- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovisi koliko ima ugrađene memorije, ali negdje oko 1600 kn.
Ljudi dobio sam prije par tjedana ovu nokiu sa slike ima 5mp cameru neznam kolko mb memorije ima GPS i to, neznam kolko da trazim za njega
Neznaš koja je a ?
Par tjedana je kod tebe a ne vidiš u gornjem lijevom kutu da piše X6 ?

Ljudi dobio sam prije par tjedana ovu nokiu sa slike ima 5mp cameru neznam kolko mb memorije ima GPS i to, neznam kolko da trazim za njega
Kaj mislis kaj ovo X6 znaci...
ima 2mb ugradene i 8gb memorijsku
ajd ti lijepo u tu nokiu utipkaj *#0000# i prepisi vamo sta pise, da ne bi ispalo da je mob neka kopija il sta ti ja znam, pa da ne zaje... ljude bezveze...
Software version
V10.0.0.012
Software version date
15-05-2009
Language 19
Model
Nokia X6-00
Type
RM-505
Latest update
not updated
i jel je to kopi ili original, ako je kopi se moze staviti neki drugi software ili slicno
i jel je to kopi ili original, ako je kopi se moze staviti neki drugi software ili slicno
Mob je dobar i nije kopija...
1800 kn dođe novi. Imaš kutiju, garanciju itd?
nemam kutiju, imam USB, slusalice, drivere, racun, garanciju
Garancija bez originalne ambalaže ne vrijedi. Znači max 1300 kn.
ajde molim te kakva je to procjena... ako mu ne vrijedi garancija bez ambalaze a novi kosta 1800 u kojem to sedmom nebu on moze dobit 1300 za taj mob ??
pa u NAJBOLJEM slucaju moze dobiti pola cjene znaci oko 800-900 kn AKO i tolko ...
ajde molim te kakva je to procjena... ako mu ne vrijedi garancija bez ambalaze a novi kosta 1800 u kojem to sedmom nebu on moze dobit 1300 za taj mob ??
pa u NAJBOLJEM slucaju moze dobiti pola cjene znaci oko 800-900 kn AKO i tolko ...
Mobitel je nov. Jest da ga je zeznulo to što MOŽDA nema garu, ali ima opremu. Mob je malo rabljen. Cijena ne pada za 50 % ako nema garu.
Mene u mobisu nisu tražili kutiju za garanciju, samo uređaj i onaj garantni listić i to je to....
Mene u mobisu nisu tražili kutiju za garanciju, samo uređaj i onaj garantni listić i to je to....
A 'ko će ga znat. Vidiš da ovaj ne zna ni kako mu se telefon zove, a kamoli gdje ga je kupio. 
Garancija bez originalne ambalaže ne vrijedi.
Od kad to?
kako god 1300 kn je previse, jel onda neko vec ako misli kupit taj mob dodat ce si jos 500 kn i kupit novi i ustedit si tonu zivaca, ocel dobit ispravan mob, oce li mu vrijedit garancija i slicni problemi :P
sa garancijom moze dobit 1000 kn za njega ...
dobio ju je, malo koristio moze dobit 1150-1200 kn
Ma garancija ako je u mobisu vrijedi 100%. I vrijedi mob sigurno više od 1000kn. za 800 kuna idu 5800 s manjom garancijom, i s vidljivim tragovima korištenja, ovaj mob je poboljšana verzija 5800, sa boljim ekranom, više memorije, i boljom kamerom... ako ima svu opremu uz sebe koja je došla, vrijedi 1300 sigurno.... nedaj ispod nikako.
najveci problem sta gara tu nevrijedi jer je kupljen u ceskoj
najveci problem sta gara tu nevrijedi jer je kupljen u ceskoj
Kog ti zavaravas ?
Reci da je ukraden i dobro .
stvarno nije mi baš ovo nekak čisto... prvo prodaje mob, a da nezna ni koji je model, onda sad odjednom je kupljen u Češkoj...
jest da je sumnjivo, al da ima racun i garanciju sumnjam da je ukraden...
al fakat je ovo sve sumnjivo xD
ma rade cu lokat temu nego se prepirati