[Procjena] Antec 1200 mod

poruka: 20
|
čitano: 1.024
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 mjeseci

pozdrav, zanima me koliko bih mogao dobiti za anteca 1200? ima sve od opreme osim kutije, nema garanciju i dobijete 6 ventova s njime :) 5x 120mm i 1x 200mm (ja mislim da je 200)

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
9 mjeseci

600 tinjak kn realno {#}

10 mjeseci

da to ti je na neki nacin problem, jer meni iskreno tvoje kuciste je prelijepo, ali ima dosta ljudi koji ce manje platiti njegovu stvarnu vrijednost jer je modirano kuciste

3 godine
Re: [Procjena] Antec 1200 mod
Baš me zanima kako ce ići procjena. Znam koliko si se namučio oko njega.
9 mjeseci

tako je neko će cjenit umjetnički rad jer je kućište unikatno sada .. mada bi neko orinala rađe pa cjeni manje .. po meni je 600 kn realna procjena .. toliko od mene

18 mjeseci

A zašto biš ga prodavao?  :)

www.key-storm.com
16 mjeseci
MSN kaže...

da to ti je na neki nacin problem, jer meni iskreno tvoje kuciste je prelijepo, ali ima dosta ljudi koji ce manje platiti njegovu stvarnu vrijednost jer je modirano kuciste

ahh jbg, nadam se da će se nać netko tko cijeni trud :)

Arabarran kaže...
Baš me zanima kako ce ići procjena. Znam koliko si se namučio oko njega.

i mene isto :D

nick54312 kaže...

A zašto biš ga prodavao?  :)

nabavio sam cosmosa s i ako ovog uspijem prodat za 800kn onda ću si ostavit cosmosa jer će napraviti neljudski mod xD pa ga onde nebi prodavao :D

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
13 mjeseci
timmyzg kaže...

NHF, osobno mislim da nebu nitko dao 800, too much $$$ moja procjena 600 - pa spustas

7 mjeseci
timmyzg kaže...

nabavio sam cosmosa s i ako ovog uspijem prodat za 800kn onda ću si ostavit cosmosa jer će napraviti neljudski mod xD pa ga onde nebi prodavao :D

Ne dao ti dragi Bog da modaš Cosmosa prije mene. {#}

SK crew
6 mjeseci
ODLICNO modano kuciste =) ja bi rekao 800kn
16 mjeseci
mislavgray kaže...
timmyzg kaže...

NHF, osobno mislim da nebu nitko dao 800, too much $$$ moja procjena 600 - pa spustas

a dobro ti nebi, sigurno bi netko dao za big tower moddano kuciste 800kn

Pranja kaže...
timmyzg kaže...

Ne dao ti dragi Bog da modaš Cosmosa prije mene. {#}

hahaha :D imas vremena do bozicnih blagdana xD

Necrolepsy kaže...
ODLICNO modano kuciste =) ja bi rekao 800kn

hvala :) 

2 godine

Svaka cast na uradku, da mi nije kriza uzeo bi ga, ali jbga. trenutno imam anteca 300, ali ovaj mi je nekako ljepsi. :)

2 godine
Stavi link teme iz samogradnje da ljudi vide koliko je truda ulozeno u to :D zasto prodajes? :/
2 godine
Aha nabavio si novo... nista onda otvaraj temu Modding Cosmos S kucista xD
7 mjeseci
timmyzg kaže...

A,ne može to tako. Što je sa ljudima na ovom forumu? Svi kradu ideje. Najprije rooswelt sa kompom u konzoli, sad mi ti zdipiš ideju o Cosmosu.... {#}

SK crew
6 mjeseci
Ajd kad ju je vec ukrao napisi nama sta si planirao napraviti :P ili barem mi pm posalji =)
16 mjeseci
SPIJA kaže...

Svaka cast na uradku, da mi nije kriza uzeo bi ga, ali jbga. trenutno imam anteca 300, ali ovaj mi je nekako ljepsi. :)

hvala :)

N3N0 kaže...
Aha nabavio si novo... nista onda otvaraj temu Modding Cosmos S kucista xD

pa morat ću {#}

Pranja kaže...
timmyzg kaže...

A,ne može to tako. Što je sa ljudima na ovom forumu? Svi kradu ideje. Najprije rooswelt sa kompom u konzoli, sad mi ti zdipiš ideju o Cosmosu.... {#}

ja sam mislio da si ti odustao od svoje ideje jer nitko već dugo niš nije postao u temi...

3 godine
Pranja kaže...
timmyzg kaže...

Ko prvi njegova p*čka, ovaj djevojka {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
7 mjeseci
timmyzg kaže...

ja sam mislio da si ti odustao od svoje ideje jer nitko već dugo niš nije postao u temi...

U temi nisam,ali u slikama hardvera jesam. No još nije gotovo.

SK crew
2 godine

timmyzg  a da ti nesto slicno napravis i sa mojom kantom ?  :)  ako nije preskupo

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice