NZXT i Zalman dilema

poruka: 20
|
čitano: 907
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 mjeseci
NZXT i Zalman dilema
7 mjeseci
protjeran
NZXT i Zalman dilema

meni osobno je NZXT daleko ljepsi s tim meshom sastrane. samo budi svjestan da ces (koje god kuciste od ova odabrao) pri svakom usisavanju sobe morati i preletiti usisavacem preko kucista :)

colonello bastardo
2 godine
NZXT i Zalman dilema

Ja bi išao na Zalmana

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 mjeseci
NZXT i Zalman dilema

Pazi!

Jednu stvar da ti razjasnim...

NZXT Vulcan je mATX kučište..

A Zalman ATX kučište..Između ta dva..Ja bih izabrao NZXT..Bolji materijal izrade...

Baci oko na NZXT M59..Bolje od obava ;)

Steve Jobs..Hvala ti!!...Bez tebe nebi imali ono što sad imamo...
16 mjeseci
Re: NZXT i Zalman dilema
Gledaj ovako Vulcan je mATX,a Zalman je ATX.NZXT je općenito lošiji sa izradom i materijalom.Zalman ima bolju izradu i kvalitetniji je pa bi ja osobno išao na Zalmana.
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
11 mjeseci
NZXT i Zalman dilema

Dosta njih govori da je Zalman odličan za te novce ali čini mi se malen nekako..da li je to tako ?

17 mjeseci
robimarko kaže...
Gledaj ovako Vulcan je mATX,a Zalman je ATX.NZXT je općenito lošiji sa izradom i materijalom.Zalman ima bolju izradu i kvalitetniji je pa bi ja osobno išao na Zalmana.

Daj molim te ne baljezgaj..NZXT je super brand i ima jako jako dobra kučišta..Materijal je isto tako super..Plastika je tvrda i robusna..A o airflowu da negovorim..:)

Tako da..Nemoj dezinformacije širiti..

Z9 i M59 nisu isti rang..

16 mjeseci
Normalno da nisu,ali usporedi m59 sa Hafom 912+
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
2 godine
NZXT i Zalman dilema

Ocigledno Zalman jer tvoja maticna ne stane u NZXTa

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
2 godine
NZXT i Zalman dilema

Na tvom mjestu bih uzeo Hafa 912+  ,a mozes razmisliti i o Cm 690 II Lite  ,ipak se ne kupuje kuciste tako cesto zato je bolje odmah u startu kupit bolje pa si s tim na miru !

Music As A Weapon !!
9 mjeseci
NZXT i Zalman dilema

zalman je best buy za tu cijenu...šta god vi rekli. drago mi je da konačno netko se ne dvoumi između ovakvih kućišta i thermaltake kućišta za iste novce...imam zalman z9, ako te nešto zanima slobodno pitaj, samo pohvale...odličan airflow, cable managment, jednostavno stavljanje hard diska, puno mjesta za ventilatore...ako imaš više novaca, kupi hafa ili cm690 II :)

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
2 godine
NZXT i Zalman dilema

Zalman Z9 Plus moja preporuka. Ja sam ga kupio prije par dana i za sad sam super zadovoljan. Ima jako puno mjesta za cable man. 4 ugrađena venta od cega 3 blue led 120mm.

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
9 mjeseci
TopGun kaže...

Zalman Z9 Plus moja preporuka. Ja sam ga kupio prije par dana i za sad sam super zadovoljan. Ima jako puno mjesta za cable man. 4 ugrađena venta od cega 3 blue led 120mm.

ja imam z9, dobio sam 2 venta(naprijed blue led-tih inace, ali na 100% malo glasan, iza obican-tih, ali jako dobro puše), na z9 plus još dobiš i 2 prozorcica na str. i na front panel imas za 2 venta kontrolirat-koliko ja znam...

3 godine
NZXT i Zalman dilema

imam doma z9+  i m59

sto se kablovinja tice z9 tu ubija

al plastika na m59 je bolja

stranice su bolje obradene

i ventovi su bolji

ali zato z9+ ima manju cijenu

potenciometar,termalnu sondu,vise ventova,vise usb konektora napred-meni veliki plus

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 mjeseci
šiloman kaže...

imam doma z9+  i m59

sto se kablovinja tice z9 tu ubija

al plastika na m59 je bolja

stranice su bolje obradene

i ventovi su bolji

ali zato z9+ ima manju cijenu

potenciometar,termalnu sondu,vise ventova,vise usb konektora napred-meni veliki plus

Vjeruj mi da se i u M59 jako dobar cable managment napravit.

Samo treba malo više posla..

Slažem se da je izrada M59 na višoj razini od Z9...

Kolko vidim Z9 baš i nema najsavršenije napravljeni sustav za diskove...

M59 je cjeli meshed..Ima filtere za prašinu..Neonsku trakicu..

Još jedna stvar što apsolutno bode u oči kod Z9 su jednokratni PCI limići..

To imaju škartovi tipa EVC(109kn)..

Eto to je moje mišljenje..

Ja M59 imam doma i nisam požalio što sam ga kupio.

Jer kućište je za svoju cjenu Best buy....

P.S

Evo i moj review.

http://www.bug.hr/forum/topic/kucista-napajanja/reviewnzxt-m59-pure-black-by-raz0r9111/114511.aspx

3 godine
protjeran
NZXT i Zalman dilema

moja preporuka je ovo kučište jer sam prija par dana slaga kofu u to kučištae prilično dobra izrada  čvrsta i mislili su na kablove super ladice za hdd cirkulacija također vrlo dobra idetična onoj iz cm 690

http://www.links.hr/?naziv=kuciste-lc-power-pro-921b-warmachine-x-midi-crno-crveni-led-bez-ps&option=artikl&id_kategorija=052643&id_artikl=052.643.065

a i ovaj nije nimalo loš također isprobano

http://www.links.hr/?naziv=kuciste-lc-power-pro-918b-jupiter-x-midi-crno-bez-ps&option=artikl&id_kategorija=052643&id_artikl=052.643.064

a ovaj nikako  neuzimaj iman osječaj da je napravljen od otpadnih materijala baren što se tiče plexsija ali to nije plexsi nego obična plastika

http://www.links.hr/?naziv=kuciste-nzxt-m59-pure-black-midi-plexi-crno-bez-ps&option=artikl&id_kategorija=052690&id_artikl=052.690.011

eto ali to je samo moje mišljenje sad je na tebi red

11 mjeseci
NZXT i Zalman dilema

e dečki ali na linksovoj stranici piše samo z9 a ne z9 plus..koja je razlika ??

i ja danas odem u poslovnicu u Zadru i kažu mi da je ostalo samo 1 još u Zagrebu....sad da li je to kućište

možda oštećeno ili sa greškom ako je jedino ostalo ?

9 mjeseci
hdoz kaže...

e dečki ali na linksovoj stranici piše samo z9 a ne z9 plus..koja je razlika ??

i ja danas odem u poslovnicu u Zadru i kažu mi da je ostalo samo 1 još u Zagrebu....sad da li je to kućište

možda oštećeno ili sa greškom ako je jedino ostalo ?

uz z9 se isporucuju 2 ventilatora, dok uz z9+ 4, na z9+ još imaš kontroliranje brzine na 2 ventilatora i temperaturu jedne(ili dvije) sonde koje stavis gdje hoces u računalu, na z9+ još imaš i 2 prozorcica na bočnoj stranici, dok na z9 toga nema :) ja imam z9 i mogu reci da sam jako prezadovoljan...meni osobno ovo ostalo što ima na z9+ nije bilo potrebno pa sam uštedio nekakvih 50kn koje sam potrošio na poštarinu...

11 mjeseci
NZXT i Zalman dilema

odluka jer pala, z9 se sutra naručuje....i ostalo je jedino u skladištu..nadams e da neću požaliti ;)

9 mjeseci
NZXT i Zalman dilema

neces :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice