Trenutno imam RAM karticu od 512mb i želio bih kupiti još jednu od 512 i zanima me trebam li kupiti potpuno istu ili mora imati samo jednako puno mb
Nadogradnja RAM memorije
- poruka: 7
- |
- čitano: 375
- |
- moderatori:
LUXX, DrNasty, F1-IVO, scorpion667
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne vidi... ono što je tebi bitno je da je isti utor za nju... dakle ddr, ddr2, ddr3...
i pogledaj da je ista brzina, jer memorija će ti raditi onoliko brzo koliko i njen najslabiji modul...
i pogledaj obavezno koliko ploča podržava ali mislim da to nebi trebao biti problem...
pretpostavljam da je kod tebe ddr400 jel tako?
pozdrav!
ne vidi... ono što je tebi bitno je da je isti utor za nju... dakle ddr, ddr2, ddr3...
i pogledaj da je ista brzina, jer memorija će ti raditi onoliko brzo koliko i njen najslabiji modul...
i pogledaj obavezno koliko ploča podržava ali mislim da to nebi trebao biti problem...
pretpostavljam da je kod tebe ddr400 jel tako?
pozdrav!
bolje da su isti proizvođači,ja znam da se različiti proizvođači memorija znaju klat i stvarat probleme u igrama makar su brzine iste
A jel zna netko otprilike cijene
cIJENE SU RAZLICITE BAR PO MOM ISKUSTVU,NAJBOLJE CES U CIJENI PROCI AKO TI JE ddr2 MEMORIJA ,ZATO JER JE ONA JAKO JEGTINA,TJ NAJEFTINIJA OD SVE TRI VRSTE RAMA,TAKO DA CES 1gb MOCI KUPITI ZA 100-140 KN.
Znali netko kako se moze pogledati proizvođač i ostali podatci o kartici.
CPU-Z ce ti rec sve =D (link = http://www.cpuid.com/cpuz.php)