Memorijska kartica vs prijenosni hard vs USB.

poruka: 3
|
čitano: 547
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
offline
Memorijska kartica vs "prijenosni hard" vs USB?

Ovakoc,moja potreba za memorijom je fakat jako mala. Imam 3 GB muzike,15GB igrica i 1.5GB u programima. Do sad sam imao nekoliko USB memorija i prijenosni hard,i nisam se baš proslavio. Moj prijatelj također ima prijenosni hard,koji mu je odapeo nakon nekog vremena. Zanima me,koliko se memorijska kartica više isplati od USBa i prijenosnog harda? Naravno,nisam neki hardcore user,pa mi je 32GB i dosta. Čisto me zanima način rada.. i koliko duže bilo koje od ovog troje traje.

 
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
offline
Re: Memorijska kartica vs "prijenosni hard" vs USB

kn/GB ide u korist HDDova a kartice i USBovi su donekle izdržljiviji od mehanike pa lakše trpe padove i sl. gluposti ali su zato po GB daleko skuplji.

 

Savjet - kupi HDD od 500GB (~550kn) + ladicu (~100kn) a važnije stvari backupiraj na neki cloud (Google Disk, MediaFire, OneDrive...). Glazbu, filmove i programe lako skineš ponovno a izgubljene slike i dokumente je dosta teško nadoknaditi.

My name is Legion... For we are many!
9 godina
neaktivan
offline
Memorijska kartica vs prijenosni hard vs USB.

Meni su prvenstveno programi bitni jer imam drivere od kompa i laptopa,znam da se mogu skinuti opet sa stranica,ali mi je jednostavno lakše kad su zaštićeni,jer pitanje je kad će ti driveri biti out of date,pa ako se izdavači/autori istih odluče za prekidanje downloada,pitanje je što će tad biti.

 

Muzika je skupljana dosta dugo vremena,ali opet ok,mogu je opet skinuti. Igre ista stvar. Makar muziku i igre imam konstantno i stalne,imam te 3 igre koje igram stalno multiplayer,kod njih nema updatea i gluposti,i jednostavno mi je lakše ako se u 2 minute odlučim za rušenje windowsa,bolje mi je da su u memoriji negdje.

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice