LG KP500 - Cookie, mišljenje/iskustva/komentari

poruka: 8
|
čitano: 4.177
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, naxeem, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine

Pozdrav svima!

Ponukan zanimljivim informacijama iz zadnjeg broja BUG-a i ostalim informacijama nadjenjim na netu, youtube-u itd., odlucio sam otvoriti ovu temu s namjerom da netko tko slucajno posjeduje ovaj mobitel podjeli iskustva s nema koji ga jos nemaju, ali ga namjeravaju mozda nabaviti. Takodjer su dobrodosla sva misljenja za i protiv tog mobitela. Mislim da ce ovaj mobitel postati pravi hit cim ga prigrli neki od nasih mobilnih operatera jer predstavlja definitivno best buy u podrucju touch screen telefona i da se za neku skromnu cifru moze dobiti zanimljiv, zabavan i kvalitetan telefon za nezahtjevne korisnike. Daljnja misljenja i komentari su dobrodosli, a posebno komentari vlasnika.

Evo link za one koji jos ne znaju o cemu se radi:

http://www.gsmarena.com/lg_kp500_cookie-2536.php

...tu su i slike i recenzija,ali me vise zanima poneka informacija iz prve ruke...

Hvala!

I like it! I like it,big time!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2009 18:21 (Donnie Brasco).
4 godine
RE: LG KP500 - Cookie, mišljenje/iskustva/komentar
Donnie Brasco kaže...
...

Evo link za one koji jos ne znaju o cemu se radi:

http://www.gsmarena.com/lg_kp500_cookie-2536.php

...tu su i slike i recenzija,ali me vise zanima poneka informacija iz prve ruke...

Hvala!

Pa imaš na istoj stranici i korisničke osvrte, njih 70-tak strana - ne znam jesu li sve pozitivne ili negativne, ali koliko sam vidio posljednji problem koji se poteže je kalkulator, navodno daje, khm!, 'čudne' rezultate pri nekim matematičkim operacijama ;)

Ipak, osobno mi se sviđa, simpatično izgleda, nije skup, iako me jako bode u oči činjenica da mobitel takvog profila nema WiFi, nego si osuđen na prijenos podataka prekoo GSM signala, ili u najboljem slučaju putem Bluetootha (na kratki domet).
Pazi, gledam te!
3 godine
neaktivan

Imam cookiea i moram priznat da je mob super nema nikakvih problema s njim mob je jednostavno preeedobar i ne bi ga mijenjao ni za što.sasvim sam zadovoljan sa svime što se nalazi na njemu dakle od izgleda pa do softwarea...a i cijena je zadovoljavajuća

2 godine
neaktivan

.... davno je ta poruka bila, ajde mi sad molimte napisi svoje misljenje o njemu... ja sam ga kupio odmah kada je izasao na trziste... (negdje krajem 1. mjeseca) i sada ga imam... (skoro godinu dana) i ima nekih tako cudnih pojava kao sto je momak iznad naveo "kalkulator"... to je skoro pa zanemarivo... ima tu i "blue screen" koji se jednostavno zna pojavit sam od sebe, (a onda se mora izvadit baterija dok on jos radi), pa malo stekat, doduse, nece se sam otkljucat... ali da imam vec bi promjenio metar folije za ekran... a bez nje ne vrijedi... iako je kp500 i sada na cijeni, jos jednom dobro promislite prije kupnje... i jos jedan savjet kp502 je jeftiniji, ali je kp500 bolji po pitanju software-a... a i ostalih djelova... pozz

-dado-
3 godine
protjeran
danijel_19_1 kaže...

.... davno je ta poruka bila, ajde mi sad molimte napisi svoje misljenje o njemu... ja sam ga kupio odmah kada je izasao na trziste... (negdje krajem 1. mjeseca) i sada ga imam... (skoro godinu dana) i ima nekih tako cudnih pojava kao sto je momak iznad naveo "kalkulator"... to je skoro pa zanemarivo... ima tu i "blue screen" koji se jednostavno zna pojavit sam od sebe, (a onda se mora izvadit baterija dok on jos radi), pa malo stekat, doduse, nece se sam otkljucat... ali da imam vec bi promjenio metar folije za ekran... a bez nje ne vrijedi... iako je kp500 i sada na cijeni, jos jednom dobro promislite prije kupnje... i jos jedan savjet kp502 je jeftiniji, ali je kp500 bolji po pitanju software-a... a i ostalih djelova... pozz

"Blue screen" je greška u firmware-u, na V10F_06 firmware-u nema nikakvih problema

LG Cookie programer -- http://www.mediafire.com/?jrm22wm5iqm
2 godine
protjeran

Ovo je moje mišljenje i nemojte mi okrenuti palac dolje :D! Ovako meni je LG Cookie bezveze totalno tj. srednja žalost spor je jako,kamera loš glup mi je mob jak,o te spor odaziv! Ali je prihvatljive cijene što je dobro al eto ima dobar accelator za one koji netražie previše od moba je moja preporuka Cool

2 godine
neaktivan

Kolika mu je trenutna cijena?

Hvala

Ovdje ide potpis :)
2 godine
Daniman123 kaže...

Ovo je moje mišljenje i nemojte mi okrenuti palac dolje :D! Ovako meni je LG Cookie bezveze totalno tj. srednja žalost spor je jako,kamera loš glup mi je mob jak,o te spor odaziv! Ali je prihvatljive cijene što je dobro al eto ima dobar accelator za one koji netražie previše od moba je moja preporuka Cool

Prvo kreneš sa bezveze totalno, srednja žalost, loš, glup, spor i onda završavaš sa "moja preporuka"..

Mislim..WTF?

EDIT: Zazujao sam žešće..:P

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 15:25 (DamageHigh).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice