Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava izdvojena tema

poruka: 12.242
|
čitano: 4.093.061
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, naxeem, Lazarus Long, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Koju kombinaciju MIUI roma i kernela preporučujete. Hydra mi i nije neš, Paranoid mi je bio bolji..
šumski put je bio ravan.
18 mjeseci
dreammaker kaže...
Koju kombinaciju MIUI roma i kernela preporučujete. Hydra mi i nije neš, Paranoid mi je bio bolji..

Moja preporuka WIUI 2.6.8 + Siyah 3.2.8.. To je dobitna kombinacija bar po meni.. Trenutno "testiram" Siyah 3.3.2 s tom verzijom WIUI-a, pa javim dojmove.. 

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
4 godine
Moze link za kernel? Nisam znao da je to gb rom..
šumski put je bio ravan.
2 godine
dreammaker kaže...

WIUI 2.6.8 je jedan od boljih verzija MIUI v4 uopće.

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
4 godine
Može link za siyah 3.2.8.. ja ne mogu nac, nesposoban sam :P
šumski put je bio ravan.
18 mjeseci
dreammaker kaže...

Ovaj koji sam ti rekao je ICS rom, v4.. :)

dreammaker kaže...
Može link za siyah 3.2.8.. ja ne mogu nac, nesposoban sam :P

A sto se kernela tice, tu je verziju zamjenio sa 3.3 koje se pojavila dan odmah iza 3.2.8.. Sve te 3.3.x verzije sam izbjegavao uz sirokom luku, jer se mob grijao kao elektricno kuhalo.. :D Sad cu vidjet kako ce se pokazati najnoviji, samo cekam da mob se napuni, pa "testiranje" moze krenuti.. :)

Javi se na PP s mailom i prosljedim ti 3.2.8 verziju..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
4 godine

Već sam nekoliko FC-a dobio sa MIUIhome-om :/

Recimo zadnji je bio nakon što sam pokušao maknuti sve ikone iz docka. Zadnja ikona (poruke) se neda maknuti.

šumski put je bio ravan.
4 godine

Eto, pozdrav s Paranoida (v 1.2) :D

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 4:51 (dreammaker).
3 godine

Jesi zadovoljan?

Reci mi, jel im nekih većih bugova/ FC-a?

Bio sam ga flashao neki dan, u kombinaciji sa siyah-om, na prvi pogleda bio mi je ok, al sam iz znatizelje flashao jos nekoliko drugih pa se zaustavio na Dragonu.

2 godine
Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

Na preporuku MAJDE stavio WIUI 2.6.8 + Siyah 3.2.8..pa ćemo vidjeti šta kaže !!!

Galaxy S2 WanamLite 12-stock- XXLP9, Abis 1.2 U
2 godine

Zadnji WIUI/MIUI, a pogotovo RGUI (dakle, 2.6.8) je pokazao do sada najviše nestabilnosti, FC-a i sličnoga.

Čeka se današnji update.

Ako ne bude ni on Bog zna što, skoknem na Paranoida {#}

4 godine
sudy_freak kaže...

Zadnji WIUI/MIUI, a pogotovo RGUI (dakle, 2.6.8) je pokazao do sada najviše nestabilnosti, FC-a i sličnoga.

Čeka se današnji update.

Dobar je Parandroid... Ja čekam da cMIUI dobije ispravnu kameru i s njega se onda ne mičem više. 100% stabilni miui baziran na AOSP sa fluxi kernelom a baterija traje i traje. {#}

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
18 mjeseci
robijan kaže...

Na preporuku MAJDE stavio WIUI 2.6.8 + Siyah 3.2.8..pa ćemo vidjeti šta kaže !!!

Kako je mene Sudy zarazio tako sad i ja sirim zarazu okolo.. :D haha

2 godine
Kordy kaže...

Ja čekam da cMIUI dobije ispravnu kameru i s njega se onda ne mičem više. 100% stabilni miui baziran na AOSP sa fluxi kernelom a baterija traje i traje. {#}

Ne znam zašto, ali meni se nije svidio.
Sve stoji što je zauzeće RAM-a optimizirano, sve što sam rekao na prošloj stranici, ali mi nikako ne ide fluidnost launchera.

Trzav mi je sav.

Možda sljedeći release bude osjetno bolji. 

majdo kaže...

{#}

4 godine
Ja imam probleme na svakom romu.

Da nije do MyBackupPro-a?
Jednostavno se mob freeza na tri, četri isprobana roma svakih par minuta kad zadam neko opterećenje (brzo klikanje, zumiranje u browseru)
I aplikacije daju FC dosta često.

Mislim da cu ja to sve formatirat i krenut ispocetka.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
2 godine
Mitch kaže...
Ja imam probleme na svakom romu.

Da nije do MyBackupPro-a?
Jednostavno se mob freeza na tri, četri isprobana roma svakih par minuta kad zadam neko opterećenje (brzo klikanje, zumiranje u browseru)
I aplikacije daju FC dosta često.

Mislim da cu ja to sve formatirat i krenut ispocetka.

Pa svi developeri ti kažu:

Full wipe, full wipe, full wipe and don't restore any personal appliacations.

Jednostavno, kao i Windowsi.
Najbolja instalacija je ako je odrađena čisto (formatiranje), jel.

Btw. MIUI 2.6.15 changes 

4 godine
ma uvijek full wipeam :)

ali cini se da se tijekom backupa sa TB-om i Mybackup pro nakupljaju odex fileovi koji stvaraju fc na deodex romovima.

vjerojatno necu backupat, flashat cu ics i sa play storea app po app.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
2 godine

Evo, znam da mnoge zanima razlika između Odexed i Deodexed ROM-ova.

Izvolite 

4 godine
sudy_freak kaže...

Evo, znam da mnoge zanima razlika između Odexed i Deodexed ROM-ova.

Izvolite 

ili ovo:

P.S. ako niste znali, postoji xdadevelopers you tube kanal...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
2 godine
majdo kaže...
robijan kaže...

Dali na miu/wiu jbg. ovaj ovako zove onaj onako , zašto nemam pojma ali nadoći ću.... e sad pitanje onaj SYSTEM UPDATES pod ABOUT PHONE

radi kao klasika update ako izađe novija verzija tu se nadograđuje !{#}

Galaxy S2 WanamLite 12-stock- XXLP9, Abis 1.2 U
18 mjeseci
robijan kaže...
majdo kaže...
robijan kaže...

Dali na miu/wiu jbg. ovaj ovako zove onaj onako , zašto nemam pojma ali nadoći ću.... e sad pitanje onaj SYSTEM UPDATES pod ABOUT PHONE

radi kao klasika update ako izađe novija verzija tu se nadograđuje !{#}

Postoji bitna razlika, MIUI ROM sam za sebe, i on je baza za WIUI.. WIUI je ROM koji je mađar Wajk napravio na temelju MIUI-a, prilagodio i preveo i doradio malo..

18 mjeseci
sudy_freak kaže...

Čeka se današnji update.

Moram priznati da sam poprilicno divljao radi ovoga, i bio ljut da je to neopisivo.. 4-5 puta mi se dogodilo da bi se do te razine shebao da sam ga moram ponovno flashati, jer vise se nije mogao koristiti mob.. Samo izbacuje miui.home.com ne reagira ili tako nesto, i sta god da stisnes odmah u milisekundi se pojavi opet prozorcic, resetiras mob, on zapne u boot loop-u.. 

Problemu sam doskocio tako sto kada mi se to pojavilo, otisao sam u CWM i obrisao dalwink i cache, i pokrenuo mob.. On bi zapeo u boot loop-u, izvadio sam bateriju, vratio je nazad i pokrenuo CWM opet, i onda direktno bez wipanja flashao nanovo WIUI.. Problem se cudesno odjednom rijesio sam od sebe.. {#}

4 godine
Pitanje, kupio sam rabljeni S2 star je malo više od pol godine. Zanima me dali je to normalna pojava da se on užasno grije, kod punjenja još mogu razumjeti jer je ista stvar i kod iphona, ali meni je kod normalnog surfanja zagrije toliko da ga ne mogu držat u ruci... Imate neki savjet, mob nije rootan, sve stock.
2 godine

Malo sam isprobao Zeta ROM_XWLPG i tko želi ultra brz, stabilan i prijateljski raspoložen ROM za bateriju, na pravom je putu.
Svakako probajte.
Btw. stavljam ovaj dolje sada ↓ 

Eh, da, MIUI 2.6.15 (direct link)

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ stock XXWLPG 4.0.3 with Fluxxi kernel
18 mjeseci
Blade18 kaže...
Pitanje, kupio sam rabljeni S2 star je malo više od pol godine. Zanima me dali je to normalna pojava da se on užasno grije, kod punjenja još mogu razumjeti jer je ista stvar i kod iphona, ali meni je kod normalnog surfanja zagrije toliko da ga ne mogu držat u ruci... Imate neki savjet, mob nije rootan, sve stock.

Rotas ga, stavis neki costum ROM + kernel koji najbolje se slaze uz ROM koji si odabrao i svi tvoji lroblemi ce biti rijeseni.. :) 

4 godine
To me i muči, rootao bi ga odavno, al nek mi nešto izgori onda sam i ja izgorio s njim...
18 mjeseci
Blade18 kaže...
To me i muči, rootao bi ga odavno, al nek mi nešto izgori onda sam i ja izgorio s njim...

Nema ti sta izgoriti.. Moja preporuka, kupi zadnji BUG casopis, u njemu je tema broja flashanje costum ROM-a na android uredjaje.. Procitaj sve osnovno kako i sta ide, informiraj se o svemu prije nego što se upustis u svijet flashanja.. {#} Prema tutorijalu koji je tamo slozen napravi svoje prvo flashanje, u slucaju da ti se taj ROM ne svidi, (mislim da je CM9 ponuđen i MIUI kako ga staviti) uvijek mozes onda redom krenuti i isprobavati, koji rom ce ti najbolje lezati u kombinaciji s kojim kernelom.. 

Jednom kad krenes eksperimentirati s flashanjem, povratka nema.. To je tolika zaraza, da samo pratis di sta novo izlazi, ko nudi bolja poboljsanja, i redom flashas i testiras, i nikad kraja "zabavi".. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 18:00 (majdo).
18 mjeseci
Blade18 kaže...

ako pazis,sanse za to su ti jednake ko da ti padne sa 3.kata i svejedno se shebe...samo flashaj (al uvijek sve prvo procitaj i sve ce bit ok!) {#}

4 godine
Blade18 kaže...

ne znaš šta propuštaš...

2 godine
Kordy kaže...
Blade18 kaže...

ne znaš šta propuštaš...

rootanjem ga nećeš skuriti samo tako.

Ako si mamlaz kao onaj što je stavio GT I9000 ROM na GT I9100 onda hoćeš{#} 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ stock XXWLPG 4.0.3 with Fluxxi kernel
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice