radi na sve mreze, u super stanju, stara 4mj, ima garanciju, bijela maska, sva oprema, nije modana nista....el moze soma kn ic, jer gledam po oglsnicima ali ono nisam zicer
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
radi na sve mreze, u super stanju, stara 4mj, ima garanciju, bijela maska, sva oprema, nije modana nista....el moze soma kn ic, jer gledam po oglsnicima ali ono nisam zicer
Teško care evo ja prodajem X 10 minipro za 1000 kn. star mjesec dana samo isprobao kako radi i vrati ga u orginal ambalažu i neće nitko
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-sony-ericsson-x10-mini-pro/82245.aspx
a čuj ti možeš staviti cijenu 1200 kuna ali nitko neće kupiti ,moj je na oglasu (njuškalo) već mjesec dana i tamo ga prodajem za 1200 još sam napisao da cijena nije fiksna jer bi ga dao za 1000 i nitko me nije kontaktirao nemaju ljudi para kriza je a i t-mobile je sad spustio cijenu uređaja tako da svi tamo uzimaju sorry care ali teško ćeš prodati pogotovo tu na forumu jer su ovi namazani
svi ruše cijene da to nije normalno ali probaj možda ti se posreći
a čuj ti možeš staviti cijenu 1200 kuna ali nitko neće kupiti ,moj je na oglasu (njuškalo) već mjesec dana i tamo ga prodajem za 1200 još sam napisao da cijena nije fiksna jer bi ga dao za 1000 i nitko me nije kontaktirao nemaju ljudi para kriza je a i t-mobile je sad spustio cijenu uređaja tako da svi tamo uzimaju sorry care ali teško ćeš prodati pogotovo tu na forumu jer su ovi namazani
Hahaha, na ovo boldano sam se bas nasmijal :D
Al radje ga zadrzite ak ga ne mozete prodat za 1000 kn.
Hahaha, na ovo boldano sam se bas nasmijal :D
Al radje ga zadrzite ak ga ne mozete prodat za 1000 kn.
pa tako je tko god da stavi oglas cijena mu se ruši za 30 % iako možda i vrijedi te novce no dobro ipak je ovo informatički forum i ne može se prodavati kao na njuškalu kakvih tamo oglas ima pa to je strašno cijene veće nego kod nove robe ,nisam ni mislio ići ispod 1000 kuna jer to je stvarno min. za takav mob.koji je radi možda sve ukupno 2 sata tako da ću ga vjerovatno zadržati.
a gle na njuškalu stavi 1000 kuna ali ovdje nemoj više od 800 jer neće nitko htjeti kupiti
evo prodajem 1000 kn
šta jel prodano ??????????????????