Bugapp

poruka: 1
|
čitano: 7.967
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
offline
Bugapp

http://www.bug.hr/forum/topic/programiranje/vasi-programerski-radovi/113640.aspx?page=3&jumpto=4523452&sort=asc&view=flat

 

Znači razvio sam webapp koji samo učitava bug.h.rZa sada radi samo na testnim verzijama Ubuntu toucha.Testirano na amd64 arhitekturi.Napravio sam to sa Ubuntu SDK-om i QML-om.

Zašto samo na Ubuntu touch?A vjerujte mi,stvarno bih rado htio tu aplikaciju staviti i na druge platforme,ali ključna riječ je packaging.Canonical je napravio super posao sa novim .click packetima sa kojima mogu pakirati aplikaciju u svega par klikova.Ali na početku zapravo jesam htio ga pakirati u .deb ali kada sam vidio tutorial,i nakon par pokušaja i pogrešaka skužio sam da sam više vremena potrošio na neuspješne pokušaje pakiranja nego što sam izrađivao (prijašnje testne verzije) same aplikacije.Pakirao bih ju rado i u .rpm ali sa .rpm distribucijama se dugo nisam bavio nažalost.

Stoga ako ima nekoga tko bi htio zapakirati ovu aplikaciju u .deb ili .rpm neka mi se javi molio bih i dam mu source.U biti bilotko se slobodno neka javi u ovu temu ako želi source.

A inače,šta mislite o samoj aplikaciji?Ako ju baš nemožete još uvijek instalirati,barem ovako površno šta možete skužiti sa screenshota?

 

I ako se tko još želi upustit u Ubuntu/qml development neka mi se isto javi...

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 23:06 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice