[Procjena] EVGA GeForce GTX260 core216 superclocke

poruka: 44
|
čitano: 985
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 mjeseci
Re: [Procjena] EVGA GeForce GTX260 core216 supercl
zoharbizo kaže...
Ad4pt3r kaže...

Evo da se ja uključim. Što se Crysisa 2 tiče sa svojom GTX 260 ( clockana na 740/1530/1071 ) sa 1.9 patchom ide na 35-55 frameova ( mjereno u gameplayu kroz 3 chaptera ) sa večinom postavki na najvišem, osim Shading koji je stavljen na Very High ( ekvivalent mediumu valjda ). To sve plus High Res teksture na Full Hd rezoluciji.

svejedno ti je sta imas patch kad grafa ne podrzava dx11

Ali igra sa High res teksturama koje patch donosi.

P.S Uništili ste čovjeku temu, i nemojte se vrjeđati i govoriti jedan drugome da je glup, to je po meni ružno.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
2 godine
Ad4pt3r kaže...

Evo da se ja uključim. Što se Crysisa 2 tiče sa svojom GTX 260 ( clockana na 740/1530/1071 ) sa 1.9 patchom ide na 35-55 frameova ( mjereno u gameplayu kroz 3 chaptera ) sa večinom postavki na najvišem, osim Shading koji je stavljen na Very High ( ekvivalent mediumu valjda ). To sve plus High Res teksture na Full Hd rezoluciji.

Tocno se vidi koliko su noobovi u hardveru, obicni wanna be iskusni hardverasi, da ne vjeruju da jedna GTX 260 nemoze vrtiti Crysis 2 na full detaljima.

Decki, popricajte malo sa Kihotijem, nek vam udijeli par savjeta, mozda onda nesto naucite, a ne odmah lajati ko bijesni psi.

4 godine
zoharbizo kaže...

svejedno ti je sta imas patch kad grafa ne podrzava dx11

Imaš opciju za DX 11 i posebnu opciju za High Res teksture koje rade neovisno o DX-u, važno je da kartica ima minimalno 768 Mb memorije. DX 11 patch je zaseban od High Res tekstura.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 mjeseci
protjeran

vise ce ti dx 11 pojest grafu nego teksture...ako ces iskreno...ali opet super...dobro se drzi gtx 260

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
4 godine
zoharbizo kaže...

vise ce ti dx 11 pojest grafu nego teksture...ako ces iskreno...ali opet super...dobro se drzi gtx 260

Sigurno nitko neće kupovati GTX 260 zbog DX11 kad ga ni ne podržava. Autoru teme preporučam da proda GTX 260 i prođe na GTX 560 Ti i sličnu karticu ili ako ima volje pričekati novu seriju kartica.

Cijena od 600-650 kn bi bila logična za njegovu karticu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 20:30 (Ad4pt3r).
3 godine

Ne ja nisam nikakav "wanna be iskusan hardveras", daleko od toga, samo govorim da nije istina da graficka kartica naziva nVidia GeForce GTS 250 moze pokretati sve igre na full/max./ultra high 

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
4 godine
Fićo_CoD 5 kaže...

Ne ja nisam nikakav "wanna be iskusan hardveras", daleko od toga, samo govorim da nije istina da graficka kartica naziva nVidia GeForce GTS 250 moze pokretati sve igre na full/max./ultra high 

Do 1280 ili 1440 rezolucije. Je*o vas taj max ako se ne definiraju točne postavke i rezolucija.

2 godine
Fićo_CoD 5 kaže...

Sve je relativan pojam, sigurno da nemam svaku noviju igru na PC-u pa da provjerim, ali zato imam ove najpopularnije pa njih malo provozam, a to mi je dovoljno za zakljuciti.

E da, Witcher 2 na max sve osim ubersamplinga i SSAO.

Ovo je moj zadnji post u ovoj temi, itomic i dusebriznicka ekipa drzite se svoje nevjere i uzivajte.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 20:39 (dedaa).
14 mjeseci
dedaa kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Sve je relativan pojam, sigurno da nemam svaku noviju igru na PC-u pa da provjerim, ali zato imam ove najpopularnije pa njih malo provozam, a to mi je dovoljno za zakljuciti.

E da, Witcher 2 na max sve osim ubersamplinga i SSAO.

Zna se poprilici precizno kako koja kartica ima performanse tako da tvoje lupetanje i ometanje teme je potpuno bespotrebno.

4 godine
Dado_ZG78 kaže...

Pozdrav {#}

Prilažem i poziciju grafulje po performansama - bila bi između aktualnih modela GTS250 i GTS450 (puno bliža 450-tci).

Samo da ispravim ( možda ti pomogne u prodaji ). Defaultna GTX 260 je jača od GTS 450, a ova overclockana verzija je jača od HD 5770, pogotovo na višim rezolucijama ( ima u jednoj temi Wekyjeva usporedba gdje je njegova GTX 260 imala isti framerate ko HD 5770 s tim da je na 260-tko bio upaljen 4x AA a na HD 5770 nije bilo AA ). Plus kaj svaka verzija u clocku ide preko 700 Mhz na jezgri. Mane su joj velika potrošnja i zagrijavanje.

15 mjeseci
protjeran

hd 5770 bez aa filtera i sa detaljima na max na crysisu 1(1920*1080)ima nesto manje fpsova od moje a kad se ukljuce filtri ima 50% manje...tako da se tek na takvim stvarima vidi prava snaga kartice...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 20:52 (zoharbizo).
2 godine

Lockajmo ovo, imamo okvirnu procjenu od 600kn.

Cemetary gates
2 godine
zoharbizo kaže...

hd 5770 bez aa filtera i sa detaljima na max na crysisu 1(1920*1080)ima nesto manje fpsova od moje a kad se ukljuce filtri ima 50% manje...tako da se tek na takvim stvarima vidi prava snaga kartice...

Da ne bude lovačkih evo bench.

Cemetary gates
15 mjeseci
protjeran
thedream kaže...
zoharbizo kaže...

Da ne bude lovačkih evo bench.

eto i dokaz...hvala kolega {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice