Linux Mint 12-spor internet

poruka: 11
|
čitano: 856
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 mjeseca

Dakle instalirao sam Linux Mint na svom desktopu zajedno sa Win7 kao dual boot.Problem je slijedeci:brzina interneta pada i raste,tj. 5 minuta ce sve biti dobro a zatim ce pasti do tocke da ce jednu stranicu otvarat 30 i vise sekundi.Onda ce nakon nekog vremena biti normalna.Prvo sam naravno pomislio da je to do moje internet veze ali u Win7 nemam nikakvih problema i brzina je konstanta 4 kbps.Molim pomoc jer mi se Mint svida ali dok se ovako ponasa ne mogu ga koristit,

3 mjeseca

Vidim da nitko ne zna pa sam na kraju maknuo Mint istavit cu Ubuntu.

3 mjeseca

Ovo je nevjerojatno.Instalirao sam Ubuntu i imam isti problem kao i sa Mint.Dozlaboga spori internet.Dajte netko,nesto nije vrag da nitko nema pojma zbog cega je ovo.

7 mjeseci
Re: Linux Mint 12-spor internet
Probaj naci drivere za mreznu
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
3 mjeseca

Gdje da ih nadem?Ili jos bolje kako da ih instaliram?Mrezna mi je na maticnoj a sa dvd od maticne ne mogu.Skinuo sam bio nekakve drivere ali da me ubijes nisam ih znao instalirat.

13 mjeseci

http://askubuntu.com/questions/71252/slow-wired-internet-connection-on-realtek-rtl8168-8111-rev-6

Možda ima veze, nisi napisao koji internet koristiš, koji modem?

3 mjeseca

Hvala na pomoci nekakovoj barem.U meduvremenu sam ponovo instalirao Linux Mint jer imam iste probleme u Ubuntu a Mint mi ima bolje graficko sucelje.Imam iskon internet,a mrezna mi je na maticnoj Gigybyte H67M-D2-B3.

9 mjeseci

OK,jedno veoma bitno pitanje kako si uradio dual boot tj.

da nisi mozda pokrenuo linux u virtual boxu,opisi postupak

bojcha
9 mjeseci

AHA,ispricavam se vidim da si suspendiran

isprobaj ga instalirat u virtual boxu

posto imas 8 gigi mos mu dodjelit 3 sto je i vise nego dovoljno

a koristit ce ti vezu od win tako da neces imat nikakvih problema

s driverom

usput imas forum na ubuntu.hr i ask ubuntu

gdje ce ti svi vrlo rado pomoc

bojcha
2 godine

Ja sam imao isti problem sa realtek rt 3090 karticom, trebaš blacklistat neke drivere za wlan karticu.

Napisi koju karticu imas pa cemo ti onda moci pomoci.

4 godine

Pozdrav,

Evo nov sam u svijetu linuxa i instalirao sam si Mint 12, posto mislim da je dovoljno prilagoden pocetnicima. I sada se javlja problem s sporim internetom kako je navedeno u ovoj temi. Jel mi moze netko pomoci, imam i detalje oko svoje wireless kartice

Desktop Gnome  (Gtk 2.24.6) Distro Linux Mint 12 Lisa
Network:   Card-1 Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller
           driver r8169 v: 2.3LK-NAPI port 2000 bus-ID: 07:00.0
           Card-2 Broadcom BCM4313 802.11b/g/n Wireless LAN Controller driver brcmsmac bus-ID: 06:00.0

Svaka pomoc je dobrodosla, hvala :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice