Zanima me da li se takav monitor može opće kupiti, ako da, za koju cijenu, i dali netko prodaje takav slučajno?
Monitor bi se koristio na PC-u.
Zanima me da li se takav monitor može opće kupiti, ako da, za koju cijenu, i dali netko prodaje takav slučajno?
moze se kupit. zove se apple cinema display, ali on ti radi samo na mac racunalima posto taj novi ima samo thunderbolt za spajanje(mozda bi i radilo na pc-u koji ima mini dp jer je to isto kao thunderbolt). i da jako je skup.
Nebi onda najnovijeg uzimao, jel možda znaš koliko se kreću cijene novoga, 24 incha mi je dovoljno, i gdje ga nabaviti?
Ponavljam, ako netko prodaje, PM.
Bavim se obradom fotografije, i ne želim neko smeće.
Imao sam u vidu Dell U2410, koji košta oko 3 i pol tisuće kuna.
Novi Cinema display 27'' je 999 dolara u Americi koliko vidim.
Sad me zanima jel ima to igdje za kupiti u HR?
Aj zamisli ti to, duplo veća cijena.
Na*ebem im se majke.
I samo 27'' imaju, to mi je previše.
samo 27 " i postoji, nema manjeg novog modela. ima onih starijih ali oni ti nisu tolko kvalitetni kolku cijenu drze jos uvijek.
Jel znaš di mogu tog starijeg nabaviti?
Sumnjam da je tolika degradacija u kvaliteti u odnosu na ovu generaciju. Prošla je još imala 24''?
da mislim da je imala, imas u olgansiku, pogledaj forum mac korisnik i jabucnjak. ne preporucam ti kupnju takvih monitora, ima boljih za te pare.
Da, i meni se sve više čini da si u pravu.