UPS preporuka

poruka: 7
|
čitano: 950
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat, XXX-Man, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 mjeseci
UPS preporuka

posto mi stalno nestaje struje i pada napon htio bi kupiti neki dobar UPS za Corsair 750W.

gledao sam malo u ADM-u i Mikronis-u pa me zanima sto mislite o ovom UPS-u i dal ima neki bolji za 1300kn

UPS Eaton Powerware 5110 1500VA/900W

5 godina
Re: UPS preporuka
cube100 kaže...

posto mi stalno nestaje struje i pada napon htio bi kupiti neki dobar UPS za Corsair 750W.

gledao sam malo u ADM-u i Mikronis-u pa me zanima sto mislite o ovom UPS-u i dal ima neki bolji za 1300kn

UPS Eaton Powerware 5110 1500VA/900W

Nemoj previše gledati njihove specifikacije. Večinom je riječ o kratkotrajnom opterečenju kojeg mogu podnijeti, a mnogi niti to. Prvo si nabavi u Chipoteci wat-metar, košta 100-tinjak kuna. Priključi na strujnu letvu sve što treba stalno napajanje i preko ovog wat-metra provjeri koliko trebaš snage. Malo eksperimentiraj jer je kod mene potrebna snaga varirala od 250W (u leru) do 500W kada sam radio video kodiranje + Folding@Home za gpu. Jednom mi je riknulo napajanje jer sam htio isprobati neki bezvezni ups od tisuću i nešto W, a u stvarnosti nije držalo niti 300W.

Moja ti je preporuka da ipak uzmeš ups s imenom i boljim specifikacijama koji je skuplji. Osobno imam APC SmartUPS 2200 i mogu reći da uz SSD ovo mi je jedna od najdražih investicija. Radi kao urica, a bez problema je autonoman preko 1h 30m pod punim opterećenjem.

Sve bi ja to, rođo, šmajserom!
5 godina

kolko si plato to cudo? izgleda skupo

Heroes get remembered, but legends never dies.
3 godine

Ako imaš love, bilo koji APC je super stvar.

Ako ne, C-Lion je dobra jeftina solucija.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
5 godina
UPS preporuka

I ja baš sad gledam koji ups čopit, pretpostavljam da mi  konfa u loadu troši oko 400w, onda bi mi dobro došel malo jači ups, 1000-1500va.. A gledam nema ih ispod soma i pol kn, dok od APC-a ups od 1500va košta oko 2700kn...

Inače sam znal u godini dana imat po 3-4 put nestanak struje..

15 mjeseci
UPS preporuka

mislim da cu ipak uzeti C-liona jer mi je APC preskup

hvala :)

5 godina
UPS preporuka

Pozdrav.

Da ne otvaram novu temu:

molim preporuku za UPS, po mogućnosti dobavljiv kod nas.

Soc. 2011 konfiguracija, 850W napajanje.

Hvala.

Split your lungs with Blood and Thunder
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 14:22 (fler).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice