[Procjena] Cooler Master Cosmos S mod

poruka: 15
|
čitano: 822
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 mjeseci
[Procjena] CM Cosmos S mod

pozdrav, mislim kupiti cosmosa s i moddat ga i prodati nakon toga (a ako super ispadne sebi ga zadržat iprodat antec 1200)

zanima me za koliko bi mogao prodati ovako sređenog cosmosa (normalno bez ovih komponenti i sleeva) i ako ima netko tko bi ga kupio (možete isto naći neki bolji mod napravit ću po vašoj želji)

:) 

izvorne slike sa OVE stranice 

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
4 godine
Kod nas?

Znacajno manje nego da ga prodajes nemodanog
Intel i5 750 @3.8; GA P55 UD3; Kingmax 4 Gb 1600 Mhz; Gigabyte 6950 2 Gb; Hdd Samsung F3 1 Tb X 2 i F4 2 Tb
16 mjeseci
Re: [Procjena] Cooler Master Cosmos S mod
Kant kaže...
Kod nas?

a da? :( 

da ga netko kupi ovakvog moddanog bi se mogao hvaliti da nema puno takvih xD

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
15 mjeseci

Sve ti ovisi od covjeka do covjeka...

Neko ti nece dati ni 500kn , dok bi neko dao i ruku i nogu...

4 godine
timmyzg kaže...
Kant kaže...
Kod nas?

a da? :( 

da ga netko kupi ovakvog moddanog bi se mogao hvaliti da nema puno takvih xD

Ne znam kako modas...

Eventualno bi dobio ok cijenu da je modano tako da izgleda kao da je radjeno u tvornici...

Makar i tada sumnjam

Uglavnom, ako to planiras za prodaju, ne isplati ti se

Intel i5 750 @3.8; GA P55 UD3; Kingmax 4 Gb 1600 Mhz; Gigabyte 6950 2 Gb; Hdd Samsung F3 1 Tb X 2 i F4 2 Tb
13 mjeseci
Kant kaže...

Uglavnom, ako to planiras za prodaju, ne isplati ti se

eventualno kako je kant naveo profi moddanje mora bit znaci da ti profic ofarba to nis sam... ne vrijedno vremena po meni.

3 godine

I timmy,koliko god se tvoj način sviđao meni, mislim da si malo zastario. te crno-bijele kombinacije su malo "out".

Trebao bi se malo modenirzirati.

Praktički taj mod koji ti misliš napraviti može svatko napraviti, moraš neš novo uvesti {#}

Npr jesi razmišljao da uvedeš neke stvari, koje su malo kompliciranije za napraviti.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 mjeseci
rooswelt1991 kaže...

I timmy,koliko god se tvoj način sviđao meni, mislim da si malo zastario. te crno-bijele kombinacije su malo "out".

Trebao bi se malo modenirzirati.

Praktički taj mod koji ti misliš napraviti može svatko napraviti, moraš neš novo uvesti {#}

Npr jesi razmišljao da uvedeš neke stvari, koje su malo kompliciranije za napraviti.

ma mislim meni se ta kombinacija najviše sviđa al sam zato napisao da može netko svoju ideju dat :)

a ovo nešto novo za ubacit to sigurno samo ako bih ga kupio :)

a dobro vidim da se baš i ne isplati onda ništa od toga :S

7 mjeseci

Ako to pravilno napraviš,možda izvućeš 1500 kn,no pitanje je da li češ naći takvu osobu. Uloži nekih 700 kn u kompresor i sa time bojaj,sprej nema prođu ako to radiš za pare.

SK crew
16 mjeseci
Pranja kaže...

Ako to pravilno napraviš,možda izvućeš 1500 kn,no pitanje je da li češ naći takvu osobu. Uloži nekih 700 kn u kompresor i sa time bojaj,sprej nema prođu ako to radiš za pare.

ne ništa neću ulagat u kompresor, od starog kum ima auto-lakirnicu, i već sam kod njega sprejao sa kompresorom {#} tako da ne dolazi u obzir sprej {#}

7 mjeseci
timmyzg kaže...

ne ništa neću ulagat u kompresor, od starog kum ima auto-lakirnicu, i već sam kod njega sprejao sa kompresorom {#} tako da ne dolazi u obzir sprej {#}

I? Što onda čekaš?

SK crew
2 godine

Mod je dobar, uloženo vrijeme, znanje, trud + boja. Cjena gore, ne dolje! {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
7 mjeseci
Don Kihoty kaže...

Samo što on svoj nije ni počeo raditi. ;)

SK crew
4 godine
Don Kihoty kaže...

Samo je problem sto to nitko nece kupit

16 mjeseci
Kant kaže...
Don Kihoty kaže...

Samo je problem sto to nitko nece kupit

ma to mi je najmanji problem, tu cu stavit da prodajem 2 mjeseca ak ne prodam idem u njemacku tak i onak pa cu tam prodat :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice