Molim vaše mišljenje o oba mobitela: Koji biste uzeli i zašto, kakvi su po karakteristikama, cijene. Tražim realnu usporedbu i koji se mobitel više isplati.
LG KP500 "Cookie" vs. Nokia 5800 XpressMusic
- poruka: 17
- |
- čitano: 4.123
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, scorpion667, naxeem, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najjednostavnije rečeno : Koliko para toliko muzike. Ja bih osobno definitivno išao na 5800 ponajprije radi OS-a (Symbian). Pogledaj malo video klipove po youtube-u, pročitaj par recenzija i vidi koji ti više odgovara. Na youtube imaš par uistinu izvrsnih videa koji pokazuju sučelje ta dva mobitela i sve važnije stvari koje dolaze s tim mobitelima. Al ako imaš novca, onda 5800 bez imalo dileme.
Ma molim vas koji novac u oglasniku pojednako kostaju samo ca je nokia daleko bolja. A to ovisi za što ti mob treba
ako ti je zaj. (muzika, igre, filmovi.. ) bolje 5800 EX i simbyana Cookie bi ti bio 5800 kad bi imao sybian OS...
5800 bez razmisljanja... mob je predobar
jel mogu na tu nokiju ići teme...??i koliko ona košta???
jel mogu na tu nokiju ići teme...??i koliko ona košta???
mogu ić teme i u mobisu je 3000kn, kad je tek izašla je bila u t-mobile-u 2200 neznam koliko je sad
nokia
je znaš možda koliko košta u t-mobile-u???
tesko je pogledat na ljihovim stranicama?!
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12-00.asp?sifra=NO5800XPM
ili tako nesto malo svrljat
Imaš je sada u mrak tarifi za 1298 kn. Nokia je predobra.. i navodno sada dolazi jos noviji firmware sa kojim ce biti stavljen widget home screen i kietic scroll..
to je malo off topic daj malo koristi google ili tako nesto
pa, ako slušaš muziku, i na kukiju se dobro čuje, ali i na 5800
nokia, definitivno em ima os sybiam, em je kvalitetnije napravljena, em ima super zvučnik, jedino nokie imaju za nijansu trđi ekran od lg, znam jer ja imam lg ,a frend nokiu
3.000 postova___________________Početnik u Minecraftu :)
nokia, definitivno em ima os sybiam, em je kvalitetnije napravljena, em ima super zvučnik, jedino nokie imaju za nijansu trđi ekran od lg, znam jer ja imam lg ,a frend nokiu
Odgovaraš na 2 godine staru temu...
2 year kašnjenje,me gusta