, te Antec 3 speed ventilator sa silikonskim vijcima za montažu. Osim toga dajem i dvokanalni regulator za ventilatore, koji je ugrađen da bude dio kućišta; napravljen je kod kuće, baziran na LM317 stabilizatorima (2 komada, svaki sa dva paralelna izlaza, znači ukupno se regulira 4 ventilatora u rasponu 5-11 V). Jedino što nemam je onaj air-duct od kojeg ionako nisam imao nikakve koristi, ostao je samo njegov nosač, što se također vidi na slikama.
Kućište je malo moddano: dodani su otvori za hlađenje na prednjoj maski (na njima je mesh) i maknut poklopac za USB utore. Osim toga zatvaranje poklopca za 5,25" je sada na magnet i maknut je unutarnji horizontalni nosač (bio ispod napajanja i otežavao instalaciju, integritet kućišta nije narušen micanjem).
Razmjena u Zg, može se kućište doći pogledati kod mene (Cvjetno naselje).
EDIT: Prodano!