Istraživanje za faks vezano uz smartphone

poruka: 23
|
čitano: 815
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, naxeem, Lazarus Long, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine

Ej ekipa, sorry što vas gnjavim, ali radim istraživanje za faks o smartphoneima i trebao bi provesti anketu u kojoj ću ispitati i ljude koji znaju nešto više pa sam se odmah sjetio bug foruma.

Da, da, znam, nitko ne voli ispunjavati ankete, ali ovo vam je pet minuta posla (dvadeset-i-nešto pitanja), taman dok se ne skine zadnja epizoda CSI-a, a meni biste učinili divovsku uslugu.

Hvala!

-- anketa je gotova, tnx svima na sudjelovanju --

btw, @admini nije spam ako je za faks :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 15:49 (Markic).
14 mjeseci

eto ga, nadam se da sam pomogao :)

3 godine

Evo, ja sam dao svoje iscrpno mišljenje. :)

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
2 godine
Re: Istraživanje za faks vezano uz smartphone
ispunjeno, sretno
There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
14 mjeseci
Ispunio.
Ali nemoj se zavaravati, nije to zato što sam ljubazan ili dobar, nego zato jer mi je dosadno. Da se ne bi netko zabunio
3 godine
Ispunio sam ti, al jel ti to radis za nokiu? :D
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
5 godina

Ispunjeno

3 godine

Hvala svima, izbacim ova agregirana rješenja i točno vidim tko je s bug-a, a tko je odnekud drugdje :)

Imamo studentski projekt u kojem predlažemo alternativno rješenje marketinškoj kampanji lansiranja lumie 710/800 i sad smo u finalu pa smo pokrenuli istraživanje da vidimo što valja, što misle stručnjaci, što treba naglasiti itd...

4 godine
neaktivan
Za faks moja guzica, pola pitanja o Nokiji. Mislim, mozda i je al smrdi na reklamu pa sam odustao kad sam dosao do stranice posvecene Lumiji.
2 godine
Evo i ja ispunio.
AMD u <3 Intel u C===3
3 godine

Ispunio,nema na čemu.

Reality is wrong. Dreams are for real.
2 godine

I ja sam ispunio ;)

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
5 godina

eto i ja sam ispunio mada nisam iz HR...

-BiH-slackspace
2 godine

Evo i ja sam ispunio :)

[G] Sapko
3 godine
berofx kaže...
Za faks moja guzica, pola pitanja o Nokiji. Mislim, mozda i je al smrdi na reklamu pa sam odustao kad sam dosao do stranice posvecene Lumiji.

Pa radim projekt o lansiranju Lumie 710 i 800 na tržište. Ekonomski fax, smjer marketing, case study competition :)

14 mjeseci

Ispunio, nadam se da će biti od koristi, i sretno u projektu ;)

Posjetite www.isz.internationalschool.ba
2 godine

Evo ispunio, sretno ;)

4 godine
Markic kaže...
berofx kaže...

Pa radim projekt o lansiranju Lumie 710 i 800 na tržište. Ekonomski fax, smjer marketing, case study competition :)

Ispunio.

Je li itko iz Nokie (Nokia Hrvatska) u kontaktu s vama?

Prijedlog i mišljenje: dodaj precizniji izbor godina. "Ocjeni svoj uređaj" - mislim ono. Ja sam stavio 4 ali očekujem da sve pršti od petica.

www.bug.hr/forum/suspended/
3 godine

Nije, mi smo jučer imali prezentaciju pred njihovim marketingom i to je to, zapravo, tokom natjecanja nismo mogli imati kontakt s njima nego preko posrednika iz studentske udruge :)

A da, ocijeni svoj uređaj je ekipa odabirala 3&4&5, ali kad jednom staviš anketu, nema vraćanja. Barem sam naučio za ubuduće.

Hvala još jednom svima :)

4 godine

I kako baš Nokia? Odkud njihov marketing na vašem faksu? Zašto ne Končar, Microsoft, Apple - svejedno?

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj od mene populističke komentare. Hvala.
3 godine

Nije samo NOKIA, to je samo jedan od predloženih tema (koja je meni bila najzanimljivija jer studiram marketing). Inače, evo sve ostale...

http://www.estudent.hr/csc/poslovni-slucajevi-2012

4 godine
Markic kaže...

Nije samo NOKIA, to je samo jedan od predloženih tema (koja je meni bila najzanimljivija jer studiram marketing). Inače, evo sve ostale...

Aha, kužim. Svi oni su u nekakvom dogovoru sa tvojim faksom.

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj od mene populističke komentare. Hvala.
3 godine
Random. kaže...
Markic kaže...

Aha, kužim. Svi oni su u nekakvom dogovoru sa tvojim faksom.

Studentska organizacija, koja ima bazu na mojem faksu, organizira natječaj u kojemu kompanije daju slučaj studentima (diljem RH) i onda mi predlažemo svoja riješenja. Postoje više-manje standardizirane nagrade, šanse za posao ili barem nešto za staviti u CV. Mislim, ako nisi student nekog brutalno jakog faksa, ovo je najbolji način da se izdvojiš iz gomile...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 19:18 (Markic).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice