-Hakirani obadva
-jedan nece primat igre(samo ga treba ocistit),taj se da puniti
-drugi prima igre,neda se napuniti
-memorijske od 1 i 2 gb
-jedan punjac,drugi sam izgubio
ali ako ih se slozi,mogu se prodati za 600-700 kn komad
-cijena: 700 kn obadva
Javite se na PM
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nema sanse da ces dobiti 700-600 za jednog haha i jos nisu ispravni, ja sam svoj ispravni sa 2 igre futrolom 4 GB memori prodao JEDVA za 500 i to na njuškalu.
Bar probaj prvo to popraviti, nemozes samo reci " ocisti se to lako " sto ako je veci kvar?
nema sanse da ces dobiti 700-600 za jednog haha i jos nisu ispravni, ja sam svoj ispravni sa 2 igre futrolom 4 GB memori prodao JEDVA za 500 i to na njuškalu.
Bar probaj prvo to popraviti, nemozes samo reci " ocisti se to lako " sto ako je veci kvar?
Pročitaj,pa onda odgovaraj. Traži 700 kn za OBA.
Pročitaj,pa onda odgovaraj. Traži 700 kn za OBA.
Citaj: editiro je poruku! pisalo je da moze dobiti najmanje za svakog po 700-600..
-Hakirani obadva
-jedan nece primat igre(samo ga treba ocistit),taj se da puniti
-drugi prima igre,neda se napuniti
-memorijske od 1 i 2 gb
-jedan punjac,drugi sam izgubio
ali ako ih se slozi,mogu se prodati za 600-700 kn komad
-cijena: 700 kn obadva
Javite se na PM
Citaj: editiro je poruku! pisalo je da moze dobiti najmanje za svakog po 700-600..
Ne,ti čitaj. Vidio sam ovaj ogals još kada ga je stavio.
Napisao sam ako se sloze,da se mogu prodati za 600-700 kn komad(pa da je i 500 kn komad) ,a ja ih dajem obadva za 700...
@Pranja Hvala prijatelju sto me branis...
Napisao sam ako se sloze,da se mogu prodati za 600-700 kn komad(pa da je i 500 kn komad) ,a ja ih dajem obadva za 700...
@Pranja Hvala prijatelju sto me branis...
Eto vidis sto je napisao, AKO se poprave.
WTF Sto me branis?
Sori al ovo je smjesno, kao da cu te sada istuci pa te treba netko braniti, gle nista lose nisam mislio :)..
Free Bump!
Mini,ti si zabrijao da on traži za jednog toliko,ne kenjaj sad.
Cuj,ti si nabavi bolju dioptriju,zato jer sam rekao AKO SE SLOZE da se za njih moze dobiti 600-700 kn,a ne DA MOGU DOBITI 600-700 kn...