[Procjena] T-Mobile Vairy Text II zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 649
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
[Procjena] T-Mobile Vairy Text II

hm....dobio sam ovaj mobitel od jednog klinca da ga pokušam prodati jer njemu ne treba dobi ga za poklon  ali ga nije koristio možda 10 dana jer kaže ne snalazi se na njemu,garancija je 2 godine,ali mislim da garancija nije ostvariva jer nema račun (nema račun jer je dobio to na poklon)

Od opreme ima samo punjač i slušalice 

link od mobitela 

pa eto ako se nekome da nek kaže koliko vrijedi taj mob. i ako nekog zanima neka se javi na pp ili tu u temi. 

Hvala.

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
9 mjeseci

400 kn

Bilo bi potrebno, al' nije zgodno...
2 godine
Re: [Procjena] T-Mobile Vairy Text II
Komunist Izet kaže...

400 kn

hvala na procjeni pošto se njemu žuri jer treba lovu za Božić mo ide za 350 kuna + poštarina 

evo malo slika slike nisu baš naj bolje slikane su nekim lošom mob.

jedna molba moderatoru ako može da promjeni naslov teme umjesto procjena da stavi prodaja tako da ne otvaram novu temu 

Hvala!

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 20:30 (CANABIS).
3 godine
Re: [Procjena] T-Mobile Vairy Text II
CANABIS kaže...

...,ali mislim da garancija nije ostvariva jer nema račun (nema račun jer je dobio to na poklon.

Nije moje vlastito iskustvo, ali na jednom drugom forumu sam od par korisnika čuo da Agramservis ne traži račun samo ovjeren garantni list sa datumom.

E sad je samo pitanje tko servisira Alcatele... {#}

Samo glupi i mrtvi nikad ne mjenjaju svoje mišljenje.
2 godine

Evo da malo osvježim temu mob.je još na prodaju 

2 godine

prodano na njuški 

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 16:31 (CANABIS).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice