Samsung Mob!lers Hrvatska - sve u jednoj temi.

poruka: 32
|
čitano: 1.514
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, naxeem, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine

Mi smo Samsungovi odabranici za projekt vezan uz testiranje i promoviranje uređaja.

Projekt je odnedavno u Hrvatskoj, a u svijetu broji ~400 članova u 20 zemalja. Cilj nam je preko misija i videoklipova prenijeti iskustvo o Samsung uređajima.

Ja sam Zvonimir Stamenov i trenutno imam na testiranju Samsung Galaxy S II, a ovdje ćemo stavljati svoje radove i redovito updateati prve postove.

Prva misija je započela i ovo je moj prvi video.

Prva misija i drugi video. (Nažalost radi rokova nešto lošiji jer sam radio u sat vremena od povratka sa Novogodišnjeg slavlja, do daljnjeg putovanja)

Prva misija i treći - posljednji video. (Smatram i najbolji) 

FullHD video snimljen na trajektu Vis - Split i otočić Host

Ako želite možete se pretplatiti na moj kanal. Mitsuoka123 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 0:24 (Mitsuoka).
13 mjeseci

Ja sam Nadan Bazdulj i trenutno na testiranju imam Samsung Galaxy Note.

Prva misija je bila snimiti unboxing video. Evo kratki unboxing :)  

Napravio sam jos nekoliko videa koji bi mogli biti interesantni. Ako nekoga jos nesto zanima o Galaxy Note-u posaljite mi PM. Mogu napravit i video po zelji.

Samsung Galaxy Note Gaming -

Samsung Galaxy Note Web Browsing - 

Samsung Galaxy Note S Pen Test - 

Na mojem youtube kanalu mozete naci jos videa o Galaxy Noteu. 

Moj kanal: AK47SSSR

Blog: http://samsung-mobiler-nadan.blogspot.com/

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 0:36 (nanek).
2 godine

Dodani novi YT video uradci

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 mjeseci

Dodan blog i video kilipovi.

8 mjeseci

Pozdrav, ja sam treći član Samsung Mob!lersa, zovem se Mario Bešen i cilj mi je pokazati kako Samsung ima super telefone :D

Uglavnom, Samsung je nedavno izbacio ChatON aplikaciju s kojom se besplatno možete dopisivati sa bilo kim tko također ima ChatON aplikaciju. 

Aplikacija je dostupna za Android, Bada OS, iOS kao i za BlackBerry tako da je zbilja puno ljudi može koristiti :)

Klikom OVDJE otvorit će vam se infografika koja ukratko prikazuje mogućnosti i izgled aplikacije. Nadam se da Vam se sviđa :)

8 mjeseci

Ako ima zainteresiranih za Samsungove proizvode i usluge neka posjeti moj novopečeni blog:

http://mbesen.wordpress.com/

Blog će biti vezan prvenstveno uz Samsung i njihove proizvode no to ne isključuje mogućnost nekih drugih high tech vijesti :)

Trenutno je na blogu samo jedan entry i to je recenzija aplikacije sa Samsung Apps-a - CamScanner. Pomoću te aplikacije moguće je uslikati sliku ili tekst te ju pretvoriti u PDF format. 

8 mjeseci

Evo i nove recenzije na blogu, tiče se SoundBest aplikacije. U pitanju je music player aplikacija za Android koja ima jedinstvenu mogućnost prilagodbe "boje" zvuka s obzirom na vaš sluh.

http://mbesen.wordpress.com/2012/01/28/recenzija-soundbest-lite/

8 mjeseci

Evo jedne zanimljive recenzije, sigurno ste čuli za Dead Space pa eto, donosim recenziju za verziju igre na Androidu. Uživajte! :)

http://mbesen.wordpress.com/2012/02/03/recenzija-dead-space/

Great people talk about ideas. Average people talk about stuff. Small people talk about other people.
8 mjeseci

Za danas imam dvije stvari - prvo je foto session Galaxyja S II u snijegu. Znam da će neki misliti da nisam normalan zato što stavljam tako skup mobitel u snijeg ali ne brinite, mobitelu nije ništa :)

Ionako Galaxy S II radi na temperaturama do -35°C tako da današnjih -12°C bilo je mačji kašalj {#}

LINK

Također, danas sam snimio i jedan kratki filmić sa Galaxyjem S II gdje možete vidjeti kako snima svijetle scene (snijeg) u FullHD-u. Napomena: YouTube degardira kvalitetu slike tako da prava snima ima kvalitetniju sliku no bez obzira na to možete uživati u 1920x1080 filmiću {#}

LINK

Great people talk about ideas. Average people talk about stuff. Small people talk about other people.
2 godine

http://zstamenov.wordpress.com/2012/02/09/samsung-galaxy-s-ii-cajanka-na-twitteru/

Pridružite se meni i kolegi sutra na Twitteru, više detalja na linku.

3 godine

Pazite što pišete da ne biste postali "bivši mob!lersi".

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 14:06 (Random.).
8 mjeseci

Ne trebaš se ništa brinuti, mi znamo što radimo {#}

2 godine
Re: Samsung Mob!lers Hrvatska - sve u jednoj temi.
Random. kaže...

Ne brini nikad nećemo bit kao ti ;)

3 godine
Mitsuoka kaže...
Random. kaže...

Ne brini nikad nećemo bit kao ti ;)

Samo kažem, sada ste dio velike Samsungove obitelji - a o obitelji se ne govori loše.

Tako da je vaš posao recenziranja nemoguća misija.

3 godine

***Ova poruka je odgovor na poruku koja je u međuvremenu pobrisana.***

Nećemo se igrati i biti djeca. Zna se što su recenzenti tko može biti recenzent. U inozemstvu se rade skandali kada se sazna da recenzent ima bilo kakve prisnije veze s tvrtkom čije je uređaj recenzirao i općenito se na takve recenzente gleda s prezirom jer u takvim slučajevima objektivnost leti ravno u smeće.

Wikipedia: Review, bought review

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 16:35 (Random.).
8 mjeseci

Vidiš kolega Random, naš modus operandi pomalo se razlikuje od drugih. 

Ne znam koliko često ostali recenzenti napominju i promiču da ostali korisnici komentiraju/kritiziraju/predlažu neke savjete za mobitel i/ili recenziju.

Ovdje smo da približimo ljudima aktualne trendove i tehnologije te da dokažemo zašto Samsung bilježi velik rast prodaje i zašto je postao ako ne i najveći proizvođač mobitela na svijetu.

Zanemarimo sad razno razne tužbe i suđenja, to nije na nama da komentiramo a također ne budem komentirao u svoje ime jer ne bih htio da se fanboyevi jedne kompanije uvrijede. {#}

3 godine
Mario92 kaže...

Ovdje smo da  (...) te da  dokažemo zašto (...)

To nije posao recenzenta i ti to znaš. Recenzent ne dobiva zadatke (misije, kako ih nazivate) od tvrtke čiji proizvod recenzira.

To što pozivaš "kolege" da daju prijedloge i upute pitanja vezana za uređaj nema veze s vezom i ni na koji način ne mjenja činjenicu da su recenzije toga tipa ("Dobio si jedinstvenu priliku recenzirati naše super uređaje! Dođi, zabavi se i svijetu pokaži zašto su naši uređaji tako vraški dobri!") - sponzorirane recenzije.

Tko ovo ne razumije   - taj ne zna što je recenzija.

Imate priliku recenzirati album moga benda. Imate mogućnost čitav dan provesti s nama uz nezaboravno druženje i cugu, možete isprobati moje gitare i instrumente ostalih članova grupe, dobijete privjesak za ključeve sa nazivom našeg benda, autografiranu majicu i originalni CD albuma.

Pa sad ti poslije svega toga napiši nešto loše o mom bendu.

Razumiješ?

8 mjeseci

Aha, vidim što se tu dogodilo.

Malo sam pregledao postove i nije mi jasno gdje sam napisao da su Mob!leri dijelom ili isključivo recenzenti. Na našim službenim blogovima se nigdje ne nalazi recenzija naših mobitela, samo  recenzije nezavisni aplikacija. Ispričavam se što nisam na vrijeme uočio nesporazum i što te nisam prije ispravio {#}

Također, slažem se da je naš rad na neki način "sponzoriran" jer smo dobili na korištenje mobitele kroz koje moramo predočiti ostalima zašto je Samsung bolji od ostalih. Za razliku od pustih reklama i razno raznih sintetičkih testova Mob!lersi imaju zadatak prikazati funkcionalnost i performanse Samsungovih mobitela IRL (in real life). Mislim da se postiže puno veći efekat kada ljudi vide gameplay neke igre ili rad na nekoj aplikaciji koja primjerice olakšava svakodnevne zadatke nego pusto nabrajanje specifikacija i megaherca.

U suštini, recenzije su upravo to - nabrajanje specifikacija, usporedba sa drugima i davanje konačne ocjene. Mi u Mob!lersima ne radimo to, naš posao je nešto potpuno drugo. {#}

13 mjeseci

Bok ljudi ! :) Danas na twitteru odgovaram na sva vasa pitanja vezana uz Galaxy Note. Stoga, svratite i pitajte sto god vas zanima o Galaxy Noteu :)

Twitter

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 10:20 (nanek).
8 mjeseci

Valentinovo na mob!ler način :D

(Za nastanak slike nisu bila potrebna 6 Galaxyja S2 nego samo jedan {#} )

http://bit.ly/xDPZh0

8 mjeseci

Evo jedne recenzije koja je savršena za one koji putuju vlakom :D

HŽNet - aplikacija koja život znači!

8 mjeseci

Evo kako izgleda jedan običan dan Samsung Mobilera :)

13 mjeseci

Ovako izgleda moj dan proveden sa Samsung Galaxy Noteom :D http://samsung-mobiler-nadan.blogspot.com/2012/02/smart-day-5-misija-1-dio.html

8 mjeseci

MWC Barcelona - DAN 1

Predstavljena 2 Samsung uređaja - Galaxy Tab 2 10.1 i Galaxy Beam.

Više ovdje :)

13 mjeseci

Kratki video koji pokazuje kako najpoznatiji hrvatski grafiter "Lunar" crta Samsung Galaxy Note grafit kod Rotora u Zagrebu. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 0:18 (nanek).
8 mjeseci

MWC Barcelona - DAN 2

Pogledate novi uređaj predstavljen na MWC-u u Barceloni,  Galaxy Note 10.1 {#}

8 mjeseci

Evo i jedan sample kako Galaxy S II snima video u uvjetim slabog osvjetljenja.

{#}

8 mjeseci

Osvrt na ovogodišnji MWC. Ne brinite, ovaj puta nije samo Samsung spomenut :)

8 mjeseci
8 mjeseci

Snimio sam i primjer kvalitete slike (ali i zvuka) sa Galaxyjem S2 pogonjenim Ice Cream Sandwichom. Zvuk je posto puno bolji i kvalitetniji i tvrdim da bi samo radi toga prelazak na ICS trebao biti "pod mus" :)

Link

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice