Cosmos S mod- Reaper

poruka: 33
|
čitano: 2.843
|
moderatori: Danny_HR, DrNasty, F1-IVO, pirat, scorpion667, XXX-Man, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 mjeseci
Cosmos S mod- Reaper

Donosim vam par slika svog modding projekta-Reapera. Cijeli project log možete pogledati ovdje: http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=225271

Nadam se da su slike zadovoljavajuće kvalitete i da vam se mod sviđa.

Case and PC modder.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 0:12 (Pranja).
21 mjesec
Cosmos S mod- Reaper

Na tebe sam čekao :)

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
18 mjeseci
Re: Cosmos S mod- Reaper
dombak1608 kaže...

Na tebe sam čekao :)

Eh,nije mi se dalo seliti sve slike sa bit-techa ovdje i raditi cijelo project log ponovo. Ali su tu nove slike. ;)

Case and PC modder.
3 godine
Cosmos S mod- Reaper

Majstore,Svaka Čast {#} ! Prekrasan je u svakom pogledu {#}

Music As A Weapon !!
18 mjeseci
Haf932 kaže...

Majstore,Svaka Čast {#} ! Prekrasan je u svakom pogledu {#}

Hvala,hvala. {#}

Case and PC modder.
4 godine
Cosmos S mod- Reaper

Kao što sam i naveo prije,taj svemir izgleda prehebeno {#}.

So say We All
2 godine
Cosmos S mod- Reaper

Misliš to prodavat ko šta je timmy svog pa radit nešto novo il?

Predobar je mod, meni najljepši trenutno na forumu.

18 mjeseci
bradonja_85 kaže...

Misliš to prodavat ko šta je timmy svog pa radit nešto novo il?

Novi projekt ću raditi (u izradi) bez obzira prodao ovaj ili ne.

Ako se nađe kupac spreman izdvojiti svotu koju tražim,nije mi problem prodati Reapera. {#}

Drago mi da ti se sviđa mod.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 17:32 (Pranja).
4 godine
Imam CM 690 (original) koji trenutno prazan stoji po strani i doslovno moli da ga netko modificira do neprepoznatljivosti. Javi ako si zainteresiran.
18 mjeseci
The Man kaže...
Imam CM 690 (original) koji trenutno prazan stoji po strani i doslovno moli da ga netko modificira do neprepoznatljivosti. Javi ako si zainteresiran.

Naravno. Moddam po kućama. {#}

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
5 godina
Cosmos S mod- Reaper

Takodjer pohvale za mod, fino i uredno. Samo da je fotic dostojniji za poslikat takvo sto, bilo bi za cistu peticu :)

Kaj se samih komponenti tice, ovaj cpu cooler je nekako ko bogec naspram ostalih igraca.

Truth in engineering.
4 godine
Pranja kaže...
The Man kaže...

Naravno. Moddam po kućama. {#}

Nabavi si i kapu i radno odjelo, neki mali kombi i udri {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
18 mjeseci
Cosmos S mod- Reaper

Jbg,fotić mi nije primaran, želim neki dsrl, ali nemam para za to pa slikam mobom.

Trebao je biti Prolimatech Megahalems Black + 2 * 14 cm LED crveni Prolimatech ventovi koje su mi obećali,ali živim u prčiji od države te mi nisu mogli poslati-nemaju Hrvatsku u kompu. Hyper je kupljen doslovno dan prije nego li sam završio mod-nisam mogao više čekati.

4 godine
Pranja kaže...

Jbg,fotić mi nije primaran, želim neki dsrl, ali nemam para za to pa slikam mobom.

Trebao je biti Prolimatech Megahalems Black + 2 * 14 cm LED crveni Prolimatech ventovi koje su mi obećali,ali živim u prčiji od države te mi nisu mogli poslati-nemaju Hrvatsku u kompu. Hyper je kupljen doslovno dan prije nego li sam završio mod-nisam mogao više čekati.

Iako sam ja siguran da bi se u taj mod možda bolje uklopio jedan V8 od spomenute firme.

Ps pranja stigao moj pacijent{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
3 godine
bradonja_85 kaže...

Nisi jedini !{#}

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 0:55 (Haf932).
2 godine
Cosmos S mod- Reaper

Skidam kapu za ulozeni trud!{#}

Biti ili ne biti pitanje je sada.
3 godine
Cosmos S mod- Reaper

Sve mi se sviđa osim sleevova... po meni bi bolje (urednije) rješenje bilo da je grupni sleeve, al dobro sad {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
3 godine
Cosmos S mod- Reaper

Lijepo odrađeno, jednio mi se ne sviđa crvena boja, ali to je do mene{#}.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
18 mjeseci
Cosmos S mod- Reaper

Hvala dečki,cijenim vaše mišljenje.

Slike baš nisu najbolje,crvena je dosta tamnija nego na slikama. {#}

3 godine
Pranja kaže...

Hvala dečki,cijenim vaše mišljenje.

Slike baš nisu najbolje,crvena je dosta tamnija nego na slikama. {#}

Ma najbolje da nas pošalješ u niku stvar {#} Glavno da si ti zadovoljan svojim radom. A i Suzuki crvena (ili je bila Honda?!) mi se sviđa, previše je bijelo crnih kombinacija, možda da u budućnosti bude koji zeleni mod? 

Slikavaš sa EVO-m ili? Pokušaj malo auto level/contrast/tone u PS-u, to će sredit slike malo {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 mjeseci
Mitsuoka kaže...

Ma najbolje da nas pošalješ u niku stvar {#} Glavno da si ti zadovoljan svojim radom. A i Suzuki crvena (ili je bila Honda?!) mi se sviđa, previše je bijelo crnih kombinacija, možda da u budućnosti bude koji zeleni mod? 

Slikavaš sa EVO-m ili? Pokušaj malo auto level/contrast/tone u PS-u, to će sredit slike malo {#}

Suzuki je,Honda je malo svijetlija. XD

Bit će sad jedan mod u stilu čistog metala,bez boje sa nekim zelenim elemntima-možda ti se bude svidio. Ugl,bit će mi demo kejs za vodene blokove koje radim.

Da,ove su slike slikane sa EVO-m,čudan je senzor,nekad ima previše svjetla a nekad premalo,igrado sam se malo sa ISO postavkama i najbolje mi je ispala slika na kojoj se vide prednji ventovi-boje su najsličnije toj slici.

3 godine
Pranja kaže...

Bit će sad jedan mod u stilu čistog metala,bez boje sa nekim zelenim elemntima-možda ti se bude svidio. Ugl,bit će mi demo kejs za vodene blokove koje radim.

Sviđa mi se kako zvuči, ako hoćeš, moj Fractal Design R3 ti može poslužit, platim troškove rada na njemu {#}

4 godine
Mitsuoka kaže...
Pranja kaže...

Sviđa mi se kako zvuči, ako hoćeš, moj Fractal Design R3 ti može poslužit, platim troškove rada na njemu {#}

Sad će ti on objasniti da on ne radi "po kučama" {#}

3 godine

Pa šaljem ga, ipak smo malo predaleko.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 21:39 (Mitsuoka).
18 mjeseci
Cosmos S mod- Reaper

Meni nije problem moddati po narudžbi-dogovorimo se ze neku temu (ili mi se daju odriješene ruke), dogovori se buđet (sa +- vrijednostima {#}),dopremi se kejs i krenem čim uhvatim vremena. {#}

8 mjeseci
neaktivan
Cosmos S mod- Reaper

Dakle htio bih pohvaliti kao prvo ovaj  "kejs" jer je faktat odlican i ulozeno je puno truda,svaka cast! :)

Ah sad imam pitanje posto vidim da modas za pare :D Zanima me dali bi imao vremena i volje da meni na stranici od kucista napravis ovog reapera sta je bila tema tvog "kejsa" onako ja ti dopremim stranicu mog kucista a ti izrezes nekako tog reapera,zanima me dali je to izvedivo i dali imas vremena i volje za to? I kolika bi bila cijena? :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 16:54 (XXX-Man).
18 mjeseci
ReXuS kaže...

Dakle htio bih pohvaliti kao prvo ovaj  "kejs" jer je faktat odlican i ulozeno je puno truda,svaka cast! :)

Ah sad imam pitanje posto vidim da modas za pare :D Zanima me dali bi imao vremena i volje da meni na stranici od kucista napravis ovog reapera sta je bila tema tvog "kejsa" onako ja ti dopremim stranicu mog kucista a ti izrezes nekako tog reapera,zanima me dali je to izvedivo i dali imas vremena i volje za to? I kolika bi bila cijena? :)

Hvala ti,drago mi je da ti se sviđa.

No Reaper je samo moj. ;) 

Mogu ti napraviti bilo što drugo-plexi može biti i u boji.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
6 mjeseci
suspendiran
Cosmos S mod- Reaper

Kako se ono kaze... Skidam kapu {#}

Što hladnije to bolje :)
18 mjeseci
Praedator kaže...

Kako se ono kaze... Skidam kapu {#}

Zahvaljujem. {#}

Doduše,ovo je već malo star mod.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
4 mjeseca
Cosmos S mod- Reaper

evo da se i ja uacim sa svojim kompom:) tj da se malo hvalim :)

evo video di se najbolje vidi samo je snimano prije stavljanja ssd diska pa se disk nevidi a stavio sam ssd  vertex4 128 i komp sad leti :)

tihomir
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice