Za sony w595/995 NEMA free unlocka.
Znaci nosi na servis.
Znaci nosi na servis.
Znaci nosi na servis.
Haha koji su to lopovi ja se ponadao a koliko je unlock u servisu? Dal se moze nekako lg cooki otkljucati a da nemoram koristiti usb :P
A u servisu od 80-100kn za sony.
LG samo u servisu bez kabla 50kn-.
Molim vas, kako da dekodiram HTC Sensation ? Kodiran je na T-Mobile, a treba mi za VIP mrezu.
Gledao sam po netu; imaju nekakave varijante unlock code na par stranih web stranica (gsmliberty), nakon uplate s kreditne kartice; dobijes unlock code na mail ? Ima netko iskustva s tim ?
Ili da mobitel nosim u nekakav servis pa da ga otkljucaju ? Koliko uopce to kosta, jeli pouzdano, gubi li se garancija i neka preporuka kome odnijeti u ZgB ?
Ako bi stavio rutani softver; dali se automatski mobitel dekodira i dali se pritom gubi garancija ?
zanima me kakve su cijene otključavanja mobitela u različitim gradovima. prvenstveno me zanima za iphone4.
ovdje u zadru u 2 servisa je stvarno mnogo.
iphone4: fw 4.1, bb 2.10.04 - ''trajni unlock'' oko 700 - 1000kn -
putem gevey kartice: 250kn (gevey na stranicama proizvođača 20$ njuškalo 60 - 100kn)
kakve su cijene kod vas.
Pozdrav,
imam mobitel LG KP500.
Prije je bilo moguće koristit facebook i gmail (dok je bila tele2 kartica) a sad preko bonbona nemogu nikako.
Instalirao sam sve postavke interneta po uputama, međutim kad se pokušam spojit na facebook ili gmail, meni se jednostavno isključi mobitel (ostale stranice na internetu mi otvara normalno)...
Znate li zašto je to tako i kako rješiti taj problem?
I molim vas da mi što preciznije objasnite ako nije problem jer ja ne kužim te izraze lgdmp i sl..
Puno hvala
Pozdrav,
imam mobitel LG KP500.
Prije je bilo moguće koristit facebook i gmail (dok je bila tele2 kartica) a sad preko bonbona nemogu nikako.
Instalirao sam sve postavke interneta po uputama, međutim kad se pokušam spojit na facebook ili gmail, meni se jednostavno isključi mobitel (ostale stranice na internetu mi otvara normalno)...
Znate li zašto je to tako i kako rješiti taj problem?
I molim vas da mi što preciznije objasnite ako nije problem jer ja ne kužim te izraze lgdmp i sl..
Puno hvala
ma i ja sam ti imao te probleme s kp502, to je obično smeće od moba, dok sam išao na facebook onda se isključio... jednostavno instaliraj novi firmware i sve ti bude opet radilo
pozdrav,
imam sony ericsson g705 i flashao sam ga, ali kad ga idem upalit pise konfiguracijska greska....
jel bi mi netko mogao pomoc kako da to sredim?
trudim se vise od 3 h da to popravim,ali ne ide nikako...
hvala vam unaprijed
EDIT: RIJESIO SAM... nije valjao custom
Pozdrav.Drug treba dekodirati svoj Galaxy Ace (kupio ga je u Svicarskoj ili Austriji) da moze na sve mreze..
Zna li neko kako se to moze uraditi besplatno?
jel ima free unlock za nokia e5-00 . ako nema jel ima igdi za dekodirat blizu studentskog doma stjepan radic i koliko bi kostalo? inace mobitel je kupljen sa bosankom eronet karticom
Imam SE k750 i koristim ovaj tutorial:http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=71405
Sad sam zapeo jer nakon 2. koraka nemogu više napraviti connect. Može pomoć?
EDIT: Rješilo se samo od sebe...
Zna li neko dobar program koji otkljucava mobitele na mreze ako zna neka mi se javi na pp ili priko facea (Nedo Jerkovic)
Hvala
Htio bih da flesujem samsung e2121b, imam USB za mobitel al sam na drugim forumima nasao da se potraban z3xbox, pa bi htio da znam mogu li da flesujem preko podatkovnog usb i preko kojeg programa, jer mi se telefon stalno pali i gasi :/
Ljudi kako dekodirati samsung corby s3650??
I ako može tko naći defaultnu temu za njega.
LJudi bok! Ja sam nova ovdje jer me zanima kako dekodirati lg cookie fresh. Jel zna netko mozda? hvala unaprijed
Ljudi kako dekodirati samsung corby s3650??
I ako može tko naći defaultnu temu za njega.
Bump!
pre svega pozz svima koji ovo citaju.. :) a sada....: nedavno sam uradio root na htc sensation-u (ni sam na kraju neznam kako mi je to uspjelo,ali ipak radi)...sda sam mislio staviti neki coustom rom,nekako mi je za oko zapeo Android Revolution HD 6.5.5 (laksi izbor bi bio da ih je manje.. :/ )...medjutim kako sam pocetnik u svemu ovome a mob mi se ne nosi u servis nakon pokusaja,dosao sam ipak ovde po par savjeta..
skinuo sam navedeni rom.u tekstu na gore navedenoj stranici,stoji ``how to flash``,kazu da skinem i ``super wipe`` (ucinio sam i to...)..medjutim zbunjuje me jedna stavka,ako sam ih dobro shvatio,hoce da skinem i firmware package medjutim sta da skinem sa ove stranice :/ inace mi je sensation na 2.3.4 software: 1.45.401.3 ...ako meze neka pomoc,onak u 3-4 koraka bio bih zahvalan...
Bok, dobila sam HTC Explorer kodiran na T-mobile i treba mi unlock za Tele2. E sad, na podosta oglasa ima ljudi koji isti otkljucavaju za "sitnicu" od 150 kn. Istina, jedan cak nudi i za 100 kn al mu ja ne saljem lovu postom. Kako i dalje mislim da je sve to previse uhvatila sam se trazenja po netu i pronasla podosta stranica koje nude otkljucavanje preko IMEI broja slanjem koda i to za nekih 10 dolara - cca 60-ak kuna. U svakom slučaju, ta cijena je prihvatljiva i spremna sam platiti toliko, ali sam ujedno i procitala da u hrvatskoj nasi zakljucavaju te mobitele "na svoj nacin" pa ti taj kod ne pomaze.
E sad, da li je to tocno, da li uopce postoji mogucnost otkljucavanja hrvatskih HTC Explorera preko kodova na netu i ako ima, imate li koji preporuku stranice ili makar preporuku koju izbjegavati.
Tnx
Nokia 5220 Xpres Mussic zaključana na Tele2, dali se može besplatno i bez puno muke otključati?
Molio bi pomoc,znaci zelim dekodirati lg cookie k500 trenutno je na vipu.Zna li itko postupak?
Dao sam tu u temi link na mylgcookie forum. Tamo imaš par načina navedenih za dekodiranje Cookija.
Korak 1: Preuzimanje programa "-Utils KS360 LG KP500 FR-EN Version 0.4.0" na ovoj stranici. http://www.assembla.com/spaces/ks360/documents/cCrKUYI_4r3QndeJe5afGb/download?filename=LG-Utils-0.4.2.zip
Napraviš backup SIM kartice i kontakta
Korak 2:
de-instalirati PC Suite i sve drivere koje ste već instalirali, i restartaj komp
Zatim, instaliraj ove drivere:
-------------------------------------------------- -------
EDIT - nemoraš instalirat drivere sam moraš ukopčat telefon ugašen,bez baterije i sim kartice
-------------------------------------------------- -------
Isključi mobitel , spoji ga na svoje računalo. Računalo mora instalirat dosta drivera ako je to prvi put kada se spoji telefon kad je isključen. Zatim, kada su instalirane upravljački programi, iskopčaj telefon, ali nemojte ga uključit!.
Korak 3:
Skini ovaj file :http://www.mediafire.com/?ynzvjmtmqro
Kopiraj KP500.flb na C:\.
Korak 4: dobiti STATIC_EEP particiju
Extraktirati LG-utils. Pokreni program "KP500-utils-EN".
Napiši N i pritisnite enter.
Napiši onda \ \. \ USB1 onda Enter.
Program pita za datoteku sec-pack. to je datoteka KP500.flb pa upiši tamo gdje si je spremio u ovom slučaju spremili smo je na C particiju pa upiši ovo :
C:\ KP500.flb
Za "Data file" upiši : STATIC_EEP
Pripremite se za povezivanje telefona koji je isključen. Moraš ga uključit u prvi port otraga jer smo utipkali \\.\USB1 (ova jedinica znači prvi port !)
Pritisnite Enter, i spojite ga brzo !. Ako ne uspije spajanje ponovo pokrenite program te ponovite 3 i 4 korak
Ako je uspjelo onda u mapu programa. Ima 2 nove datoteke, datoteka STATIC_EEP (mala datoteka, oko 80kb) I datoteka STATIC_EEP.big koji je veći. Izbriši datoteku STATIC_EEP.big (to je veća datoteka STATIC_EEP s krivim zapisima ).
Copy-paste STATIC_EEP datoteku u C:\, pored KP500.flb.
Korak 5: otključavanje koda
Pokreni program
U programu je izbornik, upiši O.
Za "source file", upiši C:\STATIC_EEP. (kopirao si ga pored KP500.flb)
Kod za otključavanje se pojavi. Napiši ga na list papira, i zatvori program !Kod koji si dobio je OSOBAN !
Iskopčaj telefon i upali ga.
Napiši broj 2945#*71001#
Izbornik se pojavljuje. Pritisni "Unlock SIM" i zatim "Network Lock". Upiši kod koji si dobio.Pritisni OK. Telefon restarta, i on je otključan!
Upozorenje: Kad Cookie je otključan, ako pokušate da ide u svoje kontakte, moguće je da telefon daje poruku koja kaže da će SIM biti instalirana a onda nema ništa u kontaktima. Ne brini, restartaj mob i odi ponovno u kontakte. Ako se to nastavi, pričekaj trenutak, a tvoji kontakti će se vratiti. Ako ne, srećom ste napravili sigurnosnu kopiju Vašeg kontakta na početku !
Ovaj mali tutorijal sam isprobao na više mobitela i mob radi besprijekorno sa svim SIM karticama !
dali se moze kp502 ili neki drugi model dekodirati? ili samo kp500.
Upozorenje: Kad Cookie je otključan, ako pokušate da ide u svoje kontakte, moguće je da telefon daje poruku koja kaže da će SIM biti instalirana a onda nema ništa u kontaktima. Ne brini, restartaj mob i odi ponovno u kontakte. Ako se to nastavi, pričekaj trenutak, a tvoji kontakti će se vratiti. Ako ne, srećom ste napravili sigurnosnu kopiju Vašeg kontakta na početku !
Ovaj mali tutorijal sam isprobao na više mobitela i mob radi besprijekorno sa svim SIM karticama !
dali se moze kp502 ili neki drugi model dekodirati? ili samo kp500.
I mene zanima,i kako dekodirati Korbia gt-3650?
Pozdrav svima. Trebao bih kod za otključavanje LG GT540 preko IMEI-a. Za IMEI kod pošaljite mi PP te ću vam poslati ga. Otključavanje plaćam uplatom na bankovni račun. LP
Imam Sony Ericsson k610i kada stavim sim karticu od HT eroneta sve radi ispravno a kada stavom od BIHneta onda mi trazi neku sifru od uredaja(nije PIN kod)
Imam Sony Ericsson k610i kada stavim sim karticu od HT eroneta sve radi ispravno a kada stavom od BIHneta onda mi trazi neku sifru od uredaja(nije PIN kod)
Pa mobitel ti je zakljućan za BIHnet.
Traži te sigurnosni kod. Gl. meni - Postavke - Općenito - Zaštita - Zaključavanje - Zaštita uređaja
probao sam 100 nacina za dekodiranje lg cookie kp 502 i nisam uspio i ovaj sa foruma isto, dali netko zna mozda jednostavniji?