[Prodaja] Razer moray+

poruka: 19
|
čitano: 1.123
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 mjeseci
[Prodaja] Razer moray+

Prodajem ili mjenjam razer moray+... nove jedamput uštekane u iphone radi znatiželje.... garancija...račun itd..samo idu bez one torbice jer ih nije bilo u paketu kad sam ih dobil na poklon.... može zamjena za npr logitech g330 ili slično.... tj ponudite pa mi se nešt možda i svidi... cijena 300kn

2 godine
[Prodaja] Razer moray+

nebih se tija misati ali u adm-a su 270 kn LINK a na ebayu su od 14$ - 20$ LINK, tako da mislim da ti cijena nije niti malo realna.... 130-160 kn bi bilo realno

14 mjeseci
[Prodaja] Razer moray+
Ovo su moray plus... Sasvim druge od onih bez plusa koje si ti videl a adm-u i na ebayu... Ove su kod nas 400kn i ove su kupljene u adm-u pred 10 dana
13 mjeseci
Re: [Prodaja] Razer moray+
Migi86 kaže...
Ovo su moray plus... Sasvim druge od onih bez plusa koje si ti videl a adm-u i na ebayu... Ove su kod nas 400kn i ove su kupljene u adm-u pred 10 dana

a nemaju kutijicu, znaci garancija nije vazeca:))

garancija ti mislim nije vazeca bez cijelog bundla

Konfiguracija pod MOJ PC je na PRODAJU!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2011 0:49 (Goddish).
14 mjeseci
[Prodaja] Razer moray+
Uf kak volim dok mi upadaju s tim forama o ebay-u... Da se na to gleda onda tu na oglasu 99% stvari nebi vrijedilo ni pola cijene... Imam ja kutiju i sve.. Sami nemam onu torbicu... Torbica je nebitna za garanciju
3 godine
protjeran
[Prodaja] Razer moray+

Sve je bitno za garanciju.Moras vratiti sve stvari koje si dobio.

BTW svidjaju mi se slusalice ali im je cijena malo apprena >.<

Bi li prihvatio zamjenu za minecraft kodove ili neki steam account?!PMaj ako bi.

Prodajem Origin account!!!Jeftino!!!BF:BC2,FIFA 2011,NFS HOT PURSUIT,DRAGON AGE 2 I JOS MNOGO TOGA!!!!Samo 250 kn (popust za uplate preko paypala) http://img580.imageshack.us/img580/2521/11230275.
2 godine
Migi86 kaže...
Uf kak volim dok mi upadaju s tim forama o ebay-u... Da se na to gleda onda tu na oglasu 99% stvari nebi vrijedilo ni pola cijene... Imam ja kutiju i sve.. Sami nemam onu torbicu... Torbica je nebitna za garanciju

istina sve je bitno za garanciju... dobro ima mala razlika plusa i obicnih, a sto se tice fora o ebayu... kupis od doma i pricekas da ti dode doma.... jednostavno i efektivno :)

12 mjeseci
[Prodaja] Razer moray+

Moray+  ima mikrofon za razliku od obicnog Moray-a

Ofc.
14 mjeseci
[Prodaja] Razer moray+

Da,imaju mic i imaju neke adaptere koje one nemaju...i imaju totalno druge zvučnike u sebi.... tak da je sasvim druga priča.... nije istina ono za torbicu... pred 6mj sam slal od kolege graf na garanciju...u kutiji je bila samo graf...bez one prozirne vrečice,bez kablova,adaptera,cd-a itd...znači samo graf....i dali su drugu ali bez cd-a i tih sih stvari... i cijena nije paprena jer su slušalice skroz nove....a 100kn manje...ako nitko nebude kupil ostavim ih i nije uopče problem...ispod toga ih nedam...naručite si sa ebay-a

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2011 10:42 (Migi86).
2 godine
[Prodaja] Razer moray+
Jednostavno mi nije dalo mira nakon gore navedene poruke da su na ebayu za 10-15 $,uglavnom,sada sam kontaktirao 2-3 sellera od kojih redovno uzimam stvari preko ebaya i od svih sam dobio isti odgovor
this is not original.it is a OEM factory produced !
eplati.com
14 mjeseci
[Prodaja] Razer moray+

baš sam htel to napisati a reko neču da ne ispadnem glup...ali znam da ima tih kao kopija nekih...isto kao i one mm50 za iphone

14 mjeseci
[Prodaja] Razer moray+

može zamjena za neko kučište uz moju nadoplatu

14 mjeseci
[Prodaja] Razer moray+

bump...nova cijena 250kn.... i dalje moguče razne zamjene uz vašu ili moju nadoplatu...

14 mjeseci
[Prodaja] Razer moray+

odustajem od prodaje...predobre su da bi ih dal za 250kn... i imaju garanciju itd....

3 godine
Migi86 kaže...

odustajem od prodaje...predobre su da bi ih dal za 250kn... i imaju garanciju itd....

Divan si

14 mjeseci
[Prodaja] Razer moray+

da vidiš kakve sam ponude dobival na pvt i ti bi odustal

9 mjeseci
[Prodaja] Razer moray+

ja imam ove navedene slusalice, dobivene 15.06.(dar za krizmu), nisu korištene, samo otpakovane, nemam garanciju, uz slusalice ide: torbica neki jack i gumice....cijena 250kn+vaša poštarina, moguća primopredaja u Slatini(Slavonija) ponude u PP

kupujem sve pomalo, 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
13 mjeseci
dombak1608 kaže...

ja imam ove navedene slusalice, dobivene 15.06.(dar za krizmu), nisu korištene, samo otpakovane, nemam garanciju, uz slusalice ide: torbica neki jack i gumice....cijena 250kn+vaša poštarina, moguća primopredaja u Slatini(Slavonija) ponude u PP

majstore a da ti otvoris svoj oglas? zalutao si malo...

9 mjeseci
mislavgray kaže...
dombak1608 kaže...

majstore a da ti otvoris svoj oglas? zalutao si malo...

vidim da ljudi traže pa reko da stavim i tu xD

kupujem sve pomalo, 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice