[Prodaja] PS 3 Slim 120 Gb, 2 kontrolera + igra zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 882
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan
[Prodaja] PS 3 Slim 120 Gb, 2 kontrolera + igra

Prodajem PS 3 Slim 120 Gb sa garancijom i računom (nabavljen prije manje od godinu dana u Algoritmu), odlično očuvan dolazi u originalnoj ambalaži, dodajem i drugi originalni Sony Dual Shock 3 kontroler sa ambalažom, te HDMI kabel 1m (kontroleri u odličnom stanju). Dolazi uz neotvorenu igru FUEL. Sama konzola nikada nije imala nikakvih problema, moguća provjera radi uvjeravanja. Cijena 1500 kn. Živim u Zagrebu, obratite mi se na forumu za daljnji kontakt ukoliko ste zainteresirani.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 11:10 (doddave).
2 godine

Samo da pohvalim prodavaca,covjece,takvih nam vise treba na forumu i okolo,covjek poslao isti dan paket,odmah danas stigao,tj jucer je poslan i danas sam ga dobio,bozeee,kao da sam iz ducana kupio konzolu kako je bila upakirana i u kojem je stanju bila kutija i ostatak,bez rijeci sam ostao kada sam otpakirao,i sve to za cijenu od 850 kn,deal godine 100%,moje preporuke

100/5

eplati.com
2 godine
neaktivan
sta snizio ti s 1500kn na 850kn jeli imas jos toga buraz da trgujemo-hoccuuuu i jaaa jedannn!!
2 godine

Covjek je imao 2 komada,ja sam uzeo bez gare onaj fat model 40 GB,2 origigi ps 3 joysticka i Gran turismo 5 prologue,ovo je jos uvijek aktualno,ovo je 2. ps 3,da nebi bilo zabune!Mislim isto fantazije,s 1500 na 850 haha

eplati.com
3 godine

ja bi kupio ako još ima

3 godine
neaktivan

Prodano, možda ću dogodine imati sličnu ponudu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice