[Procjena] Sony ericsson p1i + 4gb memorijska zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 284
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
[Procjena] Sony ericsson p1i + 4gb memorijska

Dakle zanima me kolko bi mogao najviše dobiti za sony ericsson p1i,dakle imam sve papire potrebne uz njega (nažalost nema garancije),neznam koliko je mobitel star jer sam drugi vlasnik,dobije se 4 gb m2 memorijska,slušalice od sony-a,punjač,onda ona zaštitna torbica za njega,usb za poveznivanje s računalom,zvučnik za sony ericsson mobitele naknadno kupljen (plačen 100 i nešto kuna) mobitel je bezi ijedne jedine ogrebotine,pažen od prvog vlasnika još bolje pažen od drugog ( nije da sad hvalim ali je očuvan je ko novi iz dučana), za kolko bi sve to mogao dobiti najviše para?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 18:56 (crni pauk).
2 godine

Oko 400 kn.

2 godine
Re: [Procjena] Sony ericsson p1i + 4gb memorijska
Nic kaže...

Oko 400 kn.

hmm uz svu tu opremu ja sam ga platio toliko s 2gb memorijskom i bez zvučnika  {#} heheh izgleda da sam se onda ja malo za...

2 godine

Mozda bi moga na njuskalu izvuci i vise, ja sam bas jucer vidia za 300 pa zato san reka tu negdi. :)

Probas sa vise pa vidis oce se javljat :)

EDIT: Iskreno da sam na tvom mjestu stavio bi ga na njuskalo za barem 550 kn, pa bih vidio oce se ljudi javljat :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 19:07 (Nic).
2 godine
Nic kaže...

Mozda bi moga na njuskalu izvuci i vise, ja sam bas jucer vidia za 300 pa zato san reka tu negdi. :)

Probas sa vise pa vidis oce se javljat :)

hvala,šteta nema gumba tu heheh, pa da meni nije nikakva sila jer mislim prodati taj i kupiti neki novi  {#} samo polako

2 godine

prodano za 650 kn  {#} može lock?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice