- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
600 tinjak kn realno 
da to ti je na neki nacin problem, jer meni iskreno tvoje kuciste je prelijepo, ali ima dosta ljudi koji ce manje platiti njegovu stvarnu vrijednost jer je modirano kuciste
tako je neko će cjenit umjetnički rad jer je kućište unikatno sada .. mada bi neko orinala rađe pa cjeni manje .. po meni je 600 kn realna procjena .. toliko od mene
A zašto biš ga prodavao? :)
da to ti je na neki nacin problem, jer meni iskreno tvoje kuciste je prelijepo, ali ima dosta ljudi koji ce manje platiti njegovu stvarnu vrijednost jer je modirano kuciste
ahh jbg, nadam se da će se nać netko tko cijeni trud :)
i mene isto :D
A zašto biš ga prodavao? :)
nabavio sam cosmosa s i ako ovog uspijem prodat za 800kn onda ću si ostavit cosmosa jer će napraviti neljudski mod xD pa ga onde nebi prodavao :D
NHF, osobno mislim da nebu nitko dao 800, too much $$$ moja procjena 600 - pa spustas
nabavio sam cosmosa s i ako ovog uspijem prodat za 800kn onda ću si ostavit cosmosa jer će napraviti neljudski mod xD pa ga onde nebi prodavao :D
Ne dao ti dragi Bog da modaš Cosmosa prije mene. 
NHF, osobno mislim da nebu nitko dao 800, too much $$$ moja procjena 600 - pa spustas
a dobro ti nebi, sigurno bi netko dao za big tower moddano kuciste 800kn
Ne dao ti dragi Bog da modaš Cosmosa prije mene. 
hahaha :D imas vremena do bozicnih blagdana xD
hvala :)
Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
Svaka cast na uradku, da mi nije kriza uzeo bi ga, ali jbga. trenutno imam anteca 300, ali ovaj mi je nekako ljepsi. :)
A,ne može to tako. Što je sa ljudima na ovom forumu? Svi kradu ideje. Najprije rooswelt sa kompom u konzoli, sad mi ti zdipiš ideju o Cosmosu.... 
Svaka cast na uradku, da mi nije kriza uzeo bi ga, ali jbga. trenutno imam anteca 300, ali ovaj mi je nekako ljepsi. :)
hvala :)
pa morat ću 
A,ne može to tako. Što je sa ljudima na ovom forumu? Svi kradu ideje. Najprije rooswelt sa kompom u konzoli, sad mi ti zdipiš ideju o Cosmosu.... 
ja sam mislio da si ti odustao od svoje ideje jer nitko već dugo niš nije postao u temi...
Ko prvi njegova p*čka, ovaj djevojka 
ja sam mislio da si ti odustao od svoje ideje jer nitko već dugo niš nije postao u temi...
U temi nisam,ali u slikama hardvera jesam. No još nije gotovo.
timmyzg a da ti nesto slicno napravis i sa mojom kantom ? :) ako nije preskupo