Molim procjene ovih hardvera, nakon kojih ću ja složit nekakvu cijenu za prodaju.
Thermaltake Big Typhoon VX- ima mount za LGA 775, moram negdje pronaći za AM2. Kontroler sam skinio, ide i on, ako ga nađem. LINK Cijena: 100kn sa dole ventom(sleevan kabel).
Cooler Master 120mm crni ventilator, potpuno nečujan. Sleeve-an kabal. Ide sa gore hladnjakom. PRODANO forumašu type-R
Samsung So-dimm DDR2 667MHz 1GB M470T2864DZ3-CE6(za laptop). LINK riješeno izvan foruma.
AMD Athlon 64 X2 TK-53(za laptop). LINK Cijena: 100kn?
Još ću dodati slike večeras i poneki hardver.
Pozdrav!
EDIT1: Slike dodane
EDIT2: našao sam AM2 mount za Typhoon-a
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Posto bi isao Typhoon i koliko je tih? :)
Ja sam mislio oko 100kn, na 100% baš i nije tih. Ja sam ga držao na 60% i super je hladio Q6600 na 3.3GHZ i bio nečujan. Kontroler ne vjerujem da ću naći, ali većina danas može kontrolirati preko biosa.
Rest In Peace Steve Jobs. Watercooled CPU. AKO IMATE DOBRE 120mm VENTILATORE, JAVITE SE NA PP. MORAJU BITI PLAVI LED, PROZIRNI, NE TOLIKO GLASNI. KUPUJEM 4 ISTA
Ja sam mislio oko 100kn, na 100% baš i nije tih. Ja sam ga držao na 60% i super je hladio Q6600 na 3.3GHZ i bio nečujan. Kontroler ne vjerujem da ću naći, ali većina danas može kontrolirati preko biosa.
Usporedivo sa stock coolerom jel tisi i kakve su temp? Sorry kaj ti gnjavim po threadu al nisam bas "doma" sa coolerima :) Meni stock na e8200 zuji i temp je oko 50 stupnjeva.
Rest In Peace Steve Jobs. Watercooled CPU. AKO IMATE DOBRE 120mm VENTILATORE, JAVITE SE NA PP. MORAJU BITI PLAVI LED, PROZIRNI, NE TOLIKO GLASNI. KUPUJEM 4 ISTA
Slike su dodane.
Šta stvarno nitko ne može dati procjenu?
Big Typhoon VX, bez AM2 mounting kit-a i potenciometra cca 90-100kn
Cooler Master 120mm pokloni s coolerom i zaokružiš na 100kn
specificne stvari si stavio na procjenu :)
cim nije VGA od 1GB niko nista nenudi, ako ti se nezuri s prodajom, vrti malo oglas par tjedana na forumu, netko ce ga vidjeti kome navedeno treba ...
ps.
odakle si ?
psps.
vidim, iz Slatine, moj previd
Big Typhoon VX, bez AM2 mounting kit-a i potenciometra cca 90-100kn
Cooler Master 120mm pokloni s coolerom i zaokružiš na 100kn
Našao sam AM2 mount.
Vjerojatno će tako i biti
specificne stvari si stavio na procjenu :)
cim nije VGA od 1GB niko nista nenudi, ako ti se nezuri s prodajom, vrti malo oglas par tjedana na forumu, netko ce ga vidjeti kome navedeno treba ...
ps.
odakle si ?
psps.
vidim, iz Slatine, moj previd
Haha
Obično tako i je, ne žurim se nigdje, ali bilo bi lijepo da meni ne potrebne stvari zamjenim za nekakve novce.
Slatina, Slavonija :)
Bring
Up
My
Dajte još nekakve procjene pa da otvorim prodaju. :)
Bring
Up
My
Up
My
Stavljene su nekakve cijene, pa se javite na PP :)
Trebam sakupit malo novaca za nove case fanove :D
BUMP
BUMP
Hladnjak je prodan ostao još samo procesor za laptop. Ne vjerujem da ću prodati to, ali dobro.
BUMP