[Procjena] Xperia x10 mini

poruka: 13
|
čitano: 906
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 mjeseci

radi na sve mreze, u super stanju, stara 4mj, ima garanciju, bijela maska, sva oprema, nije modana nista....el moze soma kn ic, jer gledam po oglsnicima ali ono nisam zicer

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 19:59 (Pri3s7).
2 godine
RE: [Procjena] Xperia x10 mini
Pri3s7 kaže...

radi na sve mreze, u super stanju, stara 4mj, ima garanciju, bijela maska, sva oprema, nije modana nista....el moze soma kn ic, jer gledam po oglsnicima ali ono nisam zicer

Teško care evo ja prodajem  X 10 minipro za 1000 kn. star mjesec dana samo isprobao kako radi i vrati ga u orginal ambalažu i neće nitko 

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-sony-ericsson-x10-mini-pro/82245.aspx

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 21:18 (CANABIS).
18 mjeseci
ebiga ali gelda m ima dosta mobova takih ko ovaj moj za 1200 kn , neki ne dekodirani itak
2 godine

a čuj  ti možeš staviti cijenu 1200 kuna ali nitko neće kupiti ,moj je na oglasu (njuškalo) već  mjesec dana i tamo ga prodajem za 1200  još sam napisao da cijena nije fiksna jer bi ga dao za 1000  i nitko me nije kontaktirao  nemaju ljudi para kriza je a i t-mobile  je sad spustio cijenu  uređaja tako da svi tamo uzimaju sorry care ali teško ćeš prodati pogotovo tu  na forumu jer su ovi namazani {#} svi ruše cijene da to nije normalno ali probaj možda ti se posreći 

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 21:16 (CANABIS).
18 mjeseci
znam, ma soma kn je ok, drugacije je dok je mob dekodiran, ne prigovara se tolko ima vamo za kupit za tolko tu za tolko, a i stavljam na njuskalo
4 godine
CANABIS kaže...

a čuj  ti možeš staviti cijenu 1200 kuna ali nitko neće kupiti ,moj je na oglasu (njuškalo) već  mjesec dana i tamo ga prodajem za 1200  još sam napisao da cijena nije fiksna jer bi ga dao za 1000  i nitko me nije kontaktirao  nemaju ljudi para kriza je a i t-mobile  je sad spustio cijenu  uređaja tako da svi tamo uzimaju sorry care ali teško ćeš prodati pogotovo tu  na forumu jer su ovi namazani {#} svi ruše cijene da to nije normalno ali probaj možda ti se posreći 

Hahaha, na ovo boldano sam se bas nasmijal :D

Al radje ga zadrzite ak ga ne mozete prodat za 1000 kn.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
18 mjeseci
pa i ja kazem, ja sam samo napisao da mi kazete tj savjetujete za kolko para, ja kada stavim prodavat ode :D
2 godine
Batista kaže...
CANABIS kaže...

Hahaha, na ovo boldano sam se bas nasmijal :D

Al radje ga zadrzite ak ga ne mozete prodat za 1000 kn.

pa tako je tko god da stavi oglas  cijena mu se ruši za 30 %  iako možda i vrijedi te novce no dobro ipak je ovo informatički forum i ne može se prodavati  kao na njuškalu kakvih tamo oglas ima pa to je strašno cijene veće nego kod nove robe ,nisam ni mislio ići ispod 1000  kuna jer to je stvarno min.  za takav mob.koji je radi  možda sve ukupno 2 sata tako da ću ga vjerovatno zadržati.

2 godine
Pri3s7 kaže...
pa i ja kazem, ja sam samo napisao da mi kazete tj savjetujete za kolko para, ja kada stavim prodavat ode :D

a gle na njuškalu stavi 1000 kuna ali ovdje nemoj više od 800 jer neće nitko htjeti kupiti 

18 mjeseci

evo prodajem 1000 kn

18 mjeseci
lock
2 godine
Pri3s7 kaže...
lock

šta jel prodano ??????????????????

18 mjeseci