Tele 2

poruka: 8
|
čitano: 568
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, naxeem, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Tele 2

Ovako imam jedan problem pa sad ako je neko dobar sa zakonima jel postoji kaj za ovaj slucaj jel sam lud.
Danas popodne sam kupio Huawei U8650, dolaskom kuci sam upalio mobitel i krenuo u rad sa njime, nakon 2 minute rada sam uvidio da 2 tipke na njemu ne rade, dakle mobitel je dosao tvornicki neispravan.
Isti tren sam otisao na prodajno mjesto di sam kupio mobitel i pokazao prodavacu gdje je greska i sta je on takodjer potvrdio. Problem je sad tu sto mi prodavac nije htio zamjenit uređaj novim ispravnim niti vratit mi novce na moj zahtjev nego mi je rekao da prvo mora slat mobitel u servis da mu oni to odobre sta traje nekih 4-7 radnih dana. Dakle kupio sam novi mobitel kojeg sad nemam i moram sad cekat. Mislim da su te sve tako velike gluposti i osjecam se prevareno, zvao sam tele 2 sluzbu i oni mi se samo ispricavaju, mene nezanimaju njihove isprike nego moj mobitel kojeg sam platio a sad ga nemam.

3 godine
Re: Tele 2

Ne ide na servis, moraju ti zamjeniti uređaj, ili pisani prigovor i na državni inspektorat! http://potrosac.mingorp.hr/hr/potrosac/clanak.php?id=12494

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 22:47 (Iwo).
4 godine
Iwo kaže...

Ne ide na servis, moraju ti zamjeniti uređaj, ili pisani prigovor i na državni inspektorat! http://potrosac.mingorp.hr/hr/potrosac/clanak.php?id=12494

na žalost ne trebaju zamijeniti. ukoliko ga mogu popraviti u roku 45 dana ond aga poprave, a ukolikoj e na servisu duže od 45 dana onda se dobije novi uređaj.

nije baš pravedno, ali je tako.

:(

2 godine
Tele 2

zasto bi mobitel star 2 sata morao ic u sevis. kolko sam cuo zakonski rok je ako unutar 8 dana se pokvari novi uredaj moras dobit novi.  Zvao sam prijatelja u vip i oni tako isto rade ako im dodje covjek sa novim kupljenim mobitelom isti dan daju mu drugi ako imaju

3 godine
sasa kaže...

na žalost ne trebaju zamijeniti. ukoliko ga mogu popraviti u roku 45 dana ond aga poprave, a ukolikoj e na servisu duže od 45 dana onda se dobije novi uređaj.

nije baš pravedno, ali je tako.

:(

Netocno za ovaj slucaj. Gore navedeno pravilo vrijedi za prijavu kvara unutar jamstva.

Ovdje se radi o neispravnom kupljenom uredjaju, odnosno ako se unutar 24 sata od kupovine manifestira bilo kakav kvar, duzni su na prodajnom mjestu odmah zamijeniti tvoj uredjaj sa ispravnim.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 10:32 (syncmaster245b).
4 godine
neaktivan
Tele 2

Jup, trebali su ti dati novi uređaj. Uvjet je obično da ga doneseš sa kompletnom ambalažom, na što te i upozore dobri trgovci da ne bacaš ambalažu bar par dana.

2 godine
Tele 2

Ma sve je doneseno kak je i kupljeno nakon 3 sata od kupnje moba, cim sam vidio da neradi sam se vratio. Bilo mi je zao decka kojeg sam tamo izvrijedao a skoro i izudarao kolko su me razjebali jel ovo nije bilo u redu nikako. vec sam kontaktirao potrosacki kod

4 godine
Tele 2

Kakvi mrtvi pohlepnici, vlastitu majku bi prodali za kunu vise.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 11:04 (Edge).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice