Problem vezan uz iphone 3gs

poruka: 13
|
čitano: 418
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, naxeem, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 mjeseci
neaktivan

imam iphone 3gs 16gb i bil mi je jailbrekani i imao je baseboard 6.15.  i isao sam preko itunesa update softver 4.3.3 i nisam mogao ....neznam vise sta da radim 

molim vas pomoc :(

9 mjeseci
protjeran
šta ti piše na itunesu?
i ja sam imao sličan problem
pc-chiftek 500 w,intel i3 2.60 gmz 370 m l3 cache,nvidia geforce 8900i,6 gb ddr3 ram kingston,2x wester digital hdd 1 tb ,LAPTOP- asus k52jc.intel i3 2.60 370m,4 gb ram ddr3,nvidia geforce 310m,500 gb
10 mjeseci
neaktivan

Daj malo detaljnije opiši, kakva greška, što je pisalo?

9 mjeseci
neaktivan
baca mi neki eror...vise neznam kaj da radim
9 mjeseci
protjeran
nešto tipa itunes can not recognize iphone becaouse iphone is in recovery mode.please restore iphone to default settings?
pc-chiftek 500 w,intel i3 2.60 gmz 370 m l3 cache,nvidia geforce 8900i,6 gb ddr3 ram kingston,2x wester digital hdd 1 tb ,LAPTOP- asus k52jc.intel i3 2.60 370m,4 gb ram ddr3,nvidia geforce 310m,500 gb
2 godine
Re: Problem vezan uz iphone 3gs
zocerman kaže...

imam iphone 3gs 16gb i bil mi je jailbrekani i imao je baseboard 6.15.  i isao sam preko itunesa update softver 4.3.3 i nisam mogao ....neznam vise sta da radim 

molim vas pomoc :(

Sve si nam sad reko, kopiraj što error kaže onda ti tek netko može pomoći

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
9 mjeseci
neaktivan
evo vam slikica :)
9 mjeseci
neaktivan
Re: Problem vezan uz iphone 3gs
da ponekad i taj mi eror baca
2 godine

Čekaj, update-o si JAILBREAK-ani iOS?

No way, zbog toga ti neće update-ati. Skini restore image, i probaj ga restorati (ako već nisi)

I googlao i tadadada

http://www.redmondpie.com/fix-itunes-error-3194-when-restoring-updating-to-stock-or-custom-4.3.3-firmware/

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
9 mjeseci
protjeran
problem ti je u tome da si imao naprimjer os 4.3.5 a jailbrakao si ga na 4.3.4 a nisi save-ao spsh blop..sada si trebaš skinuti program tiny umrela...i moraš iphone baciti u dfu mode i onda ga restorati
9 mjeseci
neaktivan
more mi neko to objasniti jer iphone imam 2 mj ....i neznam bas u dfu mod ga znam deti
9 mjeseci
protjeran

pogledaj to dvoje ja sam si tako riješio imao sam isti problem
22 mjeseca
iso si updateat iphone na noviju verziju i zapelo je. Kad ga spojis opet na iTunes pise da je pronasao iphone u recovery modu i da ga treba ponovo updateat ali nejde jer je apple blokirao jer kad bi ljudi jailbreakali iphone i trebali garanciju samo bi ga resetirali. Ja sam imo takav problem i odnio sam ga jednom frajeru i on je kupio od nekog rusa neki program s kojim to moze napravit ako trebas broj posalji mi PM.
http://adf.ly/26Hpp
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice