[Razmjena] M: Laptop Toshiba Satellite L500 1u7 za

poruka: 3
|
čitano: 730
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
[Razmjena] M: Laptop Toshiba Satellite L500 za ps

Ovako laptop je kupljen 25.05.2010, u asbisu u promotivnoj ponudi Toshibe sa garancijom bez obzira na sve te je tako registriran tako da osim standardne garancije imate i garanciju bez obzira na sve..

Ocuvan malo koristen itd...

Mjenjam iskljucivo za ps3 ali mora imat motion, tj pozeljno je da ima ps3 eye, kamericu koja ocitava pokrete.

Ili xbox 360 takoder sa motion kontrolerima, e sad nadoplata sa vase strane po potrebi jer realno gledano ps3+ sva oprema tesko da moze kostat 3k kn za kolko ja mogu odmah sada prodat laptop posto novi kosta po racunu 4 soma kuna..

Ako konzola nema potrebne stvari onda je nadoplata veca, jer cu tio morat sam kupit

Ponude na pm, molim samo Zg i uza okolica

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 8:53 (toxic).
3 godine
neaktivan
RE: [Razmjena] M: Laptop Toshiba Satellite L500 z
toxic kaže...

Ovako laptop je kupljen 25.05.2010, u asbisu u promotivnoj ponudi Toshibe sa garancijom bez obzira na sve te je tako registriran tako da osim standardne garancije imate i garanciju bez obzira na sve..

Ocuvan malo koristen itd...

Mjenjam iskljucivo za ps3 ali mora imat motion, tj pozeljno je da ima ps3 eye, kamericu koja ocitava pokrete.

Ili xbox 360 takoder sa motion kontrolerima, e sad nadoplata sa vase strane po potrebi jer realno gledano ps3+ sva oprema tesko da moze kostat 3k kn za kolko ja mogu odmah sada prodat laptop posto novi kosta po racunu 4 soma kuna..

Ponude na pm, molim samo Zg i uza okolica

ne postoji xbox 360 s motion kontrolerom samo ps3 ima

tak kad uskoro dođe projekt natal xbox 360 če imat a do tada ništa

XBOX Live: badcxx
4 godine
[Razmjena] M: Laptop Toshiba Satellite L500 1u7 za

A jbga..

Onda ps3

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: