Prodajem PS 3 Slim 120 Gb sa garancijom i računom (nabavljen prije manje od godinu dana u Algoritmu), odlično očuvan dolazi u originalnoj ambalaži, dodajem i drugi originalni Sony Dual Shock 3 kontroler sa ambalažom, te HDMI kabel 1m (kontroleri u odličnom stanju). Dolazi uz neotvorenu igru FUEL. Sama konzola nikada nije imala nikakvih problema, moguća provjera radi uvjeravanja. Cijena 1500 kn. Živim u Zagrebu, obratite mi se na forumu za daljnji kontakt ukoliko ste zainteresirani.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo da pohvalim prodavaca,covjece,takvih nam vise treba na forumu i okolo,covjek poslao isti dan paket,odmah danas stigao,tj jucer je poslan i danas sam ga dobio,bozeee,kao da sam iz ducana kupio konzolu kako je bila upakirana i u kojem je stanju bila kutija i ostatak,bez rijeci sam ostao kada sam otpakirao,i sve to za cijenu od 850 kn,deal godine 100%,moje preporuke
100/5
Covjek je imao 2 komada,ja sam uzeo bez gare onaj fat model 40 GB,2 origigi ps 3 joysticka i Gran turismo 5 prologue,ovo je jos uvijek aktualno,ovo je 2. ps 3,da nebi bilo zabune!Mislim isto fantazije,s 1500 na 850 haha
ja bi kupio ako još ima
Prodano, možda ću dogodine imati sličnu ponudu.