[Prodaja] I7 860 / P55A-UD3R / G.SKILL ECO 1600 /

poruka: 14
|
čitano: 1.349
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine

prodajem komponente iz naslova u odlicnom stanju sa bundleom i pisanom garancijom za svaku komponentu osim za maticnu plocu jer je dobivena na nagradnoj igri u RH!

garancija na plocu je ostvariva direktno preko gigabytea ili preko uvoznika!

INTEL CORE I7 860 - star je godinu dana, dobar primjerak, samo za potrebe benca isao na 4.0Ghz sa ukljucenim HTom i 1.39v, garancija ADM 36 mjeseci -  1550kn

GIGABYTE P55A-UD3R - USB3.0, SATA 3, 12 PHASE ZA overclock...nisam probavao iznad 200bclk, premda testovi kazu da ide daleko vise i da je ploca odlican clocker - 650kn

G.SKILL ECO CL7 1600Mhz 1,35v - mema cijelo vrijeme radi na CL.6 i 1333 mhz...stara je cca.4 mjeseca, garancija iz linksa 36 mjeseci, G.SKILL dozivotna - 500kn

CORSAIR VX550 - stvarnih 550W, star manje od god. dana...garancija links 60 mjeseci - 450kn

CHIEFTEC KUCISTE - neznam koji je tocno model, ali je vece nego standardnih dimenzija, cvrsto i jako kvalitetno (17kn) lagano je moddano u smislu lakiranja unutrasnjosti s crnim mat sprejem, te su ladice za diskove lakirane zutom bojom...uz kuciste ide originalna bocna stranica, plexi stranica i kljuc...slike saljem mailom! - 450kn

sve komponente su potpuno ispravne i uz pismenu garanciju dajem svoju od tjedan dana, ukoliko nesto ne stima vracam novac!!

komponente se mogu isprobati te je moguca dostava na podrucju Slavonskog Broda i okolice, slanje postom po dogovoru!!

ukoliko bude zainteresiranih prednost kupcu vise komponenti!!

ako cijene nisu fer slobodno komentirajte, premda mislim da jesu jer su cca manje 20 do 25% od cijene sa nabave!!

kontakt moze preko PM, kasnije preko kucnog ili mob radi dogovora!

dadosbcro
2 godine
Re: [Prodaja] I7 860 / P55A-UD3R / G.SKILL ECO 160

PROC PRODAN!!

dadosbcro
2 godine
neaktivan

Takvih čifteka je bilo čak i po njuškalu po 250kn i ja sam istog takvog kupio za toliko i za toliko ga prodao prije ohoho, a da ne govorim da je bilo kao novo bez ikakvih modanja po njemu. Koliko god bilo čvrsto i jedno od kvalitetnijih i dan danas, takvo ne vrijedi te novce. Nitko zdrav neće dati više od 300kn.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1663451
14 mjeseci

Daj mi reci samo šta bi trebalo značiti "tvoja" garancija od tjedan dana !! Kupim komponente od nekoliko tisuća kuna i ti kao garantiraš tjedan dana !!!!!!!!!!! To zvuči toliko smiješno,  da bolje da ništa nisi ni spomenuo {#}.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 2:57 (itomic009).
2 godine
itomic009 kaže...

Daj mi reci samo šta bi trebalo značiti "tvoja" garancija od tjedan dana !! Kupim komponente od nekoliko tisuća kuna i ti kao garantiraš tjedan dana !!!!!!!!!!! To zvuči toliko smiješno,  da bolje da ništa nisi ni spomenuo {#}.

evo ja bum ti odgovoril:

scenario 1:

kupis komponente od nekoliko tisuca kuna i nesto krepa nakon 4 dana,nazoves covjeka koji ti osobno garantira i on ti vrati novce

scenario 2:

kupis komponente od nekoliko tisuca kuna i nesto krepa nakon 4 dana,nazoves covjeka koji ti je prodao HW i on te stera u k...c jer imas pismenu garanciju,i veli ti nek se navlacis po servisima

i nije tak smijesno kad malo pazljivije procitas,jelda?

14 mjeseci

Je smiješno je ! Garantira ti 7 dana !! Pa ..ebeš 7 dana za nešto što vrijedi par tisuća kuna !

2 godine
itomic009 kaže...

Je smiješno je ! Garantira ti 7 dana !! Pa ..ebeš 7 dana za nešto što vrijedi par tisuća kuna !

Nemoj kupovati polovno, ni polovno bez garancije.

Cemetary gates
2 godine

@ itomic009 - cek, jesi li ti glup ili si samo corav?

procitaj sve sto pise ili zacepi usta skrbava!

...pismenu garanciju nema samo ploca i ona ne dodje par tisuca kuna!!! garancija za plocu je ostvariva preko uvoznika jer je ploca dobivena u RH!! ukoliko bi se nesto dogodilo sa plocom, kupac ploce moze mene fino kontaktirati preko mobitela ili kucnog kojeg mu ostavim i ja posaljem mail i uvozniku i gigabyteu ako treba!

...sve ostale komponente imaju pismenu garanciju...znaci uz pismenu garanciju sto imas, sto dobijes sa racunom, ja osobno dajem i svoju od 7 dana...ukoliko bi se dogodilo nesto u tih 7 dana, ja ti vratim novac, ti meni komponente i sam se jeb.m sa pisanom garancijom!

garanciju na kuciste nemam jer je kuciste lakirano, a i neznam koliko je bitna garancija na komad lima!

kuciste je max ocuvano bez ogrebotina...nikada rezano!

komponente se uvijek mogu doc pregledati i testirati, mogu poslati i broj racuna trgovine pa se sve moze lako provjerit!!

LP, zivili!

dadosbcro
2 godine

čovjek daje maksimalno korektne uvjete za trgovinu a neki još pametuju..svašta...

2 godine

hvala defang!

dadosbcro
3 godine

Nema sansi da Microline da garanciju bez racuna. To su price za malu djecu i jednom sam popusio tu foru i vise nikad.

2 godine

Kupih proc od autora i sve je prošlo u najboljem redu.

Ja uplatio, on poslao isti dan i meni stiglo danas.

{#}

[SLOBODNO STISNEŠ HVALA ONOME TKO TI JE POMOGAO]
2 godine

druze drago mi je da si zadovoljan i nadam se da ce te proc dobro sluziti! {#}

ako bude trebala pomoc prilikom OC slobodno me kontaktiraj na PM!

dadosbcro
2 godine

NAPAJANJE PRODANO

dadosbcro
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice