Pozz
Znači u dijelovima:
Intel Q6600, dolazi sa stock kulerom.
- revizija G0, nikada ocan, nikada ništa, radio na tvorničkoj postavci več ihihi
Cijena: 650 kn (prednost ekipi koja uzme proc i ploču za 750 , ili sa ramima za 1000 kn)
Intel G33 ploča - DG33BU
- samo ploča, ispravna, radi kao što intelove znaju raditi - pesprijekorno.
- onboardica gore
Cijena: 200 kn
4 GB DDR2 rama (2x2GB) - ddr800
Cijena: 300 kn
Ati 4850 1gb Passive
Cijena: 400 kn
Šaljem poštom (cijena pošte pola/pola), sve ponude na PM.
U prodaju ide tek kad se skupi kupaca za većinu dijelova, postoji mogućnost odustajanja ako nebudem mogao riješiti ploču+ rame, ili grafu (za proc je lako :) )
Prednost ima ekipa koja ce vise komponenti uzeti, a u biti te najviše ćekam, moguci dogovori u slucaju da se uzme vise dijelova. U biti sve dam za 1400 ako netko baš želi...
pozz
EDIT: Sve iznad prodano!
Q9300 + nekoristeni stock kuler : 700 kn (znam, da nevrijedi toliko, bla bla, ali ce se prodat, a za manje ga nedam...)
P35 ds4 rev 1.0 : 280 kn
2x2 gb kingmax 800 : 230 kn
XFX 5850 , full bundle, sa jednom malom falingom, ali o tome na PM-u ( Uz slike naravno, malo je ogreban hladnjak...) : 780 kn
Sve iznad prodano!
Dodajem:
Schyte Katana 2
- maltene nekorištena, sa mountovima za s775/AM3
Cijena: 100 kn
Sve iznad prodano!
Gigabyte EP35-DS4 rev 2.1 , nema garancije, samo kutija, limić i račun. LINK
Cijena: 250 kn
Intel c2d E6600 , nema garancije, sve ispravno, nemam stock kuler. Proc stabilan na 3.6GHz.
Cijena: 300 kn
Freezer 7 pro, mount za s775, vent uredu, sve ispravno.
Cijena: 60 kn
4x1gb ddr800 kingmax , račun, ali mislim da nema garancije.
Cijena: 220 kn
Asus Maximus II Formula, s775 mašina, full bundle, naljepnice jos na hladnjacima...
Cijena: 550 kn
Intel E8500, bez stock hladnjaka, stabilan na 4.0GHz na 1.365v na Asusici.
Cijena: 500 kn
Schyte Ninja Cooper, mount za 775 am2+/am3/+, sa schyte ventom tvorničkim, bez kutije. (testirano slabiji za 2 stupnja od Mugena2 na x4 phenomu na 3.6GHz)
Cijena: 220 kn
2x2GB Apacer 1333MHz CL9 , garancija još 2 godine.
Cijena: 100 kn
Sve na PM, možemo se dogovoriti za sve.
Večina je u biti dostupna tek sljedeći tjedan, nezanimaju me zamijene osim za ssd..., prednost ima netko tko uzima više dijelova. Cijene su takve kakve jesu, kupcu vise stvari plaćam cugu :).
Postoji mogućnost da odustanem, ali sve javim ako se to i desi!!!
<<<<<Tu su dijelovi od moje bekap konfe, a drugi si dijelovi nedavno kupljeni za frenda, koji je kupio novi komp... ćak sam ih preplatio idiot.>>>>>
Moolim bez spama ljudi, cijene su takve kakve jesu, jbg., dosada sam sve fer stavljao, ako sam i 50 kn više stavio cijenu nemojte se ljutiti :D