pozdrav svima...problemi s memorijom...sastavio konfu...stigla, odma frka...plavi ekrani nasumice, jedva instalirao win 7 64, onda opet problemi...inace, i7 950, asrock x58 extreme, gtx 460, 2x wd caviar black 1 tb, corsair 650 tx, dell u2410......i memorija g-skill 10666, ddr3, cl9-4gbrl (2x2GB)...3 identična kita...radi malo ok, onda opet BSOD, ispremiješao sve kombinacije pločica, u nekoj radi, u nekoj ne, ali nikako svih 6 zajedno...inace na g-skill sajtu kaze da je ova memorija ( http://www.gskill.com/products.php?index=225 ) samo za p55 chipset, a ne x 58...valjda je samo testirana za ovu prvu, a drugu ne?...ne kužim...jel to vazno?...valjda su ove x58-ice preosjetljive..ne znam...uglavnom,treba mi kombinacija od 12 GB, po mogucnosti 1333 mhz, mozda 1600...samo da provjereno radi na ovoj ploči...ne planiram OC...corsair xms3, dominator ili ova nova vengeance...ili neki drugi g-skill......btw, u servisu dijagnostika kaze da je najvjerojatnije RAM nekompatibilan, MB radi, proc radi, svaki stick memorije radi na memtestu, ali na mojoj ploči ne....eto, puno bi mi značila brzinska pomoć...hvala unaprijed
Koja memorija za Asrock x58 extreme?
- poruka: 5
- |
- čitano: 1.168
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ovdje popis podržanih memorija.
eh,znam...QVL...ali pokusavam skuzit od ovih g-skill i corsair kombinacije od 12 Gb...u linksa,adm-a i/ili nekih (pozeljno)brzo nabavljivih u HR... 1333mhz...ne bih veci takt...ali svejedno thx
Ja sam imao problema sa tom pločom, promijenio dosta biosa i različitih kitova dok nije sve profunkcioniralo kako treba a koristio sam triple channel kitove...
Ovaj kit radi 100% na Asrockici
Onda sigurno i ovaj
Za ovaj novi kit ne znam ali kombinacija 3x4GB je sigurno bolja od 6x2GB
My Life Is A Very Serious Game...