[Prodaja] HTC Desire

poruka: 20
|
čitano: 1.128
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, scorpion667, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
[Prodaja] HTC Desire

Prodajem HTC Desire,

kupljen u VIP-u, ima garanciju jos 1.5 godinu, kutiju, racun.

Mobitel je ostecen na kutovima (slike na PP) ekran je bez crtice, i radi bez greske.

Uz mobitel dode punjac, usb kabel, microSD kartica od 8Gb

Mobitel je rootan unrevokedom, (potrebno je un-rootati za ostavarenje garancije)

Memorijska ima 512mb EXT3 particiju za aplikacije (4 puta vise prostora za aplikacije)

Trenutno je na mobitelu Android 2.3.3 sa senseom 2.1+3.0

Na mobitel je instalirano 200+ aplikacija.

Prodano

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 9:34 (zaki).
3 godine
[Prodaja] HTC Desire

Super cijena.

I rather like the restless nights
2 godine
[Prodaja] HTC Desire

svaka čast za cijenu {#}

ajmo ljudi navalite,uzeo bi ja sigurno da imam para!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
2 godine
Re: [Prodaja] HTC Desire

čekam slike,ako je donekle ok uzimam....

2 godine
[Prodaja] HTC Desire

di si bio kad sam iphone kupovao...

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno!
4 godine
protjeran
kad vidim slike,uzet cu ga za 1200kn.
2 godine
zaki kaže...
 Cijena: 1099kn

A jesu ti fore. Ko' da u Konzumu kupujem krumpir - senzacionalna ponuda, samo 29,99 kuna.

Besides that, stvarno dobra cijena..{#}

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
21 mjesec

Vidim da je kupljen u vip-u, znaci li to da je zakljucan na vip ili moze i na t-mobile?

MetalHead
21 mjesec
Skidy kaže...

Vidim da je kupljen u vip-u, znaci li to da je zakljucan na vip ili moze i na t-mobile?

ako treba, bez frke ide na sve mreže! 

2 godine

A dečki žao mi je ali ja sam bio prvi...

4 godine
protjeran
al ja nudim višu cijenu
2 godine
pederski od tebe a i od prodavaca ako tebi zbog cjene proda jer ovo nije aukcija pa tko da vise...
18 mjeseci
[Prodaja] HTC Desire
od prodavaca ni p :(
13 mjeseci
[Prodaja] HTC Desire

pa naravno da ce prije prodat nekom ko nudi 1200 umjesto 1100 budi realan, a i na prodavacu je da odluci kom ce prodat, osobno da sam prodavac i vidim ovaj komentar tebe sigurno zaobisao.

EDIT: + vidim bavis se prodajom mobitela i sumnjam da ce zavrsit kod tebe u dzepu neg ces ga kupit za 1100 i prodat za 1900, prelose...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 10:42 (mislavgray).
2 godine
a jesi pametan strahota,moras prvo vidjet mob da mozes komentirat uopce...mob je ofucan kao da se na njemu netko umjesto na saonicama sanjkao po asfaltu i treba ulozit u njega prvo novo kuciste i to slozit. a o prodavacu nebi komentirao jer mislim da se to neko djete igra malo s nama jer ni ne odgovara uopce a izgovor ce biti naravno da ga je prodao nekom kolegi...
18 mjeseci
gogych kaže...
a jesi pametan strahota,moras prvo vidjet mob da mozes komentirat uopce...mob je ofucan kao da se na njemu netko umjesto na saonicama sanjkao po asfaltu i treba ulozit u njega prvo novo kuciste i to slozit. a o prodavacu nebi komentirao jer mislim da se to neko djete igra malo s nama jer ni ne odgovara uopce a izgovor ce biti naravno da ga je prodao nekom kolegi...

i ja mislim

21 mjesec

Sta, znaci mob je zgazen totalno?!? znaci zato je i cijena takva.. hehe.. znao sam da je u necem caka, ne prodaje se htc desire za samo prakticki 1000Kn..

MetalHead
3 godine
[Prodaja] HTC Desire

Mobitel nije zgazen nego je prednja maska malo natucena (nista puknuto nego par rupica/ogrebotina na zeljeznom dijelu, i jdna na gumenom) Nova prednja maska na Ebay-u 20$. Inace mobitel ide gogych-u.

21 mjesec
zaki kaže...

Mobitel nije zgazen nego je prednja maska malo natucena (nista puknuto nego par rupica/ogrebotina na zeljeznom dijelu, i jdna na gumenom) Nova prednja maska na Ebay-u 20$. Inace mobitel ide gogych-u.

Neznam ja sta mu je, nisam ga vidio.. al sve meni tu nesto nestima.. stavi slike pa cemo svi skupa moc vidjet o cem se radi.. i dal uopce i vrijedi tih 1100Kn..

MetalHead
2 godine
zaki kaže...

Evo čovjek je fer i mob je prodan meni a tko je zavidan nek se pojede od zavisti...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice