Spajanje nove lcd televizije i Playstationa 2

poruka: 9
|
čitano: 455
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, naxeem, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 mjeseca
Molim pomoč! imam veliki problem!

Nedavno sam kupio novi Quadro Full HD televizor jer mi se stari TV pokvario... I odkad sam pokrenuo ovaj Quadro TV, ne mogu igrati ps2, nema mi slike... Iza na televiziji imam utore baš za to, i ja uključim kabele, provjerim 3 do 4 puta, ali slike nema i nema... Molim vas za pomoč jer baš danas dobivam 15 igrica za ps2 i želim ih igrati a ne znam što trebam pritisnuti na daljinskom da bih imao slike! {#} Stvarno vas molim da mi pomognete jer baš želim igrati CoD 2 i 3 online sa prijateljima {#}{#}{#}

Ako sam prekršio neko od pravila na forumu,  {#}, nisam htio

sajko
2 godine
Re: Molim pomoč! imam veliki problem!
Raging-poopingbaby kaže...

Nedavno sam kupio novi Quadro Full HD televizor jer mi se stari TV pokvario... I odkad sam pokrenuo ovaj Quadro TV, ne mogu igrati ps2, nema mi slike... Iza na televiziji imam utore baš za to, i ja uključim kabele, provjerim 3 do 4 puta, ali slike nema i nema... Molim vas za pomoč jer baš danas dobivam 15 igrica za ps2 i želim ih igrati a ne znam što trebam pritisnuti na daljinskom da bih imao slike! {#} Stvarno vas molim da mi pomognete jer baš želim igrati CoD 2 i 3 online sa prijateljima {#}{#}{#}

Ako sam prekršio neko od pravila na forumu, {#}, nisam htio

malo si promašio podforum,ali nista strasno.

17 mjeseci
Re: Molim pomoč! imam veliki problem!
Raging-poopingbaby kaže...

Ako sam prekršio neko od pravila na forumu,  {#}, nisam htio

Imaš li na daljinskom TV/AV, prebaci na jedan od AV kanala i dobit ćeš sliku!

15 mjeseci
Molim pomoč

Malo mi je bedasto reći, ali, jesi pogledao u uputstvima, jer bi na daljinskom trebao imati jedan gumb koji te navodi na takve stvari.

Meni je kod Philipsa gumb MENU (Browser), gdje pritiskom na gumb dobivam MENU TV Prijemnik sa tri pod Menu-a, a jedan je Lista kanala, gdje osim poštelanih zemaljskih kanala imam i tri HDMI kanala/ulaza, tri EXT ulaza te jedan SIDE ulaz, tako da pokušaj potražiti i pretražiti MENU na telcu, pa ako i onda ne uspiješ nešto saznati , krenućemo drugim kanalima po pomoć {#} !!

ATJ Lučko
5 mjeseci
Re: Molim pomoč
Malo OFFTopic,sta s PS2 mogu igrat u multiplayeru jer mi vec 5-6 godina skuplja prasinu(dobio sam ga za 7 rodjendan a sad imam 14) al kako da ga spojim na net kad nema ethernet?
17 mjeseci
FireMan97 kaže...
Malo OFFTopic,sta s PS2 mogu igrat u multiplayeru jer mi vec 5-6 godina skuplja prasinu(dobio sam ga za 7 rodjendan a sad imam 14) al kako da ga spojim na net kad nema ethernet?

{#}{#}

Uzmeš još jedan Joystick (ako nemaš dva), zoveš prijatelje, i igrajte multiplayer.
Problem?

Nema bolje od real multiplayer-a {#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
3 mjeseca

Imaš call of duty 2 The big red one i call of duty 3... Ako imaš internet kabel, samo ga isključi iz compa i uključi u  playstation (iza imaš USB utore)

sajko
3 mjeseca
ATJLučko kaže...

Malo mi je bedasto reći, ali, jesi pogledao u uputstvima, jer bi na daljinskom trebao imati jedan gumb koji te navodi na takve stvari.

Meni je kod Philipsa gumb MENU (Browser), gdje pritiskom na gumb dobivam MENU TV Prijemnik sa tri pod Menu-a, a jedan je Lista kanala, gdje osim poštelanih zemaljskih kanala imam i tri HDMI kanala/ulaza, tri EXT ulaza te jedan SIDE ulaz, tako da pokušaj potražiti i pretražiti MENU na telcu, pa ako i onda ne uspiješ nešto saznati , krenućemo drugim kanalima po pomoć {#} !!

Puno ti hvala na savjetu, ali nažalost nemam nišsta takvo {#}

sajko
3 mjeseca
Spajanje nove lcd televizije i Playstationa 2

Dakle, na daljinskom nigdje nemogu to naci, ni na menu... pomoć? i ako zna neko di bi moga naci jeftini PC sa barem 2 gige rama? stvarno mi treba, vec od 2009 stedim pare al uvik nesto crkne u kuci pa dajem pare za popravak...nemogu ništa igrati, imam samo 1GB RAM-a

sajko
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice