[Procjena] IPod nano 4.gen

poruka: 5
|
čitano: 557
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
[Procjena] IPod nano 4.gen 4Gb

Trazim procjenu navedenog ipoda.. Koristen svega par sati(sestra ga kupila, koristila par puta i shvatila da joj ne treba i dala ga meni :D), neogreban, garancija, sva oprema. Jedini je problem sto je roze boje pa ga zbog toga prodajem :(

How yes no.
2 godine
protjeran
RE: [Procjena] IPod nano 4.gen 4Gb
EZY-E kaže...

Trazim procjenu navedenog ipoda.. Koristen svega par sati(sestra ga kupila, koristila par puta i shvatila da joj ne treba i dala ga meni :D), neogreban, garancija, sva oprema. Jedini je problem sto je roze boje pa ga zbog toga prodajem :(

Koliko memorije ima? Ako je 16gb, 700kn, ako je 8gb, 600kn.

2 godine
RE: [Procjena] IPod nano 4.gen 4Gb
lukavg kaže...
EZY-E kaže...

Koliko memorije ima? Ako je 16gb, 700kn, ako je 8gb, 600kn.

4Gb, pise ti u naslovu. kaj ga mogu onda cijeniti za 500kn? sta ne vise od toga? ipak je koristen samo par sati, ako i toliko...

How yes no.
2 godine
protjeran
[Procjena] IPod nano 4.gen

Pa gledaj na to ovako, kome treba ipod uopće? Tko će ga htjeti kupiti? Još je i 4th gen, a izašla je peta generacija. 4gb, rozi. To je za tatine princezice, a sumnjam da one kupuju preko oglasa. Ne znam, ali ja ti nebi dao više od 500-600kn.

2 godine
RE: [Procjena] IPod nano 4.gen
lukavg kaže...

Pa gledaj na to ovako, kome treba ipod uopće? Tko će ga htjeti kupiti? Još je i 4th gen, a izašla je peta generacija. 4gb, rozi. To je za tatine princezice, a sumnjam da one kupuju preko oglasa. Ne znam, ali ja ti nebi dao više od 500-600kn.

Ok, onda ide za 500. Fala puno! :)

How yes no.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice