Samsung A5 2017

poruka: 3
|
čitano: 5.352
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
neaktivan
offline
Samsung A5 2017 problem

Pozdrav narode!

imam1 probem sa ovim telefonom pa me interesuje da li je neko imao slican problem i ako ga je imao kako ga je resio?

Naime telefon je poceo da prijavljuje vlagu u usb portu, i obavestavao me da osusim ulaz pre punjenja baterije(napominjem da telefon koji je nazovi vodoodporan niie bio u kontaktu sa vodom). Mislio sam da telefon brljavi pa sam ga vratio na fabricko, ali pored toga kada sam hteo da napunim bateriju opet je izbacio to za vlagu. Ugasio sam telefon i posle toga nisam mogao da ga upalim, mislio sam da je izvukao onih 10% baterije sto je bilo pa sam uzeo drugi punjac na kome nije davao znake zivota posto ni pored mog punjaca nije reagovao, promenio sam uticnicu i opet nije hteo da se puni a ni upali. Onda prikacim telefon preko usb kabla na komp i telefon se upali sam od sebe bez prethodnog pretiskanja dugmeta za paljenje, zatim kada se telefon upalio baterija mu je bila na 70% o.O..a pored toga telefon nije hteo da se puni. I onda sam  ponovio proceduru fabricko, nije hteo da se puni baterija je opet bila na 70% i posle gasenja nije hteo da se upali bez prethodnog povezivanja na komp... i tako u krug da se puni nece, da se pali nece, pali se samo kada je povezan na komp. Sta mi je ciniti?

 
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Re: Samsung A5 2017 problem

Meni je prije nekoliko dana javio da provjerim vlagu na USU utoru i to u ove vruće dane kad ga brundam znojnim rukama pa možda razumljivo, no nisam ga priključio na punjač dok obavijest o vlazi nije ošla i nemam dalje problema.

Jel ti još pod jamstvenim rokom?

Imaš orginal punjač?

Probaj trik sa rižom, možda izvuče vlagu ako postoji.

Možda ga možeš dobit u safe mode držanjem tipke za smanjivanje zvuka i kratkim pritiskom na tipu za paljenje.

Kao zadnju opciju probaj hard reset (gubiš sve podatke sa uređaja) na način da držiš tipke: za pojačavanje zvuka + home tipka + tipka za uključivanje, zatim odabir factory reset.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2018 13:34 (robson).
6 godina
neaktivan
offline
Samsung A5 2017

Sve sam to probao nista mi nije pomoglo cak ni hard restart. Nista ostaje mi to da probam sa pirincem da izvuce vlagu ako je uopste ima, mada sam negde procitao da hoce senzori da brljave i zbog prasine pa da prijavljuju kao vlagu ali ajde...

Hvala u svakom slucaju.

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice