[Procjena] Zotec GTX 285

poruka: 26
|
čitano: 756
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 mjeseci
[Procjena] Zotec GTX 285

zanima me koliko vrijedi NEISPRAVNA  Zotec GTX 285

kartica radi do podizanja OS-a (W7 alienware)onda smrzne pa nestane slike , sa običnim W7 radi sve dok se ne instaliraju driveri.

VGA je kupljena na njuškalu

prodaje se 100 kn

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 22:33 (toni36).
20 mjeseci
[Procjena] Zotec GTX 285

mozda 100kn zbog hladnjaka...

2 godine
[Procjena] Zotec GTX 285

Si ju probao " ispeći " ?

Music As A Weapon !!
11 mjeseci
[Procjena] Zotec GTX 285

jesan toćno 9 min.

18 mjeseci
Re: [Procjena] Zotec GTX 285

tako ti je to kad kupujes grafu preko njuskala, samo tako nastavi i u buduce

15 mjeseci
protjeran
[Procjena] Zotec GTX 285

Kad se radi o vecim iznosima onda se trazi validacija i slike na mail sa njegovim potpisom na papiru kraj kartice.Po mogucnosti i furmark SS.Ja dosad nisam imao problema na njuskalu jer se tako osiguram.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 16:10 (zoharbizo).
14 mjeseci
[Procjena] Zotec GTX 285

i šta dobije sa slikama i potpisom na papiru?  ako si kojim slučajem pratio zadnja 3-4 dana na njuškalu se pojavio jedan lik koji je prvo prodavao HD 6950 2GB  ( kao zbog teške financijske situacije ) za 1000kn i drugi dan GTX 560 TI za 800kn. Oba puta mi je poslao slike i sve je bilo kao savršeno samo je imao dva različita maila sa nekim blesavim imenima. Oglas bi brisao nakon kojih 10min taman dok mu se ne javi neki jadnik koji je to popušio. Zato se najbolje maknit sa njuškala i kupovat po forumima od provjerenih članova...barem dok ne uvedu neki feedback na njuškalu

15 mjeseci
protjeran
[Procjena] Zotec GTX 285

Procitaj moj post opet.Validaciju sa njegovim imenom,slika grafe sa imenom na papiru do i SS od furmarka.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
11 mjeseci
[Procjena] Zotec GTX 285

desilo se neče više nikad , šta se tiče provjere provjerija san koliko se može provjerit na 300-400 kilometara razdaljine .

znači on je posla VGA ali neispravnu a to na daljinu nemožeš provjerit , usput prodava je 2 x GTX285 i MBO

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 16:30 (toni36).
14 mjeseci
[Procjena] Zotec GTX 285

ako je netko lopov može poslati i svoj OIB svejedno će shebati kupca , samo to želim reći 

15 mjeseci
protjeran
toni36 kaže...

desilo se neče više nikad , šta se tiče provjere provjerija san koliko se može provjerit na 300-400 kilometara razdaljine .

znači on je posla VGA ali neispravnu a to na daljinu nemožeš provjerit , usput prodava je 2 x GTX285 i MBO

Mozes samo si ti slijepo vjerovao,iduci put neces.

18 mjeseci

sto se mene tice i kupnje preko njuskala, samo primopredaja dolazi u obzir s tim da je provjera robe kod mene ili kod njega, tek onda kes izade na vidjelo, prije nikako

uopce nema potrebe pokraj toliko foruma da kupujes robu na njuskalu di za e8400 traze 700kn, x1950 pro 600...itd itd

ako bas moras onda primopredaja cini cuda

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 17:22 (Deathreper).
15 mjeseci
[Procjena] Zotec GTX 285

Na kolko stupnjeva se pece  kartica, imam jednu sta baca neke artefakte pa sma mislio isto ispec,gledam na youtube na 385 stupnjeva medutim moja pecnica ima samo 260 ko i kod mojih prijatelja.. jel moze na 260?

18 mjeseci
lion27 kaže...

Na kolko stupnjeva se pece  kartica, imam jednu sta baca neke artefakte pa sma mislio isto ispec,gledam na youtube na 385 stupnjeva medutim moja pecnica ima samo 260 ko i kod mojih prijatelja.. jel moze na 260?

200

8 mjeseci
[Procjena] Zotec GTX 285

Zato više ništa rabljeno ne kupujem osim procesora i hladnjaka ali i to ako je debelo ispod cijene a grafičku ako je gara još najmanje godinu dana i ako je spuštena cijena ali onak brutalno a osobne garancije na to se s oproštenjem pok.....njam a kamoli da idem nekome uplačivat na račun na neviđeno.Komponente se kupuju nove i to mi je nepisano pravilo.Žal mi je kolege al ovo mu je škola koju manje više na žalost svako mora proči.Btw ja sam imao sreče pa sam uspio pronači konja koji mi je utopio shebanu matičnu al naplačao se masno za ručak za mene i mojeg 120 kila teškog prijatelja koji mu se još kasnije nakon što se najeo i prenapio na njegov račun lijepo izrigao u autu kad nas je vračao na autobusnu.hehehehe!I da zaboravio sam navesti vratio je sve do zadnje lipe plus ručak i cuga kolko se da i normalnmo uredno sam mu vratio matičnu na kojoj sam s markerom napisao NE RADI.

$inke
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 18:36 ($inke).
13 mjeseci
toni36 kaže...

joj mislim da ga se sjecam... jel prodavao za cca za 1400 obe? bio sam mislio uzet od njega al ono nakraju sam odustao...

21 mjesec

Cijelu svoju konfiguraciju sam kupio preko oglasa(osim kućišta) i nikad nije bilo nikakvih problema.

Dvojici prijatelja sam složio konfiguracije od rabljenih komponenti i nikakvih problema.

Nemoj izvodit glupe zaključke.

Do 200kn preko pošte, ostalo samo primopredaja. Kad naučiš odmah procjenit čovjeka hoće li te prevarit ili je pošten, nećeš imati prblema.

Kupio sam 4 rabljena napajanja bez garancije, i sva me odlično služe(kuc kuc kuc).

8 mjeseci
[Procjena] Zotec GTX 285

Idi igraj loto onda očito je da si rođen pod sretnom zvjezdom.

$inke
8 mjeseci
[Procjena] Zotec GTX 285

I gle ne kažem da se neda dobro proći s rabljenim stvarima al sam jednostavno malo prestar da naganjam idiote uokolo ako me misle shebat jbga prije sam bio u stanju u hebeni Dubrovnik otić da me neko zajebe za 400 kn ali vjeruj mi taj bi onda fasovao jer iznenadni napad na kučnom pragu nekad nije murija nešto previše šljivila ali danas se za to plača ljepa kazna,zakoni su stroži pa zato i ljudi muljaju više jer takve smradove normalno zakon štiti kod nas.

$inke
2 godine
toni36 kaže...

zanima me koliko vrijedi NEISPRAVNA  Zotec GTX 285

kartica radi do podizanja OS-a (W7 alienware)onda smrzne pa nestane slike , sa običnim W7 radi sve dok se ne instaliraju driveri.

VGA je kupljena na njuškalu (izvara me Ivan Lucić koji može samo boga molit da ga nikad ne sretnen u životu)

prodaje se 100 kn

Imaš njegov broj? Isto tako, imaš imenike na internetu i možeš upisat ime i prezime osobe i saznat njihovu kućnu adresu, pa lijepo kod njega do izgladiti. Meni je jedno duđbre pokušalo uvaliti pokvarenu 4850x2, lijepo sam mu došao doma, nije se htio urazumiti, pa sam ga prijavio. Dobio sam novce natrag za 2 dana :D

11 mjeseci

1700 je prodava 2xGTX285  + MBO   kad san ja nazva več je proda 1 grafičku i MBO baren je tako reka

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 19:14 (toni36).
2 godine

Znam za taj oglas na njuškalu,pitao sam tipa bi li išla jedna kartica za 550kn,rekao je može,i tu sam odustao jer mi je bilo presumljivo!

Ako su to te,kupljene u njemačkoj,bez bundlea,jel tako?

11 mjeseci
[Procjena] Zotec GTX 285

je to je taj oglas .sičaš li se odakle je.

2 godine

a kontaktirao sam ga preko smsa,tak da nemam više broja,jer je prošlo  dosta  vremena,mislim da je bio negdje iz sjeverozapadne Hrvatske,al velim ,dosta je prošlo!

budem provjerio stare mailove ,možda se posreći!

11 mjeseci
[Procjena] Zotec GTX 285

prodano van foruma

može lock

2 godine
[Procjena] Zotec GTX 285

Teme u vezi oglasa si mozes sam zakljucat gore u desnom kutu !

Music As A Weapon !!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice