Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 6.547
|
čitano: 1.526.745
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, naxeem, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Dodge_167 kaže...

Vratio sa nazad sa Sensationa na GSII (po treci put). Preporucite mi trenutno neke aktualne romove (ICS pomogucnosti), sada sam na stock ICS I9100XXLPB i ok je, al ocu nes drugo, mrzim taj TW launcher i sucelje -.-

Ono što zasad postoji od ICS-a u bugoviti leakovi tako da se nećeš puno usrećit s njima.

Možeš probat MIUI, CM7 ili npr. CheckROM.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
3 mjeseca

Ocito moram platiti otkljucavanje Mobilkom A1 austrijske mreze. Vidim da ima na http://unlockthatphone.com/

Ili http://www.cellunlocker.net/samsung-unlock.php (tu nema naveden a1 vec "all other european networks", sto mi je malo napouzdano...  ne znam ima li bolji sajt ali ovaj prvi mi izgleda pouzdan...)

Da li tada moram imati A1 karticu u mobitelu? Jer nemam je. Sorry ako je pitanje.....

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 1:27 (weber).
4 godine

moram rec da zadnji leak ics I9100XXLPB nije bas tako stabilan kao neki od off GB tako da sam se prebacio na 

I9100XWLA4 2.3.6

dok ne dojde off ics 

2 godine

Najprije, veliko hvala kolegi Mitsouki na velikoj pomoći i root učenju, u sinočnjim kasnim satima {#}.

Danas probao TurkbeyRom v33, ali me u par navrata rušilo/zafrkavalo prisilno zaustavljanje u glavnom menu-u.

Tako da sam se ipak vratio na CheckRom, koji sam danas koristio bez greške.

Do nekog iskušano stabilnog ICS-a, i do nekog večeg problema, ostajem na njemu.

4 godine

ne sljaka ovaj slovenski frim tj cresha odmah na pocetku  , prebacio sam na nas zadnjih 2.3.5 iz 10 mj , i kies sam kaze da je to zadnji dostupni firm... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 2:32 (4mal).
2 godine
Koji je najbolji modem za HR? XXKL1 je katastrofa. Mislim se izmedu KI4 i KH3
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
2 godine

29.02.2012. DOBIVAMO SLUŽBENI MIUI ICS!!!!!!!!!!!!!

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
3 godine

Odakle točno ta informacija da službeno izlazi bas 29.02.2012....

vtc
2 godine
Virka kaže...

Odakle točno ta informacija da službeno izlazi bas 29.02.2012....

Od izdavača MIUI ROM-a.

4 godine
Jeli mozes objasnit ovo sluzbeni :-)
2 godine
4mal kaže...

Neće bit port, koji se trenutno rade za svakakve uređaje. Službeni MIUI ROM. Ne znam što se tu više treba kužit.

3 godine

Ako sam sada na ICS beti XXLPB i imam Custom recovery i root, dali mogu odmah preko njega staviti neki gingerbread custom rom? ili se prvo moram vratiti na stock gingerbread?

3 godine
Mitsuoka kaže...
4mal kaže...

Neće bit port, koji se trenutno rade za svakakve uređaje. Službeni MIUI ROM. Ne znam što se tu više treba kužit.

Pa i ovo sad je službeni. Na official MIUI stranici imaš official MIUI za SGS2, samo što nije ICS

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
2 godine
Šef kaže...
Mitsuoka kaže...
4mal kaže...

Pa i ovo sad je službeni. Na official MIUI stranici imaš official MIUI za SGS2, samo što nije ICS

Ma mislio sam port ICS-a koji se radio za masu uređaja.

2 godine
Mitsuoka kaže...

Ja sam ovih dan ipo na KI4 i nisam imao nekih problema.

BTW. jedno pitanje vezano za CheckRom. Prilikom kreiranja novih foldera, normalno unutra ubacim aplikacije koje mi trebaju (3-4 po folderu).

Međutim, prilikom ponovnog pokretanja uređaja, sve aplikacije koje su unutar foldera, raštrkaju se van tih foldera (folderi ostanu prazni).

Dal vi, koji koristite navedeni rom, imate sličnih problema??

BTW. uz taj rom, koristim i ICS temu, skinutu sa Kitchena.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 11:35 (zabranjeniples).
2 godine
zabranjeniples kaže...
Mitsuoka kaže...

Ja sam ovih dan ipo na KI4 i nisam imao nekih problema.

BTW. jedno pitanje vezano za CheckRom. Prilikom kreiranja novih foldera, normalno unutra ubacim aplikacije koje mi trebaju (3-4 po folderu).

Međutim, prilikom ponovnog pokretanja uređaja, sve aplikacije koje su unutar foldera, raštrkaju se van tih foldera (folderi ostanu prazni).

Dal vi, koji koristite navedeni rom, imate sličnih problema??

BTW. uz taj rom, koristim i ICS temu, skinutu sa Kitchena.

Hmmm ja sam te probleme imao na Stock ROMu, na ovome nemam.

2 godine
Mitsuoka kaže...

Hmmm ja sam te probleme imao na Stock ROMu, na ovome nemam.

Ja sam na stocku imao problem, da i raštrka sve aplikacije, pa i u neke nove prozore.

Ali mi nikad nije vadilo aplikacije iz kreiranih foldera.

Ovdje mi sve aplikacije ostanu na mjestu, jedino mi ove povadi iz foldera.

3 godine
Mitsuoka kaže...

meni najbolje radi kh3

2 godine

Evo, izgleda da mi se stabiliziralo ovo s folderima.

Pobrisao po treči put, napravio nove, par puta restartao/gasio mobitel i sad je sve ok.

17 mjeseci
Mitsuoka kaže...

29.02.2012. DOBIVAMO SLUŽBENI MIUI ICS!!!!!!!!!!!!!

Bastardo, preduhitrio si me.

Danas novi MIUI, ne zaboravite skinuti 2.2.10 verziju {#}

Changelog za GB

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
4 godine
Eo vec 15ak sati koristim 2.3.5 last off firm koji je izasao u 10mj i mogu rec koi koda mi je to do sad najbrzi,fluidjij stabilni firm od GBa koji sam do.sad koristio sto se tice off ili leak roma, dok za cooked rom MIUI is for me, na ovom firmu ostajem do off. ICS roma ili nekih od kuhanih c9 i miui a ...o_O
3 mjeseca
neaktivan

Pozdrav znalcima. Imam naveden mob nekih 5mjeseci , kupljen u VIPu nakon toga dekodiran.

Na njemu je android 2.3.3 a zanima me gdje u ZG ima da mi netko ubaci najnoviju verziju i kolko je to kunića?

Pročitao sam da to radite sami ali nemam ni znanja ni živaca zahebavat se sa time.

E da kakva su poboljšanja prvenstveno što se tiće baterije?

Hvala

2 godine

ajde ljudi... ko je tu banite amo https://twitter.com/search?q=%23sgsiicajanka

3 godine

Sluzbeni ICS 1.3.2012?

• Ice Cream Sandwich may hit Samsung Galaxy S II, Galaxy Note on March 1st [LINK]
Steve Jobs' greatest achievement was to convince the world Bill Gates was an arse. Nothing could be a bigger distortion of reality.
17 mjeseci
parizer kaže...

Sluzbeni ICS 1.3.2012?

• Ice Cream Sandwich may hit Samsung Galaxy S II, Galaxy Note on March 1st [LINK]

Super vijest.

Iako nam je Mitsuoka potvrdio (i ja se uvjerio) da MIUI ICS dolazi prijestupnog dana ove godine {#}

Evo, i ja sam poICeeSio.

Nakratko radio na njemu (nekih 15ak minuta) i čini se solidan.
Malo lagga postoji, no još nisam sve proučio.

Evo slike koja je verzija:

Postoje dva Launchera (Apex-ako se ne varam i MIUI Home classic).
Ovaj Apex je baš onaj ICS kakvoga viđamo na Nexusu (ali je u Postavkama klasičan, MIUI izgled, doduše redizajniran).
O bateriji ništa ne mogu reći jer sam ga kratko korstio.
Sutra ćemo vidjeti.

Meni se čini prilično dobar za sada. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
2 godine

Pitanje za korisnike CheckRoma. Najbolji kernel za navedeni rom??

3 godine
zabranjeniples kaže...

Meni osobno SpeedMod

http://touristinparadise.blogspot.com/2011/10/samsung-galaxy-s2-download-speedmod.html

Steve Jobs' greatest achievement was to convince the world Bill Gates was an arse. Nothing could be a bigger distortion of reality.
14 mjeseci

ekipa koja koristi ics leak, mozete mi reci da li u postavkama poziva-napredne postavke, imate opciju za iskljuciti noise reduction?i dok imate poziv da li vam je automatski ukljucen ili ga nema uopce?..i dalje imam problema s jekom, a kad iskljucim tu opciju nema jeke..samo sto moram u svakom pozivu ulazit u meni i iskljucivati 

20 mjeseci
parizer kaže...
zabranjeniples kaže...

Meni osobno SpeedMod

http://touristinparadise.blogspot.com/2011/10/samsung-galaxy-s2-download-speedmod.html

Potpis!

3 godine
THomson kaže...

ekipa koja koristi ics leak, mozete mi reci da li u postavkama poziva-napredne postavke, imate opciju za iskljuciti noise reduction?i dok imate poziv da li vam je automatski ukljucen ili ga nema uopce?..i dalje imam problema s jekom, a kad iskljucim tu opciju nema jeke..samo sto moram u svakom pozivu ulazit u meni i iskljucivati 

Ja sam na CheckROM RevoHD V4 (nije ICS)

Imas program KitchenPro kojeg dobijes sa romom u kojem pod tabom Mods imas "Phone Mod Noise Reduction off"

Probaj ga instalirati... Ja nemam problema sa zvukom pa ne mogu reci radi li kako treba

Jos par linkova:

http://checkrom.com/threads/no-more-echo-modded-phone-apk-by-me.30/

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362840 (> TurkbeyRom)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice