[Procjena] Pa prodaja komponenti i opreme

poruka: 4
|
čitano: 769
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 mjeseci

Imam:
Kingston HyperX DDR2 1066MHz 2gb, 2x1Ggb(4gb sve ukupno), stari oko 6 mjeseci, bili u računalu oko 1 tjedan...nemam garanciju-moja procjena: 250kn+vaša poštarina(može primopredaja u Slatini-Slavonija)
Zalman hladnjak 2x venta 92mm(stavljen još jedan crni ventilator sa žutim krilcima dodatno) socket: Intel(775, 1156) AMD(AM2, AM3, 939, 940), u računalu bio svega oko 1h...nemam garanciju-moja procjena: 150kn+vaša poštarina(može primopredaja u Slatini-Slavonija)
Razer Moray, torbica, jack, gumice, dobivene 15.06.(poklon za krizmu), nisu korištene...nemam garanciju-moja procjena: 250kn+vaša poštarina(može primopredaja u Slatini-Slavonija)
Intel Core 2 duo E7200

slike su sa interneta, htio sam uslikat, ali mi iphone neda da stavim na komp slike :'(

kupujem sve pomalo, 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 15:14 (dombak1608).
9 mjeseci
Bump
kupujem sve pomalo, 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
9 mjeseci

još aktivno, za rame se raspituju 3-oje ljudi, za hladnjak 2-oje...

9 mjeseci
Ajmo, navali narode xD
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice