- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a nemaju kutijicu, znaci garancija nije vazeca:))
garancija ti mislim nije vazeca bez cijelog bundla
Sve je bitno za garanciju.Moras vratiti sve stvari koje si dobio.
BTW svidjaju mi se slusalice ali im je cijena malo apprena >.<
Bi li prihvatio zamjenu za minecraft kodove ili neki steam account?!PMaj ako bi.
istina sve je bitno za garanciju... dobro ima mala razlika plusa i obicnih, a sto se tice fora o ebayu... kupis od doma i pricekas da ti dode doma.... jednostavno i efektivno :)
Moray+ ima mikrofon za razliku od obicnog Moray-a
Da,imaju mic i imaju neke adaptere koje one nemaju...i imaju totalno druge zvučnike u sebi.... tak da je sasvim druga priča.... nije istina ono za torbicu... pred 6mj sam slal od kolege graf na garanciju...u kutiji je bila samo graf...bez one prozirne vrečice,bez kablova,adaptera,cd-a itd...znači samo graf....i dali su drugu ali bez cd-a i tih sih stvari... i cijena nije paprena jer su slušalice skroz nove....a 100kn manje...ako nitko nebude kupil ostavim ih i nije uopče problem...ispod toga ih nedam...naručite si sa ebay-a
this is not original.it is a OEM factory produced !
baš sam htel to napisati a reko neču da ne ispadnem glup...ali znam da ima tih kao kopija nekih...isto kao i one mm50 za iphone
može zamjena za neko kučište uz moju nadoplatu
bump...nova cijena 250kn.... i dalje moguče razne zamjene uz vašu ili moju nadoplatu...
odustajem od prodaje...predobre su da bi ih dal za 250kn... i imaju garanciju itd....
odustajem od prodaje...predobre su da bi ih dal za 250kn... i imaju garanciju itd....
Divan si
da vidiš kakve sam ponude dobival na pvt i ti bi odustal
ja imam ove navedene slusalice, dobivene 15.06.(dar za krizmu), nisu korištene, samo otpakovane, nemam garanciju, uz slusalice ide: torbica neki jack i gumice....cijena 250kn+vaša poštarina, moguća primopredaja u Slatini(Slavonija) ponude u PP
ja imam ove navedene slusalice, dobivene 15.06.(dar za krizmu), nisu korištene, samo otpakovane, nemam garanciju, uz slusalice ide: torbica neki jack i gumice....cijena 250kn+vaša poštarina, moguća primopredaja u Slatini(Slavonija) ponude u PP
majstore a da ti otvoris svoj oglas? zalutao si malo...
majstore a da ti otvoris svoj oglas? zalutao si malo...
vidim da ljudi traže pa reko da stavim i tu xD