CM storm trooper review

poruka: 10
|
čitano: 814
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 mjeseci
CM storm trooper review

Evo prije par dana sam si kupio CM storm trooper

Boja: crna

Materijali: čelik,plastika

Težina:13.7KG

Dimenzije:(W) 250mm x (H) 605.6 mm x (D) 578.5mm
Matične ploče:Micro-ATX / ATX / XL-ATX
5.25"utori: 9 (ako se ne koristi ni jedan 3.25"utori)
3.25"utori:8+1
2.25"utori: 8 koji se mogu koristiti i za 3.25" a ima jos jedan prostor za 4 ssd-a
I/0 Panel: USB 3.0 x 2 USB 2.0 x 2, e-SATA, Audio In i Out, regulator brzine ventilatora, kontrola LED dioda
Ventilatori: Naprijed: 2x120mm LED (mogu se okrenuti za 90 stupnjeva pa budu sa strane)
          Gore: 200mm
          Stražnji: 140mm
          Bočno:120mmx2 (opcija)
          Donji:120mmx2(opcija)
Dužina grafičke: 322mm
Visina Cpu collera:186mm
Kućište dolazi sa tri filtera: jedan na vrhu, i dva na dnu jedan je ispod napajanja a drugi je ispod opcionalna dva ventilatora od 120mm a ima mrezu na prednjem dijelu koja je dosta gusta ispred dva ventilatora od 120mm
Plus: Može se ugraditi do 8 ventilatora, ako su ventilatori na najslabijem skoro pa da se ni ne čuju, a i kada su na najačem nisu preglasni, i više nego dovoljno mjesta za kablove, super stvar je mala kutijica na dnu kućišta u koju se mogu staviti neke stvarčice
Minus: Eto meni se jedino ne sviđa što sa strane nema filtera a mreža je dosta rijetka i što se prednji ventilatori ne mogu odvojiti od cagova za hard diskove (tj. mogu se oni odvojiti ali ja bi npr. htio da mi ventilatori upuhuju zrak odnaprijed a da mi diskovi budu zarotirani za 90 stupnjeva e to se ne može)
Dojam nakon 2 dana: super kućište, eto meni se temperatura procesora spustila za 10C

može se ovo i bolje složiti može se ovo i bolje složiti
prednja maskica prednja maskica
u mraku u mraku
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 16:21 (yaga01).
17 mjeseci
CM storm trooper review

Drago mi je da si me poslušao {#}

Kućište je za svoju cijenu mrak :)

Pohvale za review!.

2 godine
CM storm trooper review

Sviđa mi se dizajn i ovaj control panel gore, dobro da su se sjetili stavit filtere za prasinu.Jos da stavis neki aftermarket cooler umjesto ovoga stocka i malo bolje slozis kablove izgledat ce jos bolje {#}

Music As A Weapon !!
18 mjeseci
Re: CM storm trooper review
Točno tako sto se tiče coolera i kablova.
9 mjeseci
CM storm trooper review

Meni je kučište HAF X završilo na popravku i pošto imam garanciju mogu birati opet isto ili drugo, a nekako mi se čini da bum ovo piknul :) Što mislite hm{#}

2 godine
CM storm trooper review

A zbog cega je zavrsilo na popravku? Ja bih opet uzeo Haf X !

Music As A Weapon !!
18 mjeseci

LINK tu imas moju anketu kad sam kupovao.  Ja sam ovim i vise nego zadovoljan.

9 mjeseci

Završilo je na popravku zbog pokvarenog usb 2.0 porta na front panelu i sada mogu izabrati kučište do 1360kn koliko sam platio HAF X kučište. I ja nekako ipak razmišljam uzeti opet hafa

iako je storm trooper lijepo kučište. Zanima me samo dal je HAF X Nvidia edition isti kao i običan HAF X ? Pod time mislim na dimenzije i ostalo, jer je u Linksu jeftiniji, a meni boja i izgled nisu presudni,...

2 godine
CM storm trooper review

Sve je isto , razlika je u boji !

Music As A Weapon !!
9 mjeseci

Onda super uzet ću jeftinije ostane mi za lova za nekaj drugo !!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice