Da li je Android spor?

poruka: 14
|
čitano: 1.667
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, naxeem, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Da li je Android spor?
Ima sam prilike probat malo browsat internet na iPhone-u i mobitelu sa Androidom. Dok je zumiranje i skrolanje stranica na iPhonu skroz glatko, na Androidu poprilicno trza. Nije stvar u flashu, jer se to primjecuje i kod jednostavnijih stranica koje uopce nemaju flash, kao npr bing.
Jel to tako svugdje, ili sam ja eto bas naletio na neki limun?
Think locally, act globally...
3 godine
Da li je Android spor?

biti će da si ti naletio na 'limun''

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
4 godine
Da li je Android spor?

Nisi rekao o kojem modelu Androida se radi, tako da i razlika među njima može biti nebo-zemlja. I nije isto radi li se o 1.6 ili 2.2 verziji.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
3 godine
RE: Da li je Android spor?
macak kaže...

Nisi rekao o kojem modelu Androida se radi, tako da i razlika među njima može biti nebo-zemlja. I nije isto radi li se o 1.6 ili 2.2 verziji.

1.6 nema multitouch i 2.1 nema flash, znači može se raditi samo o 2.2.

Pretpostavljam da je nešto šrotalo u pozadini (neka aplikacija), zato mu je štekalo.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
4 godine
dado2202 kaže...
2.1 nema flash

Na Android 2.1 također je moguće instalirati Flash 10.1.

Zato sam i rekao, nema smisla generalizirati, dok se ne zna o kojem se modelu konkretno radi.

Pa čak i da za primjer uzmemo Android 2.2, opet je razlika radi li se o npr. Desireu sa 1 GHz procesorom i 576 MB RAM-a ili Wildfireu sa 528 MHz i 384 MB RAM-a.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
4 godine
neaktivan
Da li je Android spor?
Jos nisam osjetio da bilo sta zatrza na HTC Desire. Sem 720p filma i snimanja ali to je druga prica :)
Danas kada postajem pionir ...
2 godine
Zumiranje i scrollanje je gladje na iphoneu nego na androidu (desire). Ne bi reko da na desireu trza ali je na iphoneu primjetno gladje.
3 godine
ansha kaže...
Zumiranje i scrollanje je gladje na iphoneu nego na androidu (desire). Ne bi reko da na desireu trza ali je na iphoneu primjetno gladje.

Da, i ja bi se složio.

Imao sam do nedavno iPhone 3GS i sada imam novi Desire sa 2.2 softwareom i u principu sam skroz zadovoljan,

ali da iPhone ima glađe browsanje to je činjenica. Desire sa nekim većim stranicama tipa net.hr sa upaljenim flashem, se skroz zblesira i gadno se uspori.

Kada je ugašen flash nešto je bolja situacija ali i dalje je sporije od iphonea.

Dok na manjim stranicama bez puno reklama i ostalog sadržaja, browsanje je u pravilo tečno na razini iphona.

I rather like the restless nights
2 godine
Ne, android nije spor, osim ako na desktop nabacas hrpu ikonica,widgeta,bolesne teme,...inace ide ok...a i ovisi o brzini cpu i gpu...i ramu...
3 godine
dado2202 kaže...
macak kaže...

1.6 nema multitouch i 2.1 nema flash, znači može se raditi samo o 2.2.

Pretpostavljam da je nešto šrotalo u pozadini (neka aplikacija), zato mu je štekalo.

2.1 ima flash

2 godine
Nema, 2.2(froyo) ima podrsku za flash...
3 godine
Zar se na 2.1 nemože install flash?
2 godine
Da li je Android spor?

sumnjam, mozda ima neki nacin ako je rootan mob pa stavit android 2.2, al inace nemoze..

3 godine
Da li je Android spor?

2.1 verzija ima samo onaj flash lite, koji baš i nije nešto, dosta je spor i ne prikazuje baš sav sadržaj...tek na 2.2 je punokrvni flash koji radi brzo, i prikazuje većinu sadržaja u flashu(ja sam naletio na jedno stranicu-dve sa flashom da nije  mogao se otvoriti).

Stoja
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice