Bitfenix Shinobi - isplativo?

poruka: 16
|
čitano: 976
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat, XXX-Man, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine

Mozda bi se mogao dokopati ovog casea za nekih 350-ak kn pa me zanima da li je to isplativa investicija. Inace sam razmisljao o Thermaltake Dokker-u pa me zanima eventualna usporedba i koliko je Shinobi stvarno bolji.

I live! Again!
3 godine
Re: Bitfenix Shinobi - isplativo?
Sunburn kaže...

Mozda bi se mogao dokopati ovog casea za nekih 350-ak kn pa me zanima da li je to isplativa investicija. Inace sam razmisljao o Thermaltake Dokker-u pa me zanima eventualna usporedba i koliko je Shinobi stvarno bolji.

Da, shinobi je super i isplati se, po meni bolji od thermaltake-a.

Svi smo mi Mentalist.
22 mjeseca
Sunburn kaže...

Odličan je, bolji od tog TT-a.

Kolega MARKOZD15 ga je imao, pa njega pitaj.

Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
3 godine
donator_bubrega kaže...

Odličan je, bolji od tog TT-a.

Kolega MARKOZD15 ga je imao, pa njega pitaj.

Ja ga imam još uvijek, tako da može slobodno i mene pitati {#}

Svi smo mi Mentalist.
3 godine

Dali bi ga se mogao dokopati ovdje ?

Inace odlicno kuciste i bolje od TT-a ! Dosta prostrano za MIDI kuciste , dolazi s dva 120mm venta - prednji i straznji  , i ima podrsku za jos ukupno 6 ventova !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 18:29 (Haf932).
13 mjeseci
Sunburn kaže...

Odlično je.Ironija baš nešto danas oko 15 gledao i hardware secrets ga je ocijenio zlatnom medaljom.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
2 godine
Haf932 kaže...

Dali bi ga se mogao dokopati ovdje ?

Inace odlicno kuciste i bolje od TT-a ! Dosta prostrano za MIDI kuciste , jedino je steta kaj dolazi samo s jednim 120mm ventom , no zato ima podrsku za jos ukupno 6 ventova !

Da, bi {#}

Vidjet cu kako ce se cijene kretati, ali vjerojatno cu se ukljucit negdje oko 19.30. Znam da sam prokleti sniper ali fcuk it, budget building makes it legal {#}

I live! Again!
3 godine

Bilo bi super kad bi ga uspio ugrabit za te novce !

Music As A Weapon !!
3 godine

Dolazi s dva ventilatora, a stane ih 7. Ja ih imam 6 i hlađenje je odlično.

Svi smo mi Mentalist.
2 godine

Ovo je best-buy kućište za te novce, po hlađenju je u rangu sa HAF912+, a mogu dosta veće kartice stati u Shinobi-a, te je bolji i od Zalmana Z9 i od NZXT M59.

Kućište je bomba i vrijedi svake kune!

2 godine
MARKOZD15 kaže...

Ovo je best-buy kućište za te novce, po hlađenju je u rangu sa HAF912+, a mogu dosta veće kartice stati u Shinobi-a, te je bolji i od Zalmana Z9 i od NZXT M59.

Kućište je bomba i vrijedi svake kune!

I dobro je za modding raditi .
Isto moja preporuka za Shinobija.

3 godine
mstaglicic kaže...

Da, ko sto je i kolega odlicno napravio !

Music As A Weapon !!
2 godine
Haf932 kaže...
mstaglicic kaže...

Da, ko sto je i kolega odlicno napravio !

O tome i govorim .

I sam sam pri kupnji malo gledao Dokkera i bacao oko na Shinobia koji mi se činio lošijim od 912+,

ali kad sam vidio što je dotični kolega napravio od svog Shinobia , shvatio sam da sam mogao uzet

i Shinobi umjesto 912+ , al nema veze - HAF će sad na ljeto na modding pa će ispast nešto dobro od njega.

Također, uživo kad sam vidio kućište, ne izgleda baš puno manje od mog 912+ , prostora unutra ima, jedino je

malo uže od CM HAF-a 912+ , al to baš i ne smeta ako se ne stavlja visoki cooler.

3 godine

I jesi li ga upiknuo ?

Music As A Weapon !!
19 mjeseci
Haf932 kaže...

I jesi li ga upiknuo ?

Tamam i ja gledam za koliko je otisao, 355kn, bome dobra kupnja

2 godine

Nisam, pao mi net. {#}