Imam nokiu 5800XM i nemogu gledati filmove sa titlovima na njoj. Mobitel ima realplayer i nema opcije za ucitavanje titlova.
Dali netko zna dali se moze unaprijediti RealPlayer ili koji drugi program za gledanje filmova sa titlovima?
Hvala!
Imam nokiu 5800XM i nemogu gledati filmove sa titlovima na njoj. Mobitel ima realplayer i nema opcije za ucitavanje titlova.
Dali netko zna dali se moze unaprijediti RealPlayer ili koji drugi program za gledanje filmova sa titlovima?
Hvala!
Meni sve sljaka sa rp..I titlovi i sve
Ajde sad pogledaj datum.
Ajde sad pogledaj datum.
WIN 
Da old, pa sta?
Da old, pa sta?
Pa nista. Cekaj da ti ribicboy koji je taj post napisao prije 2 godine odgovori ili zahvali(ako je jos ziv) 
ovaj program : http://www.formatoz.com/
skini to, tamo ubaci video koji oš i ubaci .srt (titlove)
i titlovi će ti uletit u film - bit će ko jedno
+ imaš odabir nezz točno gdje nesjećam se da ti složi sliku baš u rezoluciji i formatu za 5800
imam ja tu nokiju pa sam se isto tak jebo dok nisam ovo našo i radit će ti u real plejeru
samo skines format factory stavis isto ime filma i titla u jednu mapu tu mapu promjenis iz avi u mp4 i ima ti u programu za nokiu 58xx xm odaberes i prebacis na mob
ribicboy vam poručuje da je otputovao u ameriku, naučio engleski i da mu više netrebaju titlovi