Prodajem navedeni volan u odličnom stanju..igrano s njim svega par sati(DIRT 2)
Dolazi s driverima naravno..link na volan
Cijena 150kn HITNO
Cijena 150kn HITNO
jel volan još na prodaju ja ću ga kupiti javi se na pp kad budeš tu
Trebo se naci s mojim prijateljem i sve su se dogovorili i 2 put je odustao tj. 'nije mogao'.
Poslo mu 2 PM-a ne javlja se...
Ne kuzim zasto navlaci ljude bezveze,nadam se da nije tako kako ja vidim situaciju.
Trebo se naci s mojim prijateljem i sve su se dogovorili i 2 put je odustao tj. 'nije mogao'.
Poslo mu 2 PM-a ne javlja se...
Ne kuzim zasto navlaci ljude bezveze,nadam se da nije tako kako ja vidim situaciju.
Da zašto sam odusta? Zato jer imam posla i radim..nisu svi slobodni..imam neke rokove i moram to riješiti
Ne navlačim ja nikog ;) Javiti ću mu se danas i riješiti to jer imam slobodnog vremena
dali je otišao volan ?
Cijena 150kn HITNO
Ne nasjedajte na ovaj oglas jer je lik prava muljara prije 10 dana smo dogovorili prodaju i još ništa nisam dobio stoga zanemarite ovaj oglas a sad ide prijava
frajeru....pošaljeem ti volan...on mi se vrati i ti još radiš probleme..ajde razguli...
OD SAD SAMO PRIMOPREDAJA ZAGREB....CIJENA 150KN HITNO!!!!
Ne znam kolega,mog si frenda vozikao par dana.
I jos ti covjek sad da si mu poslao a da nije doslo.
ajd meni daj taj volan
ajd meni daj taj volan
S obzirom da je ovo jaaako star oglas, i da je već par ljudi bilo sigurno da će ga baš oni dobiti, nebih baš polagao velike ande u taj volan
je volan je jos uvijek na prodaju....znam jer mi je hrvojestr buraz.. :D i da nije nikakva prijevara...ti se dogovori s njime na PM za pripopredaju u zagrebu....neznam sta ovi pricaju za prijevaru, ali vidjet ces...volan je kao novi samo igran dirt 2 malo...eno ga u kutiji skuplja prasinu..lol :D za detalje sa njime
prodan odavno!