[Procjena] PC kućište custom made od drveta

poruka: 14
|
čitano: 1.055
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 mjeseca
neaktivan
[Prodaja] PC kućište custom made od drveta

Izrađeno od brezove šperploče furnirane orahovim furnirom, i lakirano PU lakom polu sjajnim, izrađeno na CNC glodalici.

Sa njim su 2 ventilatora COOLERMASTER SickleFlow 120mm, 19db, crveni LED, rade na 7V (oko 1200 okr.)

U njega stanu m-ATX matična, normalno napajanje i HDD, 2 optička uređaja ili 2 HDD-a i večina grafa.

Trenutro unutra VTX HD 5770, Athlon x3 445 3.1Ghz (overclock na 3.6), WD Black 750GB HDD, Asrock m-ATX ploča, Ram 2x1GB Kingmax 800Mhz, DVD pržilica, MS 400W napajanje.

Jos trebam na prednjoj strani namontirati USB priključak u postojeći otvor vidljiv na slikama.

Kučište je napravljeno prije 4 mj. Hlađenje je odlično a tiho.

Dimenzije 285x285x372mm.

0958040772

Može i ponude na PM.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 8:28 (joka555).
3 godine

Neprocjenjivo {#}

Ja sam isto sebi napravio drvfeno kučište, i nikad ga nebi prodao.

I nitko ti neće moći dati dobru procjenu za njega, jer znam da je uloženo dosta truda unutra, a malo tko će to htjeti platiti nekom poštenom lovom.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 mjeseci
Re: [Procjena] PC kućište custom made od drveta
Predivno izgleda.

free bump
11 mjeseci

ja mislio da su one rupe stereo zvučnici 130mm!!! {#}

iskreno, mogo si malo elegantnije siluete napravit...i završna obrada nije neka, mogao si kantirat rubove...i izabrat ljepši laminat - danas bar toga ima....

ovako izgleda ko ruski magnetofon iz 70tih godina...

mislim da nečeš postić cijenu koju si zamislio, ako uopće bude upita i procjena...

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 22:26 (smirnoff).
3 mjeseca
neaktivan
smirnoff kaže...

iskreno, mogo si malo elegantnije siluete napravit...i završna obrada nije neka, mogao si kantirat rubove...i izabrat ljepši laminat - danas bar toga ima....

mislim da nečeš postić cijenu koju si zamislio, ako uopće bude upita i procjena...

Nisu zvučnici, ono je 3mm pleksi, na kojem je sa CNC strojem izbušeno puno rupa. inaće nije takve boje nego je prozirni, (to je zbog blica).

Rubovi na šperploči se ne kantiraju, a i htio sam malo kontrasta po rubovima. a i to nije laminat nego prirodni furnir, od drva orah, koji nije bas jeftin. :)

3 godine
joka555 kaže...
smirnoff kaže...

Nisu zvučnici, ono je 3mm pleksi, na kojem je sa CNC strojem izbušeno puno rupa. inaće nije takve boje nego je prozirni, (to je zbog blica).

Rubovi na šperploči se ne kantiraju, a i htio sam malo kontrasta po rubovima. a i to nije laminat nego prirodni furnir, od drva orah, koji nije bas jeftin. :)

Znimljivo, i ja sam radio od oraha, ali moj izgleda puno tamniji {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
3 mjeseca
neaktivan

bump

3 mjeseca
neaktivan

cijena je 600 kn, mislim da toliko vrijedi..

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 8:26 (joka555).
3 mjeseca
neaktivan

bump

3 mjeseca
neaktivan

bump

4 godine

Lijepo izgleda, vidi se da ja napravljeno s pravim strojem a ne bilo čim, al 600kn nemožeš dobit da dubiš na glavi. Teška su vremena a i za 600kn se prodaju lascale i slična kućišta kojima će 99,9% ljudi dat prednost nad ovim. Nepreostaje ti ništa nego čekat nekoga kome se sviđa kućište i tko je spreman dati neke pare za njega. Al bojim se da će 600kn i njega odbiti.

Free bump

WaterCooled
3 mjeseca
neaktivan

nova cijena 550 kn..

3 mjeseca
neaktivan

bump

3 mjeseca

ne isplati se prodavati za to možeš dobiti možda 100kn neznam stvarno ko bi dao te pare koje tražiš jer za to se kupi solidno kučište, pomiri se s time da gušt,vrijeme i zajebanciju koju si proveo radeči to nečeš vratiti a ni zaraditi..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice